Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.8.13 23:58

@eumedon Tak mám papíry o zaplacení dluhu co sem dlužila, jinak ten přeplatek sem chtěla až teď vyřizovat, že tam napíšu. Ale za co dlužím ještě té společnosti tak to nevím, přímo psané za co tam není. asi jo, asi je lepší se jít poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
10.8.13 00:10
@LUCIPERKA-ddub píše:
Ahoj, chci se zeptat, zda má některá z vás zkušennosti se společností bezreklamky.
Nedávno jsme tak trochu naletěli této společnosti, která slibovala měsíční výdělěk za pronájem reklamní plochy ať už na vozidle či nemovitosti.Chci se zeptat zda máte nějakou zkušennost a pokud ano jakou? Děkuji

Ano, bracha. Chtel od nich reklamu na plot. Misto aby oni platili jemu, chteli nejake penize, a pak dalsi asi 3000kc za zruseni smlouvy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
10.8.13 08:08
@zlatuskaaa píše:
@eumedon Ale za co dlužím ještě té společnosti tak to nevím, přímo psané za co tam není.

Tak to není o ničem. To mi může napsat každý hejhula, že mu něco dlužím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radimsniegon
23.9.13 07:48

Okrádáni

Zdravím všechny. Já mám úplně stejnou zkušenost jako vy. Asi před dvěma týdny mi napsali sms, že mám zaplatit poplatek něco okolo 3 tisíc (zase), jelikož minulý rok jsem jim to nechtěl zaplatit a přišel mi dopis že místo 3000,– musím zaplatit 5000,– jinak taky vyhrožovali exekucí. Teď jsem to chtěl už zrušit jenže stejně musím zaplatit a až příští rok někdy v 9 měsíci k nejakému datu mi to ukončují prý. Jak se domáhat spravedlnosti a vrácení peněz? to bych taky rád věděl!

• Citovat
  • Upravit
28
23.9.13 18:01

Tu je navod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.13 12:08

Ahojik tak jsme taky naleteli, ale už mi minulý rok přišel dopis na zaplacení částky 5tis..tenhle rok přišla sms o zaplacení 3 tis.. i když minulý rok manžel říkal ať to zruší samozřejmě se tak nestalo…PROSÍM JE TU NĚKDO KDO NEZAPLATIL A PLATIL NEMUSEL?? A VYŘEŠILO SE TO? DĚKUJI MOC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
8.11.13 12:16
@pajulka1987 píše:
Ahojik tak jsme taky naleteli, ale už mi minulý rok přišel dopis na zaplacení částky 5tis..tenhle rok přišla sms o zaplacení 3 tis.. i když minulý rok manžel říkal ať to zruší samozřejmě se tak nestalo…PROSÍM JE TU NĚKDO KDO NEZAPLATIL A PLATIL NEMUSEL?? A VYŘEŠILO SE TO? DĚKUJI MOC

No, a jak jste naletěli? Co mají? Záznam telefonního hovoru, nebo písemnou smlouvu?

Od koho byl ten dopis a jak jste na něj reagovali? Zaplatili jste, nebo ne?

Říkal, ať o zruší? Jen říkal, nepsal? To nedokáže, že něco říkal, viďte?

Nad vaším příspěvkem je příspěvek uživatele @Jan Kalina, tak byste se laskavě mohla obtěžovat mrknout na odkaz, který pan Kalina uvádí. Tam se dozvíte víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.13 21:06

Obtěžovala jsme si přečíst co psal pan Kalina..Manžel našel inzerát na netu, že nabízí reklamu na auto..Smlouvu žádnou nemáme bylo to pouze ústně a bylo to už minulý rok. a když chtěli zaplatit tak manžel řekl, že v žádném případě, ale i tak přišel papír na zaplacení 5tis jinak to bude vymáháno exekučně zalekl se a peníze poslat a tento rok přišla sms ať zaplatí za další období a to jsme přišli na to, že je toho plný net, že to jsou podvodnici..Jinak to nezrušil a chtějí zaplatit 3tis, ale to už opravdu nehodláme…takže teď nevíme jestli odeslat ten odmítací dopis a postupovat podle návodu..určitě bysme asi měli napsat i výpověď co?? a tak nějak poradit..děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
10.11.13 21:17
@pajulka1987 píše:
Obtěžovala jsme si přečíst co psal pan Kalina..Manžel našel inzerát na netu, že nabízí reklamu na auto..Smlouvu žádnou nemáme bylo to pouze ústně a bylo to už minulý rok. a když chtěli zaplatit tak manžel řekl, že v žádném případě, ale i tak přišel papír na zaplacení 5tis jinak to bude vymáháno exekučně zalekl se a peníze poslat a tento rok přišla sms ať zaplatí za další období a to jsme přišli na to, že je toho plný net, že to jsou podvodnici..Jinak to nezrušil a chtějí zaplatit 3tis, ale to už opravdu nehodláme…takže teď nevíme jestli odeslat ten odmítací dopis a postupovat podle návodu..určitě bysme asi měli napsat i výpověď co?? a tak nějak poradit..děkuji

Nenabízejí reklamu na auto, ale to, že budou na svém inzertním portále inzerovat za vysoký poplatek (který jim máte platit vy jako inzerent) vaše auto jako reklamní plochu. A to dost nesmyslně, protože přece pokud se nikdo neozve na inzerát do čtrnácti dnů - do měsíce, tak je buď inzertní portál na prd, nebo je na prd to, co inzerát nabízí a je tedy zbytečné, aby někde visel inzerát na jednu věc roky.

No… chyba, že se zalekl. Ústně uzavřené smlouvy totiž k soudu nedávají a hrozit exekučním vymáháním v situaci, kdy neexistuje exekuční titul, je dokonce protiprávní:
 http://pravniradce.ihned.cz/…avnen-hrozit

To, že zaplatil, by ale pro ně mohl být důkaz, že měl za co.

Jestli ale takové důkazy dávají k soudu a jestli by tam s nimi uspěli, to nevím (ale dost o tom pochybuji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
26.11.13 14:26

Ústavní soud Č se v dnešním nálezu zastal klientů serveru Bezreklamky. Právě to běží na ČT 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
26.11.13 18:33

@pajulka1987 @Jan Kalina @Jan @zlatuskaaa …

Je to tady: http://www. ceskatelevize. cz/ivysilani//10101491767-studio-ct24/213411058281126/ (zhruba od 19:09).

nebo tady: http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…

Podstatně to zvyšuje vaše šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.14 17:18

Tak jsme poslali podmět pro Finanční úřad. Zapojete se i vy a pošlete stížnost na tuto podvodnou firmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.12.14 10:47

Ahoj tak tato rada mě stála již téměř 40000 protože v naší zemi se nahrává darebákům. smutná ale zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.16 09:46

Ahoj, můj syn má také od nich dopis-ale již od soudu, je to odkoupeý dluh? Vy jste si koupily něco přes telefon? Nebo máte tady též odkoupené dluhy, od této společnosti a ještě špatné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová