Bezešvá podprsenka na velká prsa

6626
2.2.25 00:46

Bezešvá podprsenka na velká prsa.

Ahoj holky s “velkejma”,
Potřebuju koupit kvalitní podprdu ve stylu “lambády” nebo jak se tomu dneska říká. Mám prsa 85F a normálně nosím vyztužený podprsenky s kosticemi. Jenže v nich ze zdravotních důvodů ne vždy vydržím celý den a potřebuju něco pohodlnějšího, ale zároveň, aby to přece jen ta prsa trochu podrželo. Materiál bavlna nebo kvalitní prodyšný. Mám lupenku a nemůžu se pod prsy zapařit. Sice si je můžu z eshopů objednat na zkoušku a pak vrátit, ale radši bych před tím typy, jaký ověřený poklady máte vy. Teď mám sportovní podprsenku, ale to už stahuje moc. Prostě se chci cítit pohodlně, volně, ale zase, aby to vypadalo dobře. Koukala jsem na Lelosi, máte zkušenosti jak je to tam s velkou výbavou?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1060
2.2.25 00:53

Ja nedam dopustit na klasickou obyc lambadu Calvin Klein - nejpohodlnejsi vec na svete. Nosim ji i ven, ale ne kdyz mam treba nejakou akci. Zase se to neda srovnat s kosticemi. Velikost 85G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5105
2.2.25 01:59

Ahoj. Mam taky lupenku, a taky problem se zaparenim pod prsy.. Prsa mam 85/D. Vyhovuje mi merino podprda od Sensoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
2.2.25 11:47

A co tyhle? https://www.caresse.cz/…-chalk/black

Kamaradka si je opravdu pochvaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6250
2.2.25 11:57
@Plavuše píše: Více

A to máš vel XL? Já mám 85 C a i to XL mi přijde tak akorát. Vím, že se vše vytáhne, ale fakt i na G?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
2.2.25 12:55

@nikitice musela bych se jit mrknout, ale podle me mam vetsi, na Zalandu byly prave k dispozici i ve vetsich velikostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6250
2.2.25 13:10
@Plavuše píše: Více

Je to možné, na obchodech je to spíš omezené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová