Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Využil jsem kontaktní formulář časopisu d-test a upozornil je, že přesto, že firma Bezreklamky jimi byla vyzvána ke zrdžení se protiprávního jednání, tak nadále funguje a „nahání klienty“ svými osvědčenými metodami. Jako přílohu jsem přidal odkazy na diskuse, kde se napálení za poslední čtyři dny zaregistrovali. Snad se začne i něco dít…
Jste někdo z Prahy nebo blízkého okolí a máte čas ve čtvrtek od 9:15 hodin? U Obvodního soudu pro Prahu 8 proběhne soud, kdy to jedna stará paní takto v omylu objednala, okamžitě to písemně odmítla, ale potom podlehla psychologickému nátlaku a zaplatila. Teď to vymáhá zpět jako bezdůvodné obohacení. Kdo chce, může se přijít podívat - jednání je veřejné. Je to v justičním areálu Na Míčánkách (http://portal.justice.cz/…ud/soud.aspx?…), v místnosti č. 4.305 / IV. patro. Předpoklad je, že to bude celé dopoledne.
@nikolka27 píše:
Dobry den vcera mi volaly z bez reklamky jestly nabidnu plochu nabidla jsem auto a pani se me ptala kam jezdim a na tip auta a rikala ze mi bude volat nejaky pan tak nevim zda do toho jit jsem ve fin tisni s miminkem tak to beru jako prividelek deluji![]()
Jste ve finanční tísni a chcete PLATIT tisíce za inzerci vaší „reklamní plochy“ na autě? Co máte za auto? BMW? Myslíte si, že někdo bude platit za umístění reklamy na staré popelnici někomu, kdo je ve finanční tisni?
Máte štěstí, že jste začala pátrat, tak doporučuji se dopátrat i k všeobecným podmínkách teto společnosti, protože druhý telefonát, který Vás čeká, je právě ta finta, na konci hovoru se Vás zeptají jestli jste všemu rozuměla a jestli souhlasíte. Řeknete ano, a smlouvá aniž o tom víte je úspěšně uzavřená, pak musíte zaplatit
@eumedon píše:
Jste ve finanční tísni a chcete PLATIT tisíce za inzerci vaší „reklamní plochy“ na autě? Co máte za auto? BMW? Myslíte si, že někdo bude platit za umístění reklamy na staré popelnici někomu, kdo je ve finanční tisni?
Predpokladam, ze ten prispevok nebol mysleny vazne, bud je to troll alebo nejaky iny nestastnik. Nereagujte.
@Jan Kalina píše:
Predpokladam, ze ten prispevok nebol mysleny vazne, bud je to troll alebo nejaky iny nestastnik. Nereagujte.
Ne Janko, to jsi to špatně pochopil - to byla evidentně nadsázka. Tu paní co tu diskutuje znám.
Teraz neviem, ci sa chapeme. Ja som myslel nikolku27, pretoze sposob, akym to bolo napisane, plus emotikony, plus milion negativnych ohlasov, a ona aj tak napise to, co napisala. Znelo mi to ako vysmech.
Já myslím, že je lepší 10× vynaložit zbytečnou námahu s odepisováním provokatérovi, než udělat nešťastným jednoho, kdo to myslí vážně.
Suhlasim, pozyvam vas sem
http://www.offroadforum.cz/viewtopic.php?…
Ked by sa vam chcelo, napiste aj vy nieco, nech si ti socialni darwinisti nemyslia, ze iba mne podvodnici od Bezreklamky piju krv.
No to je fakt ted me kontaktoval chlap ze musim dat neco pres 3000 za zprostredkovani na rok a chtel odpoved na otazky ja to radsi vypla a tak furt otravuje a po tom co tu ctu je pravda mate pravdu mejte se
@Jan Kalina píše:
Suhlasim, pozyvam vas sem
http://www.offroadforum.cz/viewtopic.php?…
Ked by sa vam chcelo, napiste aj vy nieco, nech si ti socialni darwinisti nemyslia, ze iba mne podvodnici od Bezreklamky piju krv.
Zdravím,
Uposlechnul jsem výzvy a odepsal na to fórum. Mějte se.
@nikolka2 píše:
No to je fakt ted me kontaktoval chlap ze musim dat neco pres 3000 za zprostredkovani na rok a chtel odpoved na otazky ja to radsi vypla a tak furt otravuje a po tom co tu ctu je pravda mate pravdu mejte se
Zdravím,
Pokud jste to „stihla“ včas, tak Vám gratuluji, mnoho podvedených tuhle šanci nemělo. Přeji příjemný den.
Vladimír
Myslíte si, že kdyby ta firma byla zaměřena na výdělek, museli by se její poškození klienti sdružovat do skupin???
NEBAVTE SE S NIMI!!! Ten telefonát je vlastně „prodejní rozhovor“, ve kterém se Vás budou snažit zblbnout. Jen co zavěsíte, „vyvěsí“ Vaší „smlouvu“ na internet, ztratíte právo na 14-ti denní lhůtu na odstoupení od smlouvy a dostáváte se do pasti, ze které se nedá tak snadno uniknout! Jako první Vám naúčtují zaplacení poplatku za „služby“ do 1 týdne (po týdnu s pokutou 1000,– Kč) pak následuje vyhrožování a bombardování dopisy s upomínkami. Stejně Vám nedají vydělat ani korunu! Snad Vás ještě „zachráním“ dříve, než uděláte hloupost a vlezete jim do pasti!