Bere si tatínek přes prázdniny dovolenou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2714
19.6.26 08:23
@KKubula píše: Více

Omlouvam se, je vas tu moc, kazda pisete neco jineho a ja nemam cas tu byt porad.

Pokud vas zajem trva, polozte otazku znova a ja vam odpovim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11098
19.6.26 08:55
@normalni zena píše: Více

Musíš si najít normálního chlapa jako mám třeba já ;). Existují jich takových mraky a ty jsi měla zrovna smůlu, že jsi vychytala ty, co jsou zrovna k ho.vnu no :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
19.6.26 09:13
@ondrej190 píše: Více

No a proč tedy ten úklid nezaplatí dobře vydělávající chlap a musí ho dělat manželka? :think: Žena tedy má v podstatě dvě možnosti - buď držet hubu a makat doma, nebo dobře vydělat a domácí práce pro rodinu zaplatit ze svého, protože chlapovi by upadly pazoury, kdyby na domácí práce sáhnul nebo je financoval? Sen každé ženy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
19.6.26 09:18
@ondrej190 píše: Více

On bude v problém v tom, že ten odpočinek potřebuje i žena. Není spravedlivě možné požadovat po ženě 24 hodinové zapojení do péče a mužovi dopřát jeho 8-12 hodinovku v práci, kdy si pak dáchne. Oba se musí o práci i volno podělit a odpočinout si, byť s malými dětmi odpočinek opravdu může být náročný. Děti holt nejsou plyšáci, se kterými se člověk poňuchňá a odloží je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
19.6.26 09:19
@Bytsamsebou píše: Více
Fakt díky za radu, jen by mě zajímalo, jak se takový normální chlap pozná. A zas takový mraky jich asi taky nebudou, když rodičovskou využívají cca 2% mužů. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149648
19.6.26 09:21

Jo? A proč tedy od žen tvého typu dostávají jiné ženy hejty jako že já bych to po muži nechtěla, ty máš být s détmi, chlap chudák je unavený? Že by se kázala voda a pilo víno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
19.6.26 09:37
@Anna766 píše: Více

Protože má potřebu ve všech diskuzích dělat ze sebe hvězdu, takova lůca 2.0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149648
19.6.26 10:04
@Pidulka1991 píše: Více

Tak každý máme nějaký názor. Někdo takový, jiný makový. Ale proč někdo tvrdí jak žije tak a tak ale přitom proti tomu bojuje jak lev.
Jako když milý Ondra tvrdí jak on podporoval svou ex, strašně jí vychází vstříc až jeden si říká, proč jsou tedy od sebe, ale vypisuje tu jedy proti jiným matkám, neuzná že by mohla být chyba v druhé straně ani kdyby ho ta chyba mlátila přes ústa a vypisuje tu neskutečné nesmysly jen aby měl pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
19.6.26 10:12

Jak jsem tady ten závěr diskuze prolétl, tak se to vede v rovině: ženská chce u MD pracovat, protože peníze. Já osobně si myslím, že nezanedbatelný důvod je socializace. A já to naprosto chápu, protože být několik let „zavřený“ v dětském intelektu. Je prostě děs. A to říkám jako táta co se svými kluky jezdil sám na víkendy, když měli ještě i plenu. Takže mám rád svoje děti, já jen aby nedošlo k nepochopení. :) Naprosto chápu, že ženský (minimálně některý) chtějí aspoň trochu normálně žít.
A dokonce si myslím, že toto je období, které vyústí v ty partnerský problémy, které tady čtu v jiných diskuzích.
Takže za mě obrovská chyba chlapů. kteří v tom ženský nepodpoří a nebo jim v tom dokonce brání. Je vždycky lepší přijít domů a mít tam ženu, než afektovanou maminku a je naprosto jasný, že je velikánský rozdíl mít večer v posteli ženu a nebo maminku, která myslí bryndáky. Tady „romantika“ fakt nezačne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11098
19.6.26 12:42
@normalni zena píše: Více

Na to, aby se staral o rodinu, potřebuje být chlap na rodičovské dovolené? Jsem nevěděla! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11098
19.6.26 12:44
@Anna766 píše: Více

Nechápeš jednu podstatnou věc a to, že matka může být v klidu na rodičovské dovolené a otec v klidu pracovat a přesto se oba podílet na dětech a společné domácnosti 8)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149648
19.6.26 13:01

A když muž poručí aby matka šla makat co nejdřív, tak to bude taky v pohodě, protože slovo Boží zaznělo?
Zakladatelka je doma 6 let a chce už taky něco jiného. Strašný prohřešek protože je jenom ta ženská.
Až bude plně po mateřské, ať kouká naklusat do práce, děti ovšem musí taky obstarat nějak, protože tento otec nemá potřebu se zapojit. To se tu zase zrovna by podobné budete překřikovat, jak měla otce děti zapojit dávno.
Pozérky.
Jak se tento muž podílí tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
19.6.26 13:19

Chape. Rozporuje podle me neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
19.6.26 13:38

@normalni zena
Souhlasím s tebou. Mužů, co touží po dětech a aktivně se podílí na péči, výchově a trávení volného času s nimi, to je tak jeden z deseti. Vidím po okolí, že spíš s dětmi souhlasí, protože si nenašli ženu, která děti nechce nebo to prostě berou, že se to od nich očekává „mít děti“. Případ z rodiny, svolil k dětem, protože nechtěl ztratit přítelkyni. Takovou hodnou a pečující už by nenašel, tak radši souhlasil se založením rodiny. Ona se pak na něj stejně vybodla. O rodinu zájem neměl a byl problém s uvolněným financí pro děti. Hlavně že sobě kupoval drahá sportovní vybavení a tak. O střídavou péči vůbec neměl zájem, děti má jednou za měsíc o víkendu a jedou k jeho rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
19.6.26 13:50

@Bytsamsebou Promiň, ale asi jsi se trochu ztratila v konverzaci. Já psala, že jsem hledala muže, který by chtěl rodinu a byl by ochoten se na rodičovské vystřídat, tzn. např. matka 2 roky, otec 1. Tys mi odpověděla, že stačí si najít normálního muže jako máš ty, že takových jsou mraky. Na to jsem reagovala, že dle statistik jich mraky nejsou a ty teď píšeš, že aby se muž staral o dítě nemusí být na rodičáku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí