Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Nejake doporucenie na farmara/bedynky v Prahe event. Kladno a okolie?
Nejak sa zhorsila kvalita freshbedynek a svetbedynek, tak by som chcela skusit nieco menej komercneho..
dakujem..
@miisenka píše:
Nejake doporucenie na farmara/bedynky v Prahe event. Kladno a okolie?
Nejak sa zhorsila kvalita freshbedynek a svetbedynek, tak by som chcela skusit nieco menej komercneho..
dakujem..
A co říká mistr Google?
@tasa píše:
A co říká mistr Google?
no dala som si tam chytrolin a vybehol mi tvoj nick.. ![]()
Taky se přidávám. Hodily by se mi bedýnky na Praze 9. Nemáte někdo tip? Díky
Tak se pridavam k VELMI SPOKOJENYM UZIVATELUM SVETBEDYNEK
Dnes mi prisly prvni bedynky a jsem uplne nadsena. Vsechno je velmi chutne a pekne. Zacnu objednavat pravidelne. Mj. komunikace s obchodem je take velmi prijemna, ochota na prvnim miste. Objednala jsem ovocnou bedynku a rodinnou zeleninovou + nejake zajimave dobroty navic a fakt luxus! Vsechno, co nam dovezli je velmi dobre. Z Tesca uz budu brat jen drogerii a nejake veci, co tady nemaji. Neni to vylozene BIO, ale je to uplne jina chut nez ze supermarketu ![]()
Našli jste někdo bio bedýnky pro Prahu (kromě drahých Fresh bedýnek), ideálně s rozvozem, nebo nějakou biofarmu v okolí, ze které berete ovoce/zeleninu? Děkuji
Pokud by jste měli tip na nestříkané meruňky, také uvítám.
Pracovala jsem ve firmě, která je prodávala a můžu ti říct, že zelenina z obchoďáku je mnohem víc bio, než to, co tam naházeli. Pokud tuhle variantu, tak jedině od nějakého farmáře. Ale logicky, v naší zeměpisné šířce a v tuhle roční dobu, co tam asi budeš mít?
@Anonymní píše:
Pracovala jsem ve firmě, která je prodávala a můžu ti říct, že zelenina z obchoďáku je mnohem víc bio, než to, co tam naházeli. Pokud tuhle variantu, tak jedině od nějakého farmáře. Ale logicky, v naší zeměpisné šířce a v tuhle roční dobu, co tam asi budeš mít?
A v jaké firmě?
@pet p tak to asi logicky zveřejňovat nebudu, to je snad nad slunce jasné ![]()
Ale je to hodně známý řetězec, co se ohání vším eko a bio a domácí ![]()
Anonymni, diky, pres zimu tomu rozumim - ocekavam klasiku jako mrkev, cibule ze zasob… ale deje se to i pres sezonu, jo? :/