Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Nechavala jsem si dovazet nejdriv freshbedynky.cz, jsou primo bio, maji velky vyber, ale nebylo to uplne ono.
Pak jsem parkrat brala od svetbedynek.cz, nejsou bio, spis maji farmarske bedynky a byla jsem spokojena, jak s cenou, tak kvalitou i mnozstvim ![]()
Zkus tyhle: http://www.svetbedynek.cz/…ime_bedynky/ . Jaky jsou, nevim.
@Silky123 píše:
Holky, kam všude zavážejí? Díky.
Neni to dost drahý? Na trzích nebo v obchodě ten seznam pořídíte tak za 100 kč ![]()
@karolínka12 @Petulinaxx No vidíte a zrovna ty freshbedynky.cz jsem chtěla zkusit. ![]()
No, levný to není, ale v našem Intersparu nemají ani banány, brokolici, jablka… Myslela jsem, že mě klepne. Jediný, co tam bylo, bylo exotický ovoce a hrušky za 57,00 Kč…
P. S. Není to poprvé…
Mě se jejich webovky hrozně líbily, mají fakt super výběr, jenže opakovaně do bedýnky zapomněli dávat věci, dali mi jiný tip brambor. Takže se mi to prodražilo. Nabízeli náhradu a zapomněli. Pak jsem jim posílala nějaké emaily, podle toho, co tvrdili, bych čekala, že v případě problému odpoví obratem, ale měli dost času. Celkově se mi zdá, že jsou drazí a že mají dva druhy zákazníků - někoho upřednostňují a někdo je prostě obyčejný zákazník, tak se tolik nesnaží. A taky nikde v objednávce není uvedeno, jestli zákazník platí hotově nebo převodem…
Svět bedýnek nemá sice tak rozsáhlý výběr, ale fotky bedýnek co mají na FB vypadají moc dobře, neúčtují si dopravu /v případě objednání bedýnky/ a jsou celkově levnější. Za předem připravenou bedýnku chtějí cca polovinu toho, co freshbedýnky.
To jsou ale moje subjektivní vjemy, zkus jednou freshbedýnky, třeba se Ti osvědčí ![]()
@Tereza1986 píše:
@karolínka12 @Petulinaxx No vidíte a zrovna ty freshbedynky.cz jsem chtěla zkusit.
@Tereza1986 píše:
Nevíte o bedýnkách s odběrem na Praze 8 nebo 9?
já odebírám bedýnky z www.svetbedynek.cz - bio mají myslím jen mimibedýnky, já beru i českou nebo světovou a jsem velmi spokojená, kupuji tam i máslo, mléko, pečivo, med. Jezdí po celé Praze a okolí
Aha, nečetla jsem příspěvky výše, tak jen, že ze světa beru už více než rok, jiné bedýnky neznám, takže nemám srovnání, ale jsem spokojená. Rajčata, papriky i jiná zelenina mají i teď v zimě pěkná voňavá, není to ten umělý hnus jako ze supermarketů
Já můžu urcite doporučit www.svetbedynek.cz, objednavam u nich už rok a zatím spokojenost. Na objednáno u dodatečnou vec, nějaké musli zapomněli jednou, jinak doručí vždy všechno. Bedynka krásná, zavoní cely byt:-) Naučilo me to používat jiné druhy ovoce/zeleniny, třeba dyní, fenykl, bataty. Sídlí v Kamenici, Prahu rozváží myslím celou, my bydlí mě v Rudné, takže PZ.
Já si nechávám posílat bedýnky přímo domů; nejdřív jsem zkoušela freshbedýnky. cz, ale nebyla jsem spokojená a teď poprvé čekám na bedýnku ze svetbedynek.cz - je to mnohem levnější, tak jsem zvědavá