Bedýnky s čerstvou bio zeleninou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karolínka12
9.2.13 14:12

Já si nechávám posílat bedýnky přímo domů; nejdřív jsem zkoušela freshbedýnky. cz, ale nebyla jsem spokojená a teď poprvé čekám na bedýnku ze svetbedynek.cz - je to mnohem levnější, tak jsem zvědavá

• Citovat
  • Upravit
2282
9.2.13 14:21

Nechavala jsem si dovazet nejdriv freshbedynky.cz, jsou primo bio, maji velky vyber, ale nebylo to uplne ono.
Pak jsem parkrat brala od svetbedynek.cz, nejsou bio, spis maji farmarske bedynky a byla jsem spokojena, jak s cenou, tak kvalitou i mnozstvim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
9.2.13 15:24

Zkus tyhle: http://www.svetbedynek.cz/…ime_bedynky/ . Jaky jsou, nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
9.2.13 15:35

Holky, kam všude zavážejí? Díky.

• Citovat
  • Upravit
7257
9.2.13 15:53
@Silky123 píše:
Holky, kam všude zavážejí? Díky.

Neni to dost drahý? Na trzích nebo v obchodě ten seznam pořídíte tak za 100 kč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.2.13 16:00

@karolínka12 @Petulinaxx No vidíte a zrovna ty freshbedynky.cz jsem chtěla zkusit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
9.2.13 16:00

@jannina1

No, levný to není, ale v našem Intersparu nemají ani banány, brokolici, jablka… Myslela jsem, že mě klepne. Jediný, co tam bylo, bylo exotický ovoce a hrušky za 57,00 Kč…

P. S. Není to poprvé…

• Citovat
  • Upravit
karolínka12
9.2.13 16:12

Mě se jejich webovky hrozně líbily, mají fakt super výběr, jenže opakovaně do bedýnky zapomněli dávat věci, dali mi jiný tip brambor. Takže se mi to prodražilo. Nabízeli náhradu a zapomněli. Pak jsem jim posílala nějaké emaily, podle toho, co tvrdili, bych čekala, že v případě problému odpoví obratem, ale měli dost času. Celkově se mi zdá, že jsou drazí a že mají dva druhy zákazníků - někoho upřednostňují a někdo je prostě obyčejný zákazník, tak se tolik nesnaží. A taky nikde v objednávce není uvedeno, jestli zákazník platí hotově nebo převodem…
Svět bedýnek nemá sice tak rozsáhlý výběr, ale fotky bedýnek co mají na FB vypadají moc dobře, neúčtují si dopravu /v případě objednání bedýnky/ a jsou celkově levnější. Za předem připravenou bedýnku chtějí cca polovinu toho, co freshbedýnky.

To jsou ale moje subjektivní vjemy, zkus jednou freshbedýnky, třeba se Ti osvědčí :mavam:

@Tereza1986 píše:
@karolínka12 @Petulinaxx No vidíte a zrovna ty freshbedynky.cz jsem chtěla zkusit. :cert:
  • Citovat
  • Upravit
9022
9.2.13 16:36
@Tereza1986 píše:
Nevíte o bedýnkách s odběrem na Praze 8 nebo 9? ;)

já odebírám bedýnky z www.svetbedynek.cz - bio mají myslím jen mimibedýnky, já beru i českou nebo světovou a jsem velmi spokojená, kupuji tam i máslo, mléko, pečivo, med. Jezdí po celé Praze a okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
9.2.13 16:38

Aha, nečetla jsem příspěvky výše, tak jen, že ze světa beru už více než rok, jiné bedýnky neznám, takže nemám srovnání, ale jsem spokojená. Rajčata, papriky i jiná zelenina mají i teď v zimě pěkná voňavá, není to ten umělý hnus jako ze supermarketů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.2.13 16:41

Já můžu urcite doporučit www.svetbedynek.cz, objednavam u nich už rok a zatím spokojenost. Na objednáno u dodatečnou vec, nějaké musli zapomněli jednou, jinak doručí vždy všechno. Bedynka krásná, zavoní cely byt:-) Naučilo me to používat jiné druhy ovoce/zeleniny, třeba dyní, fenykl, bataty. Sídlí v Kamenici, Prahu rozváží myslím celou, my bydlí mě v Rudné, takže PZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.2.13 16:44

Díky holky, říkáte svetbedynek.cz,tak jdu do nich  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
9.2.13 17:17

@Tereza1986 zkus kouknout na freshbedýnky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.2.13 19:13

Koukam, ze na tom pitomym tabletu píšu jak Tatar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.3.13 00:42

Jj svět bedýnek je super, také doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze