Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
25.4.12 21:07

já bych zaplatila, protože to zaplatíš o týden pouději stejně,ale navíc 1500kč.Já to ze strachu zaplatila a stejně mi přišel email ,že chtějí pokutu,zkoušej to,ale je to šíleny na nervy,a nic nenadělaš,potom bych hned šla podat na ně trestní oznámení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.12 21:31

Když to zaplatíte, pak souhlasíte s jejich podmínkama. Pokud nezapltíte máte větší šanci se bránit a to také tím, že nezaplacením neakceptujete jejich hnusny podmínky.
Ano opravdu to dělají chytře a v rozporu s dobrými mravy.
Je ale nemožné aby stejným způsobem naletělo tolik lidí, aniž by to nebylo hlavním cílem této firmy.
Proto si myslím, že se o podvod jedná a firma si je toho moc dobře vědoma. Co mě ale zaráží, je ten fakt, že stále běží na Impulsu jejich reklama. :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
25.4.12 22:43

Bohužel, četla jsem i příspěvky, kde napálení se dokonce soudili a soud prohráli…jelikož soud uznal, že jednali podle „debilního“ zákona…Bohužel, jsme souhlasili s jejich podmínkami již při telefonickém rozhovoru „nevědomky“. Takže tím, že nezaplatíme, se dostáváme ještě do větších „sraček“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.12 22:56
@TheZuzalen píše:
Bohužel, četla jsem i příspěvky, kde napálení se dokonce soudili a soud prohráli…jelikož soud uznal, že jednali podle „debilního“ zákona…Bohužel, jsme souhlasili s jejich podmínkami již při telefonickém rozhovoru „nevědomky“. Takže tím, že nezaplatíme, se dostáváme ještě do větších „sraček“ :nevim:

My zaplatili 3.390,– a ejhle chtějí další peníze 2.390,– , takže už jim nic platit nebudeme. Je to bludnej kruh, vymáhají peníze ať zaplatíte nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wippies
25.4.12 23:02

Také bych řekla, že je nejlepší jim nic neplatit! Hrozné také je, že na internetu jsou nabízeny stále nové brigády ohledně roznosu těch letáků. A jelikož je pořád dost lidí, kteří se snaží když (už se jim nedaří sehnat práci) sehnat alespoň tu brigádu. Může se stát, že každý den tito lidé budou po ČR roznášet stále nové letáky v domnění, že si tak přivydělají. Tolik lidí ještě tuto firmu nezná :( a neví, že to co roznášejí je zlo. A nebo to ví a je jim to jedno. :evil: Moc bych si přála aby už nikdo nenalétl :(

• Citovat
  • Upravit
238
25.4.12 23:26

Luciperko, za jak dlouho jste zaplatili tu částku 3390,–? Oni mají podmínku, že se to musí zaplatit do 7 dnů a jakmile to nezaplatíš, dávají pokutu 1000,– a pak se ještě platí za nějaký balíček či co…
No je to „hnus fialovej“
Znovu a znovu si pročítám obchodní podmínky této pofiderní firmy a musím říct, že je to vychcanost nad vychcaností…absolutně nevýhodná smlouva pro klienty…
absurdní je třebas toto:
**Prává a povinnosti dodavatele služby
1. Dodavatel má právo na úhradu ceny spojené s vytvořením nabídky a propagací plochy zákazníkovi ve stanovené výši a lhůtě, dle článku IV.
2. Dodavatel má právo změnit jednostranně všeobecné obchodní podmínky, pokud neohrozí splnění této smlouvy, jímž je pasivní propagace reklamní plochy zákazníka na portálu www.bezreklamky.cz. Veškeré změny Všeobecných obchodních podmínek portálu www.bezreklamky.cz budou účinné dnem jejich oznámení na portálu.
3. V případě, že zákazník nezaplatí dodavateli jakoukoli částku vyplývající ze smlouvy řádně a včas, má dodavatel právo na úhradu smluvní pokuty ze strany zákazníka ve výši 1.000,– Kč.
4. Dodavatel je v případě nezaplacení částky za zpracování údajů potřebných pro umístění plochy na internetový portál www.bezreklamky.cz ze strany zákazníka nebo při nezaplacení částky za každý další****
Je tam snad něco o povinnostech dodavatele??? :pocitac:
nebo toto:
Zrušení smlouvy, popř. odstoupení od smlouvy zákazníkem
1. Uzavření smlouvy u spotřebitelů se řídí občanským zákoníkem, především pak ustanovením § 53 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném znění, kdy s vytvořením nabídky reklamní plochy a jejím umístěním na www.bezreklamky.cz je započato se souhlasem zákazníka bezprostředně po hovoru s operátorem.
2. Na základě článku VII/1 se tedy na takto poskytované služby nevztahuje zákonná 14 denní lhůta na odstoupení dle § 53 odst. 8 písm. a) občanského zákoníku, neboť s plněním bylo se souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění. Odstoupení od smlouvy před okamžikem zahájení plnění (zveřejněním inzertní nabídky na portálu www.bezreklamky.cz) je možné učinit písemně na adrese BEZREKLAMKY s.r.o. se sídlem Křižíkova 332/1, Praha 8, 180 00, IČ 25797778.
3. Zrušení smlouvy (tj. ukončení smluvního vztahu) je možné provézt kdykoliv při dodržení postupu dle bodu III/2. V tomto případě má však dodavatel právo na úhradu sjednané ceny za zpracování údajů a vytvoření nabídky či za propagaci na další rok dle článku IV.

tomuhle říkám „lichva“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.12 23:53

TheZuzalen Jednali s manželem, on není tolik pozorný při telefonátu… Napsali mu sms v sobotu, že splatnost je v nedělu. 8o Zvláštní přístup. :think:
V té době bohužel když jel z noční unavenej, zaparkoval auto v příkopu. Volal jim nikdo to nebral, tak jim napsal mejla, že má rozbité auto a tudíž nemá reklamní plochu a tedy už služby nechce. Neodpověděli, počkali těch sedum dní a pak vymáhali peníze a to přes pět tisíc. Psali mejly, volali, vyhrožovali, tak jim sdělil, že jim tedy zaplatí původní částku, aby měl klid, ale jelikož již auto nemá tak nehodlá platit nic navíc a že doufá, že to tedy bude k oboustranné spokojenosti.
Zaplatil a byl klid. Tedy do doby než po měsíci a půl přišel dopis od Intrum justitia (vymačské firmy) kde žádají v zastoupení bezreklamky 2390,–kč. :zed:

Když jim ale člověk dá výpověď, stejně chtějí peníze. A navíc je to pěkně hnusný, jim stačí k „podepsání“ smlouvy pouhý telefonát, ale vypovědět jim smlouvu musíte písemně a doporučeně a 30 dní před vypršením, jinak se automaticky prodlužuje o další rok a zase tedy musíte zaplatit 3.390,.kč za nic jen za to že vás dají na stránky. 8o 8o 8o Jeden pán s nimž sem psala, jim poslal výpověď 35 dní před hlůtou a co se stalo, chtějí po něm 5 tisíc… Za co ale, že by nějaká pokuta za vypovězení služeb? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
26.4.12 01:12
@TheZuzalen píše:
Všechny poškozené zdravím! Dnes moje mamka taky naletěla…a musí zaplatit okolo čtyř tisíc za nic…a to nic nepodepisovala…pouze po telefonu souhlasila s nabídkou…a myslela si, že jí teprv něco příjde na mail. Bohužel, operátoři vědí, jak mluvit na potenciální zákazníky a moje mamka se zrovna neřadí mezi ty, co by se soustředili po telefonu. Bohužel! Firma má moc dobře a vyčůraně napsané obchodní podmínky…jednají v právu, ale pochybuji o tom, že je to v souladu s morálkou!!! Nezbývá než zaplatit a z toho vyplývá poučení, než s něčím souhlasit, raději se třikrát zeptat na obchodní podmínky… :cert: Mrzí mě, že existují takovéto firmy, které jsou založeny ne na spokojenosti zákazníků, ale na spokojenosti své…za každou cenu…

Souhlas s nabídkou a objednávkou je rozdíl ne? Já si stejně myslím, že by pracovníci bezreklamky měli, když už někomu volají, říct, že souhlasem uzavírají jejich smlouvu..nebo že mají takové a takové obchodní podmínky. Oni prostě nejednají v dobré víře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
26.4.12 01:18
@Sumaya píše:
Souhlas s nabídkou a objednávkou je rozdíl ne? Já si stejně myslím, že by pracovníci bezreklamky měli, když už někomu volají, říct, že souhlasem uzavírají jejich smlouvu..nebo že mají takové a takové obchodní podmínky. Oni prostě nejednají v dobré víře.

No jasně že je rozdíl…ale moje mamka mu moc nerozuměla a pak je těžké něco řešit…když se člověk nesoustředí na telefonický rozhovor…Ještě mi říkala, že mu sama řekla, ať mu pošle info na mail a že si ještě firmu ověří…a on ji na to řekl „samozřejmě“ a položil telefon…
sakra štve mě, že jsem u toho telefonu nebyla…já bych ho hnala deseti holema! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
26.4.12 02:42

celkem zajímavý odkaz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pepča100
26.4.12 11:36

já jsem nic nepodepsal ani žádný kod ode mne nikdo nechtěl a už ode mne chtějí skoro 5 000. nedal a nedám jim bez soudu ani kačku podal jsem tr.oznámení a přidal jsem se k tr.oznámení k Luciferce.taková smlouva která je jednostranná a kterou si můžete přečíst až když už běží je blbost.to že smlouva běží od ukončení hovoru je také blbost,to platí možná na Ukrajině ale tam by toho dobráka který to vymyslel hned zastřelili tak to zkouší tady protože to vidí na mentalitě lidí abych měl klid tak zaplatím a potom znova.já si myslím že když budou mít málo uchazečů na to aby je ždímali tak si vezmou zlaté stránky a začnou pěkně od začátku a po každém hovoru hned poběží smlouva a dojíme a dojíme.u mne to tak asi bylo protože já jsem je neoslovil ale oni mne tak nevím kde vzali moje tel. č.

• Citovat
  • Upravit
2
26.4.12 12:07

podvodnici

ahoj vsichni me uz vcera taky prisel dopis na net od te vymahacske firmy,te pani jsem volala a mirne jsem ji poslala do prdele.takhle se zivit na poctivych lidech.trestni oznameni podam taky.pevne nervy vam vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
26.4.12 12:10

VII. Zrušení smlouvy, popř. odstoupení od smlouvy zákazníkem
1. Uzavření smlouvy u spotřebitelů se řídí občanským zákoníkem, především pak ustanovením § 53 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném znění, kdy s vytvořením nabídky reklamní plochy a jejím umístěním na www.bezreklamky.cz je započato se souhlasem zákazníka bezprostředně po hovoru s operátorem.
2. Na základě článku VII/1 se tedy na takto poskytované služby nevztahuje zákonná 14 denní lhůta na odstoupení dle § 53 odst. 8 písm. a) občanského zákoníku, neboť s plněním bylo se souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění. Odstoupení od smlouvy před okamžikem zahájení plnění (zveřejněním inzertní nabídky na portálu www.bezreklamky.cz) je možné učinit písemně na adrese BEZREKLAMKY s.r.o. se sídlem Křižíkova 332/1, Praha 8, 180 00, IČ 25797778.
3. Zrušení smlouvy (tj. ukončení smluvního vztahu) je možné provézt kdykoliv při dodržení postupu dle bodu III/2. V tomto případě má však dodavatel právo na úhradu sjednané ceny za zpracování údajů a vytvoření nabídky či za propagaci na další rok dle článku IV.

Jak může být tato smlouva platná????
jak může být započeto souhlas před uplynutím lhůty 14 dnů??? když jen jak jí zavolali, tak to hned bezprostředně po telefonickém hovoru ji dali inzerát na ty jejich nesmyslné stránky bezreklamky.cz a když bude chtít odstoupit…vlastně ani podle všeobecných podmínek nemůže!!!!

svině svině svině :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.12 12:23

TheZuzalen

To je mazec!!! :cert: :cert: :cert:
Takže i když dáme výpověď, tak stejně budou chtít uhradit i příští rok. 8o 8o 8o
:pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed:

Příspěvek upraven 26.04.12 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
26.4.12 12:26
@LUCIPERKA-ddub píše:
To je mazec!!! :cert: :cert: :cert:
Takže i když dáme výpověď, tak stejně budou chtít uhradit i příští rok. 8o 8o 8o :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed:

co je tohleto za stát, že takovýhle kvítka nechá v klidu okrádat lidi! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová