Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mate nekdo prosim kocarek v bezove barve? nemuzete sem dat foto? diky
@Ivanesca dekuju,uz mam objednany cerny
a proc jste prodala??
Dobrý večer dámy, mám dotaz na vas co s ním už jezdite delší dobu-mate něco co mu můžete vytknout? A je hlučný při jízdě na kočičích hlavách? a je aspoň mírně odpruzen? předem moc děkuji
@beruska03 ja nemuzu vytknout asi nic. Splnil ma ocekavani a za ty penize nemuzu chtit naprosto dokonaly kocarek, ale splnuje vse, co jsem potrebovala - lehky, dobre se sklada, prodlouzena striska atd. Odpruzeny neni, ale konstrukce ma takovy tvar, ktery trochu pruzi, takze i teren jsme s nim zvladli v pohode. Hlucny mi neprijde. Za me vazne spokojenost. ![]()
Holky vypadla mi taková ta umělá hmota co je po obou stranách na polohovani nožiček to co se musí zmáčknout. Nevíte kde sehnat
![]()
Holky, prosím, co máte beníka, potřebovala bych s něčím moc pomoct. ![]()
@korcilka no já právě ho prala a teď nevím jak to tam dát
dva špagátky
stačila by mě fotka spodku. Budu fakt moc vděčná, protože jsem všude hledala a nikde nic. ![]()
Tak to je mi líto, ale bohužel jsme na víkend pryč z domu a nechali jsme kočár doma, takže nepomůžu ![]()
Nevíte jestli se dá opravit skládání kočárku - kočár nejde z rozloženého složit, když už se to zacvakne, tak se po chvílí kací k zemi, nedrží to zacvakávání pod sedačkou, takže dost nebezpečný…
polskej šmejd už fakt nikdy ![]()