Beba AR - jak velkou savičku?

877
7.7.10 04:05

Beba AR - jak velkou savičku?

Ahoj maminy, právě jsme svedly noční boj s novým mlíkem - nedoporučuju takový timing :zed:
poprvé máme AR mlíko, které je na naše savičky moc husté (avent 2 a MAM 1). Můžete mi poradit, jakou vel. pořídit, aby to tam dcerce v pohodě teklo?
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10652
7.7.10 06:53

xivi:to já bohužel neporadím nám to neteklo skoro z ničeho :nevim: a větší samivčku než kolik mu je (3 měs když jsem mu to mlíko dávala) jsem nechtěla dávat aby ho to zase moc nezahltilo.je fakt že pokud se beba AR amíchá samotná tak je to teda boj pořád se to ucpává.a přijde mi že prcek taky, náš malej sice tolik neublinkával ale za to ho děsně bolelo bříško a nemohl se vykadit …tak jsem mu to pak míchala půl na půl s obyč mlíkem beba a bylo to mnohem lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
7.7.10 07:10

Ahoj,s Bebou AR sem bojovala dlouho,byl to děs,přešla sem na Nutrilon AR a krásně se to za 10 vteřin rozmíchalo a používám savičku MAM X na kaši,nevím jak máš velké mimi,a předtím asvičku MAM 3.

• Citovat
  • Upravit
17180
7.7.10 09:48

a co udělat do dudlíku dírku jehlou? já AR mlíko míchala s obyč takže to bylo bez problémů. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
7.7.10 14:28

a měly jste pocit, že to při míchání půl na půl funguje? já teď savičkou MAM 3 nakrmila jen tím AR a ucpalo se to až ke konci, no ale pak mi stejně ublinkla - bylo to jen hustší blinkání než po HA Nutrilonu.
Tak nevím, jestli pokoušet a kupovat Bebu HA na míchání a zjistit, že to stejně nemá efekt, nebo se s blinkáním smířit a vrátit se k HA Nutrilonu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
7.7.10 14:38

xivi:já v tom moc rozdíl neviděla :) malej nám blinkal (a občas i zvracel) pořád stejně vlastně i teď s tím má problémy..takže jsem se vrámci toho že se nemohl pořádně vykadit na to vyprdla a už mu to nedávala.Je fakt že čím je starší tím je to lepší.tak vydrž časem se to upraví a prý po přidání příkrmů hodně zlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
7.7.10 15:36

Když sem mu dávala Bebu AR tak blinkal dál,ale po tom Nutrilonu AR ani kapku,byla sem nadšená,protože s tím blinkáním sem už byla na vývrat,ale to bylo blinkání ve velkém stylu.Denně jsem ho i 12 krát musela převlékat a blindil i několik hodin po jídle.Záleží jak to máte.

• Citovat
  • Upravit
877
7.7.10 17:15

my jen ublinkáváme a máme z toho mokré ramena, no v tom teple ju nepřevlíkám… tož beba moc neprošla, asi zlikvidujeme to jedno balení a vyměníme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová