Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vystrašená
8.4.13 18:13

Tak mi dneska volali.Hned jak mi rekl pán, v jakém zastoupení volá a že je hovor monitorovaný, tak jsem ho přerušila. Řekla jsem mu, že nemám zájem. Hned začal mluvit o počasí a bylo to divné. Ale taky jsem si dávala pozor, abych neřekla na něco ano.

• Citovat
  • Upravit
jan kalina
9.4.13 09:49

Tu je cele vyjadrenie casopisu dTest, kde vyzyvaju, aby Bezreklamky prestala s podvodmi.
 https://attachment.fbsbx.com/…download.php?…

• Citovat
  • Upravit
jan kalina
9.4.13 09:50

Tu je cele vyjadrenie casopisu dTest, kde vyzyvaju, aby Bezreklamky prestala s podvodmi.

• Citovat
  • Upravit
jan kalina
9.4.13 09:59

Skusim to este raz, ked si adresu skopirujem priamo do adresneho okna, tak sa zobrazi.

• Citovat
  • Upravit
jan kalina
9.4.13 10:01

Hopla, nejde, nevadi, nechajte si to proste zaslat, to bude jednoduchsie, nez bugy na serveru mimino. :D :D

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
9.4.13 10:27

Je poměrně typické, že kladné ohlasy na své „služby“ jsou psány z IP adres Bezreklamky. Tady bohužel IP adresa nejde zjistit. V každém případě nevím proč by Kotyza-Guzi ten svůj anonymní inzerát na neviditelném webu ukončoval, když je s jejich službami tak spokojený :-)

• Citovat
  • Upravit
jan kalina
9.4.13 10:46

Kadia si do huby a este su aj lenivi tie nezmysly pisat cez anonymizer alebo z kaviarne. :D :D

• Citovat
  • Upravit
1
10.4.13 09:22

Dobrý den. Rád bych se zeptal zda mi někdo poradí. Během ledna jsem bohužel kývl na nabídku Bezreklamky. Byl to rozhovor po telefonu a písemně mi nic nepřišlo. Teprve potom jsem se podíval na internet a hořce zalitoval. Zhruba po třech nedělích jsem jim po telefonu sdělil, že odstupuji od smlouvy. Bylo mi řečeno, že to akceptují a smlouvu se mnou ukončí za rok. Nezaplatil jsem nic a asi po měsíci mi přišla e-mailem „Výzva k okamžitému zaplacení dluhu“ od paní Zahradníkové. Jak mám dále postupovat. Mám reagovat na onu výzvu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
David Ondrejkovič
10.4.13 09:23
  • Citovat
  • Upravit
Mersi85
10.4.13 11:51

máme vyhráno ? :D

Ahojky, podělím se taky trošku, ve zkratce :) můj děda na společnost bezreklamky taky naletěl, přišla 2× výzva k zaplacení, když jsme se obrátili na policii-podali trestné obvinění, do týdne přišel doporučený dopis do bezreklamky.cz se slovy :Smlouvu s Vámi jsme znovu prověřili a hovor vyhodnotili, jako neodpovídající stardardům které, při uzavírání smluv s našimi klienty vyžadujeme. Tímto Vám tedy oznamuji, že jsme Vaši nabídku reklamních ploch stornovali a k dnešnímu dni neevidujeme k Vaši osobě žádný závazek vůči naši společnosti: Takže snad máme vyhráno :) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
renata Šimečková
10.4.13 23:30

podvod

Dobrý den jsem další kdo neletěl ale žádný kod jsem nikam nezadávala jen jsem si v emailu přečetla podmínky a odepsala že je možnost výpovědi do 14 dnů protože mě denně otravují po telefonu kuli platbě a každý mluví jinak a nevím jestli to mám zítra nahlásit na policii at jsem krytá každopádně se přidávám k dalším podvedeným Renata

• Citovat
  • Upravit
jan kalina
11.4.13 04:52
@renata Šimečková píše:
Dobrý den jsem další kdo neletěl ale žádný kod jsem nikam nezadávala jen jsem si v emailu přečetla podmínky a odepsala že je možnost výpovědi do 14 dnů protože mě denně otravují po telefonu kuli platbě a každý mluví jinak a nevím jestli to mám zítra nahlásit na policii at jsem krytá každopádně se přidávám k dalším podvedeným Renata

Vy ste ziadnu zmluvu neuzatvorila, takze nemate co vypovedat. Riadte sa prosim tymto
http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html
Citat vsetko a pozorne.

• Citovat
  • Upravit
renata Šimečková
12.4.13 20:22

Dobrý den tak já jsem další napálená děsím se co mě čeká už jsem psala české televizi poslali mi pomoc z D testu super volala jsem tam paní mi dala spostu užitečných informací začínám bojovat v pondělí jdu s právníčkou podat trestní oznámení zadejte si do vyhledávače bezreklamky podvod a tak vás nasměrují krok po kroku co dělat. chtela jsem se zeptat jestli někomu z vás poslali váš hovor s nimi já si ho vyžádala a zatím žádná odpověd ani neupírují platbu budu sem psát každou novou zprávu

• Citovat
  • Upravit
jan kalina
12.4.13 20:39

Pozrite si link, co som napisal pred vasim prispevkom. Tam mate uplny podrobny postup, co treba robit.

• Citovat
  • Upravit
renata Šimečková
12.4.13 20:50

Děkuji už se podle toho řídím super moc děkuji já myslela že se tady můj příspěvek neukázal a ted tam mám 2 ale neva stejný odkaz mi poslala televize a d test zeptám se vás vybojoval jste spravedlnost dali vám pokoj děkuji RENATA

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová