Bezdomovkyně - jak pomoct?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
21.5.13 22:17

No já jsem taková samaritánská duše, takže já bych se určitě snažila nabídnout pomoc, ale s mírou. Třeba to tak má být a vaše cesty se měly zkřížit a spolu něco vyřešit třeba z minulosti. Co ty víš :lol:. Nikdy nic není náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.5.13 22:18

@wildcherry To sem čekala a proč ne??Neříkám denně a furt, ale proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

Dávám deku, chleba. Peníze ne. Bohužel tě s tím často pošlou do řiti, protože chtějí především ty prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@gabki píše:
nebyla ani opitá, no jasně když nemá za co.je těžké jim pomáhat, oni mají svuj žebříček hodnot hodně nízko, ale kdoví jak je to u zrovna téhle ženské, proč se nedostane do města vzdáleném 6km, tam by se mohla v charitě najíst a obléct, taky jsou tam bezdomovci, ale tady na vsi to vidím za ty léta co tu žiju prvně.

Me pripada jako podivinka, ne typicka bezdomovkyne z mesta :think:.Zkusila bych obec, starosta by mohl zasahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662

Každopádně z toho, když jí pomůžeš budeš mít dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.5.13 22:19

@gabki Právě,to je to..Zkus se jí slušně a opartně zeptat..Při nejhorším Tě pošle někam, ale na zkoušku nic nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.5.13 22:21
@Prcek88 píše:
@wildcherry To sem čekala a proč ne??Neříkám denně a furt, ale proč ne?

protoze lidi na ulici k alkoholu tihnou? Nebo protoze chlast v jejim pripade nic neresi? Ja nevidim smysl davat zene na ulici vino, nebo jiny alkohol :think:.V takove situaci pokud je na alkoholu zavisla je nesmysl a pokud neni, v cem ji pomuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
21.5.13 22:22

Já na tyhle lidi moc nereaguju… u nás ve městě tahle pár lidí somruje o peníze, normální houmlesáci. Když jednou kamarád šel, koupil 10 rohlíků a kus salámu, tak na něj řvali, že chtěj prachy a ne jídlo. Jasně na chlast. Takže sice je to hrozné, ale já bych asi nepomohla. Protože oni opravdu jen přemýšlí kde sehnat chlast a cigarety. Nahlásila bych to třeba na obci nebo policii, ať si s tim poradí. Loni jsme tu s nimi měli problémy, spali v parku na lavičkách a ani sednou si nedalo kam, všechno pochcané a nejen to. Jen co jsem vylezla ven, hned somrovali peníze na dárek kamarádovi nebo tak podobně. Byla jsem těhotná a dost jsem se pak bála i chodit ven. Jednou jsem na ně zavolala policii, když to bylo asi po 4 a nebyla jsem jediná. Pak je někam odklidili a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.5.13 22:22
@wildcherry píše:
protoze lidi na ulici k alkoholu tihnou? Nebo protoze chlast v jejim pripade nic neresi? Ja nevidim smysl davat zene na ulici vino, nebo jiny alkohol :think:.V takove situaci pokud je na alkoholu zavisla je nesmysl a pokud neni, v cem ji pomuze?

Ano jistě máš pravdu..
Já to myslela tak, že jednou za čas to neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
21.5.13 22:25
@wildcherry píše:
Me pripada jako podivinka, ne typicka bezdomovkyne z mesta :think:.Zkusila bych obec, starosta by mohl zasahnout.
že jo?k starostovi na obec to mám kousek třeba aspon on mě nepošle do prd… :D
@Shellyss píše:
No já jsem taková samaritánská duše, takže já bych se určitě snažila nabídnout pomoc, ale s mírou. Třeba to tak má být a vaše cesty se měly zkřížit a spolu něco vyřešit třeba z minulosti. Co ty víš :lol:. Nikdy nic není náhoda.

tak to si neuvědomuji co bych sní měla z minulosti společného řešit, ale budu hodně přemýšlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247

Zrovna o víkendu jsem v Praze jednomu,,hudebníkovi,, na schodech u hradu hodila asi 20kč, protože jednak hezky hrál a zpíval a jednak mi příjemně doplňoval atmosféru večerní Prahy. Bezdomovcům, kteří akorát chlastají, chovaj se vulgárně a poflakují se jen tak od ničeho k ničemu ze zásady nepomáhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87

NEMUSI TO BYT BEZDOMOVKYNE!!! Muze trpet nemoci, kdy nevi kde je kdo je, treba ji nekdo hleda :nevim: rozhodne kontaktuj policii. :! :!

• Citovat
  • Upravit
24379
21.5.13 22:28
@Žirafátko píše:
Dávám deku, chleba. Peníze ne. Bohužel tě s tím často pošlou do řiti, protože chtějí především ty prachy.

Presne, proto penize fakt ne.Je to par tydnu, zebral po muzi bezdomovec penize, rekl ne a chtel ho pretshnout drevenou holi, dalsi co po nem odmitli tak take-sledovala jsem to z auta.Nebo po me zebral nezdomovec, jestli mu dam peniz co mam v kosiku nakupnim, jsem ho vracela. Rekla jsem ze nemam, ze tam mam zeton a nazval me spinou a pi.ou :roll:.To jsem byla tehotna a fakt se bala. Jednomu jsem nabidla rohlik se sunkou a vysmal se mi, at si to strcim do prd… :cert:.Ale co popisuje zakl.to bude asu jiby priklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
21.5.13 22:29
@blorchi píše:
NEMUSI TO BYT BEZDOMOVKYNE!!! Muze trpet nemoci, kdy nevi kde je kdo je, treba ji nekdo hleda :nevim: rozhodne kontaktuj policii. :! :!

Přesně to mě napadlo. Nevypadá to na klasickou bezdomovkyni. Možná má amnézii nebo jinou psychickou poruchu. Taky jsem z vesnice, ale původně z města. Tam mě bezdomovci nezarážejí, ale je kdyby se jen tak někdo objevil u nás na vesnici přišlo by mi to hoodně divný. Zavolej na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
21.5.13 22:31

@gabki kočko máš svých starostí málo že? :hug: :hug: :hug:
Osobně bych ji nic nedala, ale kontaktovala starostu s tím že by to měl vyřešit, třeba ta paní od někud utekla, je nemocná :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!