Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
LUCIPERKA-ddub píše:
Právě to, zbavit se jich je velmi složité. Vyamáhají peníze i když člověk nenahlásil ani ten kod.
Manžel ho bohužel nahlásila chtěli po něm 3.390,– za registraci, ačkoli jim sdělil, že už o ni nestojí. Nicméně jak již jsem psala, poslali mu SMS v sobotu 25.12.2011, cituji „Vážený kliente, částka 3.390,– za registraci c.xxxxxx na bezreklamky.cz je splatná zítra. Pro vyhnutí se sankcím prosíme o úhradu. Pokud jste již zaplatil, děkujeme.“ (SMS máme uloženou stále v mobilu.) To samozřejmě manžel nestihl, bo „zítra“ znamenalo zaplatit v neděli 26.12.2011, což je neproveditelny. Následně po něm chtěli už přes pět tisíc.
Volali mu několikrát a vyhrožovali, tak s nimi usmlouval, že tedy uhradí těch původních 3.390,–kč. Byl klid až do doby, kdy mu přišel od vymahačské firmy dopis Okamžitý příkaz k úhradě dluhu 2.390,–kč.Jeden pán jim napsal výpověď v termínu, že další rok už o jejich služby nestojí. A chtějí po něm za to poplatek 5.000,–. Při tom to má být zdarma, stihnul to v termínu dokonce to poslal písemně cca 35 dní před vypršením lhůty.
Opravdu nevím, co si myslet. Jak je možné, že tato firma stále funguje a stát s tím nic nedělá. Na firmu je už podáno x žalob, ale dovolání se spravedlnosti je asi ve hvězdách.
Já bych s tím šla do televize. Většinou to pomůže..
Také jsem naletěl pochybné firmě a stálo mně to hodně peněz.Zaplatil jsem reklamce i vymahačské firmě,aby na mně nepřišla exekuce.Nyní jim budu psát dopisy,tak jsem zvědav zda-li mi odpovědí. ![]()
Zdravím,
mám úplně ten samý problém,pomohlo Vám podání trestního oznámení?Řeší se tím něco?Nevím zda to zaplatit a poslat jim email, že jsem hovořila s právníkem a že mi doporučil to a to. ![]()
Tento týden budeme mít už vyjádření PČR, právník nám řekl, rozhodně nic neplatit! Dnes nám zase přišla sms s tím, že máme zavolat ohledně „dluhu“ u firmy bezreklamky.cz
Jsem zvědavá jak toto skončí, ale pokud možno nejlépe, kdyby nás bylo víc a společně jsme podali trestní oznámení. My jsme ho už podali, tak by bylo dobré, aby nás bylo víc.
Dobrý večer, všimla jsem si Vaší nedávné diskuse ohledně bezreklamky i já patřím mezi podvedené a uháněné v závazek vůči této firmě.
I po mně chtěli nahlásit telefonicky číslo, které jsem ve stresu nahlásila a tudíž se podepsala aniž bych držela v ruce tužku…jsou to mizerové a podvodníci.
Naprosto souhlasím s tím, že by se proti této rádoby firmě mělo něco dít.
![]()
Ptala jsem se taky právníka na rady k dnešnímu dni jsem prý dlužna něco kolem 5.000,– a zatím opravdu nic nemíním platit. Když mi to radí právník, asi mu hodně věřím. Podívejte se na další stránky-když zadáte do vyhledávače bezreklamky. Jsou jimi zahlcené články o podvodech. ![]()
J vím o těch stránkách, ale tam si pořád lidi jen stěžují, ale jak říkám chce to opravdu se spojit a podat hromadně trestní oznámení. Prostě nesedět s rukama v klíně, ale jednat. Neboť ta firma používá všemožné páky, aby z lidí vytřískali peníze. My musíme použít všemocné páky, abychom jim nic neplatili.
**Nejlepší obrana je útok. Proto buďme první a nečekejme, až zaútočí oni. **
Naprosto souhlasím, už jsem dostala rady jak na to. Klidně se s Vámi sjednotím a žalobu podám s Vámi. Zatím jsem udělala kroky, že hned druhý den jsem podala výpověď, kterou mám nejen písemně potvrzenou. Dále mám potvrzení, kde jsem jim poslala dopis, že jim nehodlám platit částku, kterou ze mě vymáhají. Telefonní nahrávky mají pouze oni, ale myslím, že je extra hledat nebudou-a když ano pak si naletí samy na vlastní lep.
A teď už jen to trestní oznámení. '
Jinak i můj případ podali nějaké jiné firmě nebo organizaci jako jednateli. Což mě trochu zastrašilo…ale platit jim to nemíním. I když strach z exekuce mám.
Je důležité se připojit k trestnímu oznámení, protože pokud pojedem každý sám za sebe je to 5000,– přestupek a na to spoléhají.
Ale pokud už nás bude víc na jedno oznámení a částky se sečtou už jde o trestní čin.
Nevím snažím se tady zmobilizovat pár lidí. My už jsme tresní oznámení podali hned jak nám přišel dopis od Intrum Justitia v zastoupení Bezreklamky. Výzva k okamžitému zaplacení dluhu. Vyřizuje Jana Zahradníková.
ano to přišlo včera mně-tudíž já už nemám šanci se k Vám přidat ne? Zatím se mi ozval právník, že bude jednat za mě on. Že jsem mu dala plnou moc za mě jednat…mohl by je lehce zastrašit. Snad-kéž by.
Ano může jednat, ale můžete se přidat k této žalobě, jak jsem uvedla číslo výše. To je vše jen se připojíte a právník i tak může dál jednat, ale důležitá je ta hramadná žaloba.
Netuším jak se k této žalobě přidat? Nevím jak a kde se zaregistrovat?