Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jakub 86
1.4.12 16:45

Společná obhajoba

Dobrý den, také jsem bohužel naletěl. Prý existuje nějaké sdružení lidí, co mají s touto firmou stejný problém a hájí se jako spolek. Mohl by mi prosím někdo dát kontakt nebo nějaké bližší informace o tomto Sdružení? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Jajinka222
6.4.12 18:35

Ahoj vsichni, me dnes volali,ze mam zaplatit spousty penez,napsala jsem jim ze nic nebudu platit,ze nic nechci,a pry me tedy pozenou k soudu,mam z toho hrozny strach…rozhodne nic platit nebudu......poradte???dekuju Jana

• Citovat
  • Upravit
jajinka222
7.4.12 07:33

@LUCIPERKA-ddub Ahoj taky bych chtela podat trestne oznameni,ale nevim jak??nebo se hromedne spolcit proti nim,ja jeste nic nezaplatila,nedostala ani korunu a uz ne me chtej poslat exekuci…co to je za hovada??Jana

• Citovat
  • Upravit
jajinka222
7.4.12 08:22

ja se chci take pridam, jake mam nahlasit cislo jednaci???dik Jana

• Citovat
  • Upravit
Jakub 86
7.4.12 15:25

Číslo jednací

Ahoj, já ještě trestní oznámení nepodal, ale také se na to chystám. To číslo by mělo být: KRPH-14034-1/PŘ-2012-050714
Bylo to v jednom přízpěvku diskuzním, tak jsem si to hned opsal. A kam s tím půjdeš, na policii?? Jakub

• Citovat
  • Upravit
13
8.4.12 09:45

NAPIŠ TO VOLNOU FORMOU A ŽE SE PŘIPOJUJEŠ K ŽALOBĚ Č.JEDNACÍ /DVOJMO/PODEJ TO NA POLICII ALE TAM MI ŘEKLI ŽE TO JE BLBOST ABYCH JE IGNOROVAL TAK JSEM TO PODAL NA STÁTNÍM ZASTUPITELSTVU TO JE V KAŽDÉM OKRESNÍM MĚSTĚ UŽ MI PŘIŠLA ODPOVĚD ŽE SE TO POSTUPUJE K DALŠÍMU ŠETŘENÍ JELIKOŽ JE POSTIŽENÝCH VÍCE.TAKŽE ČEKÁM NA TO AŽ MNE OSLOVÍ POLICIE.MUSÍME S TÍM NĚCO DĚLAT PROTOŽE JE TO HYENISMUS PROTOŽE ONI JSOU SCHOPNI Z ČLOVĚKA KDYŽ SE NEBUDE BRÁNIT STÁHNOUT KŮŽI ČAU A AT´SE DAŘÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajinka222
8.4.12 13:40

Dekuju urcite se branit budu, jed.cislo mam tak parada…pa pa budu s Vami v kontaktu …Jana

• Citovat
  • Upravit
Jakub 86
8.4.12 13:41

nazdar, jsi tu ještě ?

• Citovat
  • Upravit
9.4.12 21:49

Ahojky já tu nebyla přes víkend, tak čtu, že nás je čím dál tím víc podvedených, ale také že je nás i čím dál tím víc, kdo si to nechce nechat líbit.

jajinka222 Ano stačí podat trestní oznámení volnou formou jak píše Pepča 100

Snad už se ledy hnou a už se s tím konečně začne něco dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jakub 86
10.4.12 08:19

Ahoj, kdyžtak na stránce antibezreklamky je přímý postup toho, co dělat, pokud jste se zapletli s touto firmou. Dokonce mi tento postup, doporučili i dva lidi z médií. Také doporučuji :potlesk: Zatím ahoj, Jakub.

• Citovat
  • Upravit
6
10.4.12 11:13

Ahojky jsem další zoufalec, co byl podveden a chci se k vám přidat, jen nevím jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.12 12:53
@Olinaa píše:
Ahojky jsem další zoufalec, co byl podveden a chci se k vám přidat, jen nevím jak na to

Podej trestní oznámení pod tímto číslem: Č.jednací: KRPH-14034–1/PŘ-2012–050714 stačí volnou formou popsat jak k tomu došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wippies
11.4.12 14:41

je to další podvod?

Předem zdravím, hledala jsem na internetu vhodnou brigádu. A našla jsem toto: http://www.webregister.cz/…_prace_praci

Ano vypadá to poměrně slibně. I když to je za poměrně malý peníz. Podle mne se jedná zase o podvod té stejné, nechvalně proslulé firmy BEZREKLAMKY.CZ. I tak jsem se rozhodla poslat alespoň e-mail. A zajímalo mne, co bude dál. Firma sídlí v praze a součástí byl přijímací pohovor. Já bydlím ale dosti daleko, tak jsem se ho nezúčastnila. Omluvila jsem dalším e-mailem, že by mne cesta přišla příliš draho. Trvalo zas nějaký den a přišel mi od firmy další e-mail, že pokud se z mého kraje nikdo nepřihlásí, ozvou se mi telefonicky. A tak se také stalo. Asi za pět dní mi zavolal pán. Jméno mu nebylo moc dobře rozumět. Ctěl vědět jestli mám stále zájem o brigádu, a začal mi vyprávět pohádky o jejich firmě. Byl to opravdu dlouhý hovor, pro mě vyčerpávající, skoro jsem se nedostala ke slovu! Nakonec z něj vypadlo, že za první balíček se paltí poplatek 200,–Kč. Což se mi zdá podezřelé. Je to prý z důvodu aby se ukázalo, že mám o brigádu opravdový zájem. Že by mi prý přišel poštou malý balíček. Hm, tak tedy to se mi moc nelíbilo. Já chci přeci brigádu a oni mají platit mě a né já jim! (V duchu jsem se už viděla jak toho pána škrtím :pocitac: ). Pak mi začal vyprávět další pohádky, že díky těm letákům si ihned vydělám 400Kč, takže vlastně o nic nepřijdu. A až mi letáky dojdou mám jim napsat e-mail a oni mi pošlou nějakou registraci či co a tam vždy odkliknu nějaké tlačítko a oni mi pošlou bezplatně nové letáky. Zajímavé, opravdu zajímavé. Když jsem pak četla na internetu kolik lidí už této firmě naletělo, zdá se mi toto jako další podvod. :zed: Míří níže, nekradou tolik peněz, ale chystají se okrádat lidi ci na tom nejsou zrovna nejlépe. Tak pozor na to!!!! :evil: :evil: :evil: Také by mne zajímalo, jestli s tímto má zde někdo také nějakou zkušenost. :! :! :!

• Citovat
  • Upravit
13
11.4.12 15:03

PŘED CHVILKOU MI ZASE VOLAL NĚJAKÝ OPERÁTOR Z BEZREKLAMKY ŽE LZE UKONČIT SMLOUVU ALE ŽE NA ROK TO MUSÍM ZAPLATIT TAK JSEM S NÍM BYL HOTOV RAZ DVA A HNED JSEM MU SDĚLIL ŽE JSEM NA NĚ PODAL TR.OZNÁMENÍ JELIKOŽ NEJSEM KŘIVÁK JAKO ONI A ŽE JIM TO SDĚLUJI NA ROVINKU ABY VĚDĚLI ŽE NEJSEM ŽÁDNÝ POSERA KTERÝ JIM BUDE PLATIT ZA TO ŽE NA NĚKOHO UDĚLAJÍ BUBUBU.KLIDNĚ SI VEZMU TOHO NEJLEPŠÍHO /NEJDRAŽŠÍHO/PRÁVNÍKA S TÍM ŽE HO ONI ZAPLATÍ KDYŽ TO PROHRAJÍ A TO VÍŠ ŽE SE BUDE SNAŽIT ABY TO VYHRÁL ABY JIM TO JAKSEPATŘÍ NAPOČÍTAL UŽ JSEM S JEDNÍM MLUVIL A TEN MI ŘÍKAL ŽE JE TO MALINA ABYCH HO INFORMOVAL O KAŽDÉM KONTAKTU VÍ ONICH A HOVOŘIL OTOM I S NĚJAKÝM KOLEGOU ČAU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
11.4.12 17:04
@Wippies píše:
Předem zdravím, hledala jsem na internetu vhodnou brigádu. A našla jsem toto: http://www.webregister.cz/…_prace_praciAno vypadá to poměrně slibně. I když to je za poměrně malý peníz. Podle mne se jedná zase o podvod té stejné, nechvalně proslulé firmy BEZREKLAMKY.CZ. I tak jsem se rozhodla poslat alespoň e-mail. A zajímalo mne, co bude dál. Firma sídlí v praze a součástí byl přijímací pohovor. Já bydlím ale dosti daleko, tak jsem se ho nezúčastnila. Omluvila jsem dalším e-mailem, že by mne cesta přišla příliš draho. Trvalo zas nějaký den a přišel mi od firmy další e-mail, že pokud se z mého kraje nikdo nepřihlásí, ozvou se mi telefonicky. A tak se také stalo. Asi za pět dní mi zavolal pán. Jméno mu nebylo moc dobře rozumět. Ctěl vědět jestli mám stále zájem o brigádu, a začal mi vyprávět pohádky o jejich firmě. Byl to opravdu dlouhý hovor, pro mě vyčerpávající, skoro jsem se nedostala ke slovu! Nakonec z něj vypadlo, že za první balíček se paltí poplatek 200,–Kč. Což se mi zdá podezřelé. Je to prý z důvodu aby se ukázalo, že mám o brigádu opravdový zájem. Že by mi prý přišel poštou malý balíček. Hm, tak tedy to se mi moc nelíbilo. Já chci přeci brigádu a oni mají platit mě a né já jim! (V duchu jsem se už viděla jak toho pána škrtím :pocitac: ). Pak mi začal vyprávět další pohádky, že díky těm letákům si ihned vydělám 400Kč, takže vlastně o nic nepřijdu. A až mi letáky dojdou mám jim napsat e-mail a oni mi pošlou nějakou registraci či co a tam vždy odkliknu nějaké tlačítko a oni mi pošlou bezplatně nové letáky. Zajímavé, opravdu zajímavé. Když jsem pak četla na internetu kolik lidí už této firmě naletělo, zdá se mi toto jako další podvod. :zed: Míří níže, nekradou tolik peněz, ale chystají se okrádat lidi ci na tom nejsou zrovna nejlépe. Tak pozor na to!!!! :evil: :evil: :evil: Také by mne zajímalo, jestli s tímto má zde někdo také nějakou zkušenost. :! :! :!

To jsou ty letáčky, kde nabízí 5.000,– za reklamu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová