Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nusa
26.4.12 20:43

Dobrý večer, bohužel můj děda, je také jeden z podvedených. Je už to dost starý pán a bohužel této něchutně prolhané fimě, také naletěl, aniž by věděl, že co se děje,když s nimi telefonoval. Bohužel už jim také zaplatil 4390,–. Nejdříve chtěli 3390,– a když nezaplatil včas tak se to navíšilo o 1000,–. Nakonec udělal tu chybu, že peníze poslal a dnes jsme zjistili, že stejně firma bezreklamky, to postoupila dál vymahačské firmě. Můžete prosím poradit co dál? Určitě by jsme se chtěli přidat k hromadné žalobě, co pro to máme udělat? Děkuji nusa

• Citovat
  • Upravit
Fanys67
26.4.12 21:03

Podat trestní oznámení

Mohu Vám poradit, aby jste neprodleně podali nebo se přidali k trestnímu oznámení. Udělejte to už hlavně proto, že Vám vznikla škoda protože jste již zaplatili podvodníkům za jejich podvodné uvedení v omyl a tím oni získali pro sebe prospěch. Nesmíme se dát zastrašit takovýma haj…a podvodnickýma :cert: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
238
26.4.12 21:13
@nusa píše:
Dobrý večer, bohužel můj děda, je také jeden z podvedených. Je už to dost starý pán a bohužel této něchutně prolhané fimě, také naletěl, aniž by věděl, že co se děje,když s nimi telefonoval. Bohužel už jim také zaplatil 4390,–. Nejdříve chtěli 3390,– a když nezaplatil včas tak se to navíšilo o 1000,–. Nakonec udělal tu chybu, že peníze poslal a dnes jsme zjistili, že stejně firma bezreklamky, to postoupila dál vymahačské firmě. Můžete prosím poradit co dál? Určitě by jsme se chtěli přidat k hromadné žalobě, co pro to máme udělat? Děkuji nusa

napište mi prosím na mail vondrackova.a83@gmail.com - dávám dohromady všechny podvedené, kteří naletěli taktéž jako moje mamka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pepča100
27.4.12 08:21

můj E mail ***@seznam.cz a jsem jeden z mnoha lidí co si poslechli tak lákavou nabídku od zmíněné firmy

• Citovat
  • Upravit
238
27.4.12 10:31

My stále čekáme na nahrávku, kterou se ty podvodníci oháněli…stále nic…ale peníze chtějí hned…Jejich jednání považuji za utlačování zákazníka do kouta… A ještě se vám smějí! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.12 10:34
@TheZuzalen píše:
My stále čekáme na nahrávku, kterou se ty podvodníci oháněli…stále nic…ale peníze chtějí hned…Jejich jednání považuji za utlačování zákazníka do kouta… A ještě se vám smějí! :cert:

Právě, že stále jen vyhrožují a když pošlou vymáhání tak nikdy ne doporučeně do vlastních rukou… Asi proto, že ono to nebude jen tak jednoznačné, jak stále tvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
27.4.12 10:42
@LUCIPERKA-ddub píše:
Právě, že stále jen vyhrožují a když pošlou vymáhání tak nikdy ne doporučeně do vlastních rukou… Asi proto, že ono to nebude jen tak jednoznačné, jak stále tvrdí.

zřejmě toho mají hodně…že chtějí nějakou kačku ušetřit…posílají asi haldy dopisů :lol:

Berzreklamky stále jedou a jedou a stále je nikdo nezastaví…kde to žijem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.12 10:50
@TheZuzalen píše:
zřejmě toho mají hodně…že chtějí nějakou kačku ušetřit…posílají asi haldy dopisů :lol:Berzreklamky stále jedou a jedou a stále je nikdo nezastaví…kde to žijem???

V České republice. :D No myslím, že už sme pro smích celé Evropě. Co se tady děje prostě nemá období. Stát rozkradenej, zuboženej, lidi hamižní na ktery doplácí ta hrstka poctivců. Politici s náma zametaj. Normální pracující člověk se má hůř jak menšinovej občan na sociálce. Večer se člověk bojí jít po ulici, aby vůbec došel ve zdraví domů. A zachvilku aby i když nekouří raději s sebou nosil cigarety, aby nedostal přes hubu, když je nemá. Začínám se stydět, za to kde žiju. :(
Je toho mnoho, co mi vadí a co se děje kolem, ale co zmůže hrstka proti většině… :x :think: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
27.4.12 10:58
@LUCIPERKA-ddub píše:
V České republice. :D No myslím, že už sme pro smích celé Evropě. Co se tady děje prostě nemá období. Stát rozkradenej, zuboženej, lidi hamižní na ktery doplácí ta hrstka poctivců. Politici s náma zametaj. Normální pracující člověk se má hůř jak menšinovej občan na sociálce. Večer se člověk bojí jít po ulici, aby vůbec došel ve zdraví domů. A zachvilku aby i když nekouří raději s sebou nosil cigarety, aby nedostal přes hubu, když je nemá. Začínám se stydět, za to kde žiju. :(
Je toho mnoho, co mi vadí a co se děje kolem, ale co zmůže hrstka proti většině… :x :think: :?:

Není to tak dávno, co jsem psala odbornou esej o „Postavení ČR v současné Evropě“ - samozřejmě kritiku jsem si neodpustila, avšak závěrem jsem dodala, že můžem být rádi, že nežijeme tam, kde lidé opravdu trpí chudobou a umírají hladem. My zatím hlady netrpíme…a jsme stát, který již dlouhou dobu žije v míru…ale otázkou je…jak dlouho ještě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.12 11:05

Právě, jak dlouho ještě… to je otázka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
27.4.12 15:21

Luciperko nebo ostatní. KDybych měla u sebe nějaký kvalitní diktafon nebo nahrávač, tak si nechám od bezreklamky zavolat a nahrávala bych hovor s tím, že oni to neví. Myslíte si, že i kdybych jim řekla, že nemám zájem o jejich služby, že i přesto by mi došel dopis, že mám zaplatit?

Nebo jak to funguje, na základě čeho se vám ozvali? Vy jste jim poslali mail nebo nějaký kontaktní formulář?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jakub 86
27.4.12 15:34

Ahoj!!! Myslím, že by nebylo špatné se spolu sejít a promluvit si o tom. Já bych byl pro. Stačilo by jen, aby ti z vás, kteří by se chtěli této schůze zúčastnit to sem napsali. Potom už je o dohodě, kde se sejdem. Nebylo by také na škodu společně se ukázat na policii s věškerými dokumenty. Nebo to společně řešit přez média, tím bychom si určitě nepřihoršili. Já jsem pro!! Kontakt na mě: ***@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
238
27.4.12 16:51
@jakub 86 píše:
Ahoj!!! Myslím, že by nebylo špatné se spolu sejít a promluvit si o tom. Já bych byl pro. Stačilo by jen, aby ti z vás, kteří by se chtěli této schůze zúčastnit to sem napsali. Potom už je o dohodě, kde se sejdem. Nebylo by také na škodu společně se ukázat na policii s věškerými dokumenty. Nebo to společně řešit přez média, tím bychom si určitě nepřihoršili. Já jsem pro!! Kontakt na mě: ***@seznam.cz

Ale kde se sejít? My jsme z Libřic - Hradec Králové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fanys67
27.4.12 17:03

Je to velmi dobrá myšlenka :potlesk: ale nevím jak ji autor má celkově domyšlenou.Podvedení fy Bezreklamky jsou z celé ČR a i ti,kteří by i rádi přijeli, tak bude problém se vdáleností atp.A také nevím co se s tím konkrétně vyřeší? Lepší je dle mého když se toho někdo ujme a po internetu se můžeme domluvit a také předat kopie dokladů k odbornému řešení tohoto problému. Tato podvodná firma to má dobře vymyšlené a nějaké setkání byť i třeba 200-300lidí opravnu nic nevyřeší :think:
Berte prosím všichni temto můj příspěvek jako názor či úvahu k danému nápadu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
238
27.4.12 17:09

Žádali jste si nahrávaný hovor od firmy Bezreklamky? Nám už přišla ta nahrávka…a podle poslechu té nahrávky si nejsem zcela jistá, zda bychom uspeli…Moje mamka jim totiž na vše jaksi souhlasila a nakonec řekla, že si to nepamatuje, že jí to maj poslat do majlu…ale myslela si, že jí teprv pošlou smlouvu, kterou bude muset podepsat a pak teprv ta smlouva bude platit…chtěla je prostě už mít z krku a bohužel tím, že souhlasila…tak to má prohraný… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová