Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsichni, me dnes volali,ze mam zaplatit spousty penez,napsala jsem jim ze nic nebudu platit,ze nic nechci,a pry me tedy pozenou k soudu,mam z toho hrozny strach…rozhodne nic platit nebudu......poradte???dekuju Jana
@LUCIPERKA-ddub Ahoj taky bych chtela podat trestne oznameni,ale nevim jak??nebo se hromedne spolcit proti nim,ja jeste nic nezaplatila,nedostala ani korunu a uz ne me chtej poslat exekuci…co to je za hovada??Jana
ja se chci take pridam, jake mam nahlasit cislo jednaci???dik Jana
Ahoj, já ještě trestní oznámení nepodal, ale také se na to chystám. To číslo by mělo být: KRPH-14034-1/PŘ-2012-050714
Bylo to v jednom přízpěvku diskuzním, tak jsem si to hned opsal. A kam s tím půjdeš, na policii?? Jakub
NAPIŠ TO VOLNOU FORMOU A ŽE SE PŘIPOJUJEŠ K ŽALOBĚ Č.JEDNACÍ /DVOJMO/PODEJ TO NA POLICII ALE TAM MI ŘEKLI ŽE TO JE BLBOST ABYCH JE IGNOROVAL TAK JSEM TO PODAL NA STÁTNÍM ZASTUPITELSTVU TO JE V KAŽDÉM OKRESNÍM MĚSTĚ UŽ MI PŘIŠLA ODPOVĚD ŽE SE TO POSTUPUJE K DALŠÍMU ŠETŘENÍ JELIKOŽ JE POSTIŽENÝCH VÍCE.TAKŽE ČEKÁM NA TO AŽ MNE OSLOVÍ POLICIE.MUSÍME S TÍM NĚCO DĚLAT PROTOŽE JE TO HYENISMUS PROTOŽE ONI JSOU SCHOPNI Z ČLOVĚKA KDYŽ SE NEBUDE BRÁNIT STÁHNOUT KŮŽI ČAU A AT´SE DAŘÍ
Dekuju urcite se branit budu, jed.cislo mam tak parada…pa pa budu s Vami v kontaktu …Jana
Ahojky já tu nebyla přes víkend, tak čtu, že nás je čím dál tím víc podvedených, ale také že je nás i čím dál tím víc, kdo si to nechce nechat líbit.
jajinka222 Ano stačí podat trestní oznámení volnou formou jak píše Pepča 100
Snad už se ledy hnou a už se s tím konečně začne něco dít.
Ahoj, kdyžtak na stránce antibezreklamky je přímý postup toho, co dělat, pokud jste se zapletli s touto firmou. Dokonce mi tento postup, doporučili i dva lidi z médií. Také doporučuji
Zatím ahoj, Jakub.
Ahojky jsem další zoufalec, co byl podveden a chci se k vám přidat, jen nevím jak na to
@Olinaa píše:
Ahojky jsem další zoufalec, co byl podveden a chci se k vám přidat, jen nevím jak na to
Podej trestní oznámení pod tímto číslem: Č.jednací: KRPH-14034–1/PŘ-2012–050714 stačí volnou formou popsat jak k tomu došlo.
Předem zdravím, hledala jsem na internetu vhodnou brigádu. A našla jsem toto: http://www.webregister.cz/…_prace_praci
Ano vypadá to poměrně slibně. I když to je za poměrně malý peníz. Podle mne se jedná zase o podvod té stejné, nechvalně proslulé firmy BEZREKLAMKY.CZ. I tak jsem se rozhodla poslat alespoň e-mail. A zajímalo mne, co bude dál. Firma sídlí v praze a součástí byl přijímací pohovor. Já bydlím ale dosti daleko, tak jsem se ho nezúčastnila. Omluvila jsem dalším e-mailem, že by mne cesta přišla příliš draho. Trvalo zas nějaký den a přišel mi od firmy další e-mail, že pokud se z mého kraje nikdo nepřihlásí, ozvou se mi telefonicky. A tak se také stalo. Asi za pět dní mi zavolal pán. Jméno mu nebylo moc dobře rozumět. Ctěl vědět jestli mám stále zájem o brigádu, a začal mi vyprávět pohádky o jejich firmě. Byl to opravdu dlouhý hovor, pro mě vyčerpávající, skoro jsem se nedostala ke slovu! Nakonec z něj vypadlo, že za první balíček se paltí poplatek 200,–Kč. Což se mi zdá podezřelé. Je to prý z důvodu aby se ukázalo, že mám o brigádu opravdový zájem. Že by mi prý přišel poštou malý balíček. Hm, tak tedy to se mi moc nelíbilo. Já chci přeci brigádu a oni mají platit mě a né já jim! (V duchu jsem se už viděla jak toho pána škrtím
). Pak mi začal vyprávět další pohádky, že díky těm letákům si ihned vydělám 400Kč, takže vlastně o nic nepřijdu. A až mi letáky dojdou mám jim napsat e-mail a oni mi pošlou nějakou registraci či co a tam vždy odkliknu nějaké tlačítko a oni mi pošlou bezplatně nové letáky. Zajímavé, opravdu zajímavé. Když jsem pak četla na internetu kolik lidí už této firmě naletělo, zdá se mi toto jako další podvod.
Míří níže, nekradou tolik peněz, ale chystají se okrádat lidi ci na tom nejsou zrovna nejlépe. Tak pozor na to!!!!
Také by mne zajímalo, jestli s tímto má zde někdo také nějakou zkušenost.
![]()
PŘED CHVILKOU MI ZASE VOLAL NĚJAKÝ OPERÁTOR Z BEZREKLAMKY ŽE LZE UKONČIT SMLOUVU ALE ŽE NA ROK TO MUSÍM ZAPLATIT TAK JSEM S NÍM BYL HOTOV RAZ DVA A HNED JSEM MU SDĚLIL ŽE JSEM NA NĚ PODAL TR.OZNÁMENÍ JELIKOŽ NEJSEM KŘIVÁK JAKO ONI A ŽE JIM TO SDĚLUJI NA ROVINKU ABY VĚDĚLI ŽE NEJSEM ŽÁDNÝ POSERA KTERÝ JIM BUDE PLATIT ZA TO ŽE NA NĚKOHO UDĚLAJÍ BUBUBU.KLIDNĚ SI VEZMU TOHO NEJLEPŠÍHO /NEJDRAŽŠÍHO/PRÁVNÍKA S TÍM ŽE HO ONI ZAPLATÍ KDYŽ TO PROHRAJÍ A TO VÍŠ ŽE SE BUDE SNAŽIT ABY TO VYHRÁL ABY JIM TO JAKSEPATŘÍ NAPOČÍTAL UŽ JSEM S JEDNÍM MLUVIL A TEN MI ŘÍKAL ŽE JE TO MALINA ABYCH HO INFORMOVAL O KAŽDÉM KONTAKTU VÍ ONICH A HOVOŘIL OTOM I S NĚJAKÝM KOLEGOU ČAU
@Wippies píše:
Předem zdravím, hledala jsem na internetu vhodnou brigádu. A našla jsem toto: http://www.webregister.cz/…_prace_praciAno vypadá to poměrně slibně. I když to je za poměrně malý peníz. Podle mne se jedná zase o podvod té stejné, nechvalně proslulé firmy BEZREKLAMKY.CZ. I tak jsem se rozhodla poslat alespoň e-mail. A zajímalo mne, co bude dál. Firma sídlí v praze a součástí byl přijímací pohovor. Já bydlím ale dosti daleko, tak jsem se ho nezúčastnila. Omluvila jsem dalším e-mailem, že by mne cesta přišla příliš draho. Trvalo zas nějaký den a přišel mi od firmy další e-mail, že pokud se z mého kraje nikdo nepřihlásí, ozvou se mi telefonicky. A tak se také stalo. Asi za pět dní mi zavolal pán. Jméno mu nebylo moc dobře rozumět. Ctěl vědět jestli mám stále zájem o brigádu, a začal mi vyprávět pohádky o jejich firmě. Byl to opravdu dlouhý hovor, pro mě vyčerpávající, skoro jsem se nedostala ke slovu! Nakonec z něj vypadlo, že za první balíček se paltí poplatek 200,–Kč. Což se mi zdá podezřelé. Je to prý z důvodu aby se ukázalo, že mám o brigádu opravdový zájem. Že by mi prý přišel poštou malý balíček. Hm, tak tedy to se mi moc nelíbilo. Já chci přeci brigádu a oni mají platit mě a né já jim! (V duchu jsem se už viděla jak toho pána škrtím). Pak mi začal vyprávět další pohádky, že díky těm letákům si ihned vydělám 400Kč, takže vlastně o nic nepřijdu. A až mi letáky dojdou mám jim napsat e-mail a oni mi pošlou nějakou registraci či co a tam vždy odkliknu nějaké tlačítko a oni mi pošlou bezplatně nové letáky. Zajímavé, opravdu zajímavé. Když jsem pak četla na internetu kolik lidí už této firmě naletělo, zdá se mi toto jako další podvod.
Míří níže, nekradou tolik peněz, ale chystají se okrádat lidi ci na tom nejsou zrovna nejlépe. Tak pozor na to!!!!
![]()
![]()
Také by mne zajímalo, jestli s tímto má zde někdo také nějakou zkušenost.
![]()
![]()
To jsou ty letáčky, kde nabízí 5.000,– za reklamu ne?
Dobrý den, také jsem bohužel naletěl. Prý existuje nějaké sdružení lidí, co mají s touto firmou stejný problém a hájí se jako spolek. Mohl by mi prosím někdo dát kontakt nebo nějaké bližší informace o tomto Sdružení? Děkuji.