Bere si tatínek přes prázdniny dovolenou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2966
18.6.26 13:41
@GabrielaT.rodic píše: Více

A to vám nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.26 14:55
@Anonymní píše: Více

A kde v té jeho vizi figurují děti? Nebo je má jen jako odznak společenského postavení, který mu vychová služka domácí a jedinné, co jim hodlá obětovat, jsou peníze?

• Citovat
  • Upravit
20889
18.6.26 15:14

Dobrý den,

některé příspěvky jsem byla nucena upravit či smazat. Uživatelka @blabla01 byla pro podezření z trollingu blokována.

Děkuji za pochopení a přeji pěkný den

Eliška :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7801
18.6.26 15:15

Ale tvůj manžel to evidentně tak nebere, že děti jsou obou rodičů. Už jen s tím „hlídáním“ kdybys taky jela někam sama na víkend. Jak jako že on je hlídá? Jsou to jeho děti, rodič nehlídá :zed:
Chápu vysoce odbornou práci a náročnou práci, ok, ale ani to neznamená, že muž nemusí mít o své děti vůbec zájem nebo že jen on může na víkend vypadnout pryč s vypnutým telefonem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77577
18.6.26 19:18
@admin píše: Více

dobrá práce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16489
18.6.26 19:56

Nemusím na nic čekat. Jasně jsem řekla a manžel neměl důvod nějak oponovat, že pokud nebude problém, chci být v práci do nástupu na MD a pak jak to půjde, chci párkrát za měsíc na brigádu. Vše fungovalo, syn šel ve 2 letech do DS a já se vrátila do práce. Manžel neměl nikdy důvod řešit něco ve smyslu, že jsem máma, tak se mám starat o dítě hlavně já, nebo že bude mít třeba dvě práce, abyste měli dost peněz. Žijeme ve stylu, že oba se starají o finance, o dítě, i o domácnost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
18.6.26 23:14

@Suzume-chan Přesně, a s tímhle nastavením společnosti se divme, že si každá mladá 4× rozmyslí to dítě vůbec mít. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
18.6.26 23:19
@Suzume-chan
@Suzume-chan píše: Více
No, bohužel v Čechách to z pohledu některých mužů normální je :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
18.6.26 23:26
@Okta píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
18.6.26 23:35
@Bytsamsebou píše: Více
A to já zas jo. Vždycky jsem navrhovala, abychom se prostřídali a on měl taky prostor si se svým potomkem vybudovat vztah. A světe div se, asi i proto jsem zůstala bezdětná. Jak chlap slyšel, že bych chtěla, aby se aktivně zapojil do rodinného života tak z toho každý vycouval :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
18.6.26 23:43
To potvrzuje moji teorii, že kdyby se muži starali o své děti už před rozvodem, ubylo by rozvodů :cert: Často ale ikdyž si děti po rozvodu berou do střídačky, tak se o ně ve finále stejně stará jeho matka nebo nová partnerka. A pak se brečí, že kluci nemají mužské vzory :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
18.6.26 23:58

@ondrej190 Anebo se snaží primárně zabezpečit sebe a na zakladatelku a děti prostě dlabe. To by odpovídalo i tomu, že zakladatelka psala že se chce začít trochu zajišťovat. Bohužel jsou i muži, co vydělají přes 100 měsíčně, žena se stará o děti, domácnost a je ráda za výdělek 25 měsíčně a muž chce, aby všechno platili půl na půl, jinak je ona zlatokopka. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34103
19.6.26 06:04
@normalni zena píše: Více

A když nastane rozvod, tak žena dostane čočku, že měla stejný možnosti jako chlap, a jestli má malý plat je její problém. Měla po dobu rodičáku šetřit, vzdělávat se a neměla spoléhat na chlapa. Když to ta žena chce, tak je to taky špatně, protože práce chlapa je stáááášně důležitá, dokonce tolik, že nemá čas ani na svoje děti. Ta důležitost trvá i potom, když jde do práce i žena, ona musí hledat práci takovou, aby mohla vodit a vyzvedávat děti, dělat s nima úkoly a starat se o všechno.
Já se fakt nedivím, že dnešní mladé ženy se nehrnou do svatby a rození dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2714
19.6.26 08:13

@Okta píše: Oni ti chlapi mají takový pocit důležitosti, když žena je na mateřské. Ta jejich práce, byť se nijak nezměnila, je tím nějak náročnější.

Ja mam opacnou zkusenost.
Hlavne odsud, ale i ze sveho okolí.
Prichodem rodicovske se prace muze, i ktery si musi nabrat vic prace nez driv, stava neunavujici, samozrejmou, odreagovavaci a nehodna jakehokoliv uznani, nebo nedejboze odpocinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2714
19.6.26 08:21
@normalni zena píše: Více

Tady je někdo nejaky podrazdeny :lol:

Tak pokud má zena schopnost vydelat 100, prijde mi blbe, ze vydela 25. Ze 100 tisic uz muze zaplatit uklid doma a deti uz po par letech nepotrebuji fulltime servis.
Anebo nekdo ty schopnosti nema, nebo se nekomu tak moc pracovat nechce, zas je dobry si to poctive priznat.
A ono tech 100 mesicne ani pro muze neni tak lehky vydelat, na to musis pracovat bud moc, nebo byt hodne schopny nebo chytry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí