Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky s “velkejma”,
Potřebuju koupit kvalitní podprdu ve stylu “lambády” nebo jak se tomu dneska říká. Mám prsa 85F a normálně nosím vyztužený podprsenky s kosticemi. Jenže v nich ze zdravotních důvodů ne vždy vydržím celý den a potřebuju něco pohodlnějšího, ale zároveň, aby to přece jen ta prsa trochu podrželo. Materiál bavlna nebo kvalitní prodyšný. Mám lupenku a nemůžu se pod prsy zapařit. Sice si je můžu z eshopů objednat na zkoušku a pak vrátit, ale radši bych před tím typy, jaký ověřený poklady máte vy. Teď mám sportovní podprsenku, ale to už stahuje moc. Prostě se chci cítit pohodlně, volně, ale zase, aby to vypadalo dobře. Koukala jsem na Lelosi, máte zkušenosti jak je to tam s velkou výbavou?
Díky
Ja nedam dopustit na klasickou obyc lambadu Calvin Klein - nejpohodlnejsi vec na svete. Nosim ji i ven, ale ne kdyz mam treba nejakou akci. Zase se to neda srovnat s kosticemi. Velikost 85G.
Ahoj. Mam taky lupenku, a taky problem se zaparenim pod prsy.. Prsa mam 85/D. Vyhovuje mi merino podprda od Sensoru.
A co tyhle? https://www.caresse.cz/…-chalk/black
Kamaradka si je opravdu pochvaluje.
@Plavuše píše: Více
A to máš vel XL? Já mám 85 C a i to XL mi přijde tak akorát. Vím, že se vše vytáhne, ale fakt i na G?
@nikitice musela bych se jit mrknout, ale podle me mam vetsi, na Zalandu byly prave k dispozici i ve vetsich velikostech
@Plavuše píše: Více
Je to možné, na obchodech je to spíš omezené.