Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Nevidím, důvod, proč bys nemohla? Jako že bys kvůli návštěvě bazénu ztratila mléko? Vždyť je spousta kojících maminek, co chodí na plavání kojenců…
Já jsem jako kojící chodila do bazénu každý týden.
Doma se taky koupes? Tak proč bys nemohla v bazénu 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️jako že by se mliko vytratilo nebo co… Holka skoč do vody a studený… To jsou otázky…
@Flek1234 píše:
Ahojky holky chtěla bych se zeptat můžu do bazénu když kojím? Při prvním mimi jsem kojila jen 14 dní a pak UM ztratila sem mliko že stresu a nervů a teď máme druhého mimíska a stále kojím jsem strašně šťastná že kojím stále je nám 2,5 měsíce nerada bych ztratila mliko ale ráda bych se vykoupala doma v bazénu aledíky za odpovědi
No když je ti jen 2,5mesice do bazénu bych nelezla, aby ses neutopila
@lachtanice86 píše:
No když je ti jen 2,5mesice do bazénu bych nelezla, aby ses neutopila
Je to svým způsobem chudák, když se ve vývoji zarazila na 2,5 měsících ![]()
Neboj, já myslím že toho mlika máš až až i tam kde být nemá..
Já se vsadím, že jsi v těch 14 dnech prvního dítěte vlezla do sprchy a proto jsi přišla o to mléko!
Promiň, ale to je vážně tak hloupý dotaz, že atakuješ první příčky statistiky. Já jediné, co jsem řešila, že jsem si před kojením na koupaldu/v bazéně otřela prso mokrým ubrouskem, aby na něm nebyl bordel a chlor ![]()
Mlíko neztratíš, ale třeba mé starší dítě bylo extrémně citlivé na jakoukoliv nezvyklou vůni mých prsou, takže jsem si po koupání kdekoliv musela dát ještě sprchu, aby se přisálo.
@Flek1234 O mléko tím nepřijdeš, ale v bazénu je třeba riziko, že tam chytíš kvasinky (myslím na prsou, takže pak se to může přenést na mimčo).
Tak mne napadlo: jak kojí svoje děti vodnice? Ve vodě, nebo na suchu?
@Luboš P píše:
Tak mne napadlo: jak kojí svoje děti vodnice? Ve vodě, nebo na suchu?
A jsou vodníci savci?
Spíš bych je tipla na obojživelníky. Žáby pulce taky nekojí ![]()
Vy, co tady bučíte, jste pěkné - každá si domyslí, co. Nejspíše takové, co nezažily kojohorory nebo dáváte flašku. Představte si, že po koupání v bazénu můžete mít zánět prsu a tralalalaaa i o to mléko přijít. Jasně, nezažily jste to, takže se to nikdy nikomu nemůže stát, že ![]()
A z jakého důvodu bys nemohla?