Bellinda Active Slimmer

361
7.4.14 19:46

Bellinda Active Slimmer

Dobrý den, teď se na trhu objevila novinka od Bellindy Active Slimmer. Koupila jste si tyto kalhoty některá? Cítíte nějaké zlepšení? Nebo jen ztráta peněz? Budu moc ráda za jakékoliv informace. Díky všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2353
7.4.14 19:49

@BZ89 Já jsem si je teda nekoupila, ale už jenom podle toho, co v reklamě slibujou, bych si je nekoupila, protože je to kravina si myslim :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.4.14 19:51
@barca93 píše:
@BZ89 Já jsem si je teda nekoupila, ale už jenom podle toho, co v reklamě slibujou, bych si je nekoupila, protože je to kravina si myslim :nevim:.

Jakápak kravina, to funguje. Já když si oblíknu džegíny, tak mám hned o 2 cm míň přes stehla :mrgreen: Takže bych řekla, že tyhle punčocháče budou fungovat úplně stejně jako kterýkoli jiný :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.14 19:54

@BZ89 ztráta peněz. Kdyby něco z těch „zázraků“ fungovalo, tak je to zlatý důl :think: jako jasný, ono Tě to stáhne - ale jen po tu dobu, co je budeš mít na sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
7.4.14 20:03

No právě to si myslím, že to stáhne po dobu, co to má človek na sobě, ale aby to nějak spalovalo tuky a byly viditelné ubytky centimetrů na stehnech a zadku to se mi nechce věřit. Tak právě se zkouším ptát tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.14 20:04

@BZ89 jj, když to máš na sobě, zafunguje to jako každé jiné stahovačky, trvale je to kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.4.14 20:08

@BZ89 však oni ani v té reklamě vůbec neříkaj, že ten úbytek je natrvalo. Ale působí to tak, to byl právě záměr ;) Prostě mizerný stahovačky „up to -2,2cm“ není žádnej zázrak. Kolik to vůbec stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
7.4.14 20:10

Koukala jsem na reklamu v časopise a už jen jak lákají na ty úbytky přes zadek a stehna a pak se tam člověk dočte, že u 100 žen byl průměrný úbytek přes obě stehna 0,5cm, no co to je v tom objemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
7.4.14 20:12

Chodím běhat, tak jsem myslela, že třeba při tom pohybu a zahřívání, by to nějak to spalování mohlo podporovat. Ale taky se mi právě tomu moc nechce věřit, spíš asi jen nafouklá reklama, jak píšete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.4.14 20:29
@BZ89 píše:
Chodím běhat, tak jsem myslela, že třeba při tom pohybu a zahřívání, by to nějak to spalování mohlo podporovat. Ale taky se mi právě tomu moc nechce věřit, spíš asi jen nafouklá reklama, jak píšete.

Brrr, běhat v silonkách, to bych já si zaručeně vypěstovala výstavní ekzém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
7.4.14 20:42

Prý je to zázrak jak blázen, vše to zpevní, zvedne a nevím co ještě, ale takovým způsobem, že to vypadá hrozně.. :mrgreen:

E: Samozřejmě jen po dobu, co to máš na sobě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.14 11:33

Já si je koupila ted :-) (345Kč) a zatím jsem je neměla. Ale asi máte pravdu, stáhnou jen v tu dobu použití :-))) že by se jimi hublo, nevěřím! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
16.4.14 13:20

Mě napadlo je používat při cvičení na lepší „masáž“ těhle partií, tím pádem by se i rychleji formovala postava a mizela celulitida. Samozřejmě se po tom osprchovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.5.14 17:29

Já si je koupila, bĕžnĕ nosím velikost 38-40, koupila jsem velikost M a jsou mi tĕsné, na stehnech se rolují /mám boxerky. Jako spodní prádlo na příležitostné nošení snad. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 10:27

Nekupujte si je, jsou to vyhozené peníze. Já jsem si je koupila a fungují, jen když je máte na sobě. Ta 2 měsíce nic a hlavně jsou dostupné jen do velikosti L, ale pro silnější dámy neexistují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková