Bazén a kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
8.6.21 14:05
@Flek1234 píše:
Ahojky holky chtěla bych se zeptat můžu do bazénu když kojím? Při prvním mimi jsem kojila jen 14 dní a pak UM ztratila sem mliko že stresu a nervů a teď máme druhého mimíska a stále kojím jsem strašně šťastná že kojím stále je nám 2,5 měsíce nerada bych ztratila mliko ale ráda bych se vykoupala doma v bazénu ale :nevim: díky za odpovědi :mavam:

A z jakého důvodu bys nemohla? 8o

• Citovat
  • Upravit
10461
8.6.21 14:06

Nevidím, důvod, proč bys nemohla? Jako že bys kvůli návštěvě bazénu ztratila mléko? Vždyť je spousta kojících maminek, co chodí na plavání kojenců…
Já jsem jako kojící chodila do bazénu každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
8.6.21 14:12

Doma se taky koupes? Tak proč bys nemohla v bazénu 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️jako že by se mliko vytratilo nebo co… Holka skoč do vody a studený… To jsou otázky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
8.6.21 14:17
@Flek1234 píše:
Ahojky holky chtěla bych se zeptat můžu do bazénu když kojím? Při prvním mimi jsem kojila jen 14 dní a pak UM ztratila sem mliko že stresu a nervů a teď máme druhého mimíska a stále kojím jsem strašně šťastná že kojím stále je nám 2,5 měsíce nerada bych ztratila mliko ale ráda bych se vykoupala doma v bazénu ale :nevim: díky za odpovědi :mavam:

No když je ti jen 2,5mesice do bazénu bych nelezla, aby ses neutopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
8.6.21 14:20
@lachtanice86 píše:
No když je ti jen 2,5mesice do bazénu bych nelezla, aby ses neutopila

Je to svým způsobem chudák, když se ve vývoji zarazila na 2,5 měsících :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35681
8.6.21 14:23

Neboj, já myslím že toho mlika máš až až i tam kde být nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
8.6.21 14:35

To jako fakt? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.6.21 14:40

:mrgreen: Já se vsadím, že jsi v těch 14 dnech prvního dítěte vlezla do sprchy a proto jsi přišla o to mléko! :) Promiň, ale to je vážně tak hloupý dotaz, že atakuješ první příčky statistiky. Já jediné, co jsem řešila, že jsem si před kojením na koupaldu/v bazéně otřela prso mokrým ubrouskem, aby na něm nebyl bordel a chlor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
8.6.21 14:41

Promiňte za tu blbou otázku aspoň sem vás Teda pobavila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68936
8.6.21 15:19

Mlíko neztratíš, ale třeba mé starší dítě bylo extrémně citlivé na jakoukoliv nezvyklou vůni mých prsou, takže jsem si po koupání kdekoliv musela dát ještě sprchu, aby se přisálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.6.21 15:29

@Flek1234 jak bys pobytem v bazénu mohla přijít o mleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
8.6.21 15:41

@Flek1234 O mléko tím nepřijdeš, ale v bazénu je třeba riziko, že tam chytíš kvasinky (myslím na prsou, takže pak se to může přenést na mimčo).

• Citovat
  • Upravit
5072
8.6.21 15:47

Tak mne napadlo: jak kojí svoje děti vodnice? Ve vodě, nebo na suchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.6.21 17:18
@Luboš P píše:
Tak mne napadlo: jak kojí svoje děti vodnice? Ve vodě, nebo na suchu?

A jsou vodníci savci? :P Spíš bych je tipla na obojživelníky. Žáby pulce taky nekojí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.24 19:40

Nevhodné komentáře

Vy, co tady bučíte, jste pěkné - každá si domyslí, co. Nejspíše takové, co nezažily kojohorory nebo dáváte flašku. Představte si, že po koupání v bazénu můžete mít zánět prsu a tralalalaaa i o to mléko přijít. Jasně, nezažily jste to, takže se to nikdy nikomu nemůže stát, že :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová