Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jana Šálková
5.4.13 14:14

Bezreklamka fuj

I můj manžel naletěl této podvodné firmě. Nyní nám zde leží faktura na zaplacení částky 3890Kč. Nabídka na reklamu byla prý přes telefon. Poradí někdo jak z toho ven? Již nyní nevíme co dřív plati.

• Citovat
  • Upravit
19789
5.4.13 17:55
@Jana Šálková píše:
I můj manžel naletěl této podvodné firmě. Nyní nám zde leží faktura na zaplacení částky 3890Kč. Nabídka na reklamu byla prý přes telefon. Poradí někdo jak z toho ven? Již nyní nevíme co dřív plati.
Čili - nic nepodepsal, pouze s něčím souhlasil přes telefon? Tak si vyžádejte záznam toho hovoru.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jan kalina
5.4.13 18:33

Zmluvy uzatvorene telefonicky nie su nebezpecne. To si netrufli zalovat, pretoze dokazne bremeno je uplne minimalne, kazdopripadne, obrana je VZDY namieste, precitajte si, co treba robit
http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html
CITAJTE VSETKO A PODROBNE.

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
6.4.13 12:05

Časopis dTest opětovně vystupuje proti praktikám Bezreklamky: http://www.dtest.cz/…niho-jednani

Doporučuji hlavně nechat si zaslat na mail tu Výzvu ke zdržení se protiprávního jednání - je tam VYNIKAJÍCÍ právní i faktický rozbor jejich nekalých praktik a také spousta argumentů proti tomu, co obvykle tvrdí Bezreklamky.

• Citovat
  • Upravit
Vystrašená
6.4.13 17:40

Ahoj

Dobrý den.Dnes mi volala pani z bezreklamky. Já tohle moc nesleduju.Tak jsem nevěděla co jsou zač. Znělo to asi takto. Nabídla mi reklamu na plochu. Ptala se, zda máme nějakou plochu k pronájmu, popř. auto. Já ji řekla, že manžel má fábii. Ona:Jakou trasu jezdí. Já:Boleslav, Jičín,Sobotka.Tak mi řekla, že se mi ozve někdo odpoledne a vysvětí mi co a jak.Dnes je sobota. Já to pak chtěla zrušit, ale na tom čísle mi říkají, že o víkendu nepracují. Tak jak to, že mi volala? Tímto jsem udělala něco špatně? Já jsem vysoce těhotná s rizikovým těhotenstvím a nedělám nic jinýho, jenom brečím. Nedala jsem jí ani adresu, ani email.nic.Prosím o radu

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
6.4.13 17:43

Buďte úplně v klidu! Ničeho proti Vám nemohou dosáhnout. Budou Vás (možná) pouze strašit - jinak nic. Tady je jednoduchý návod: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html Je to jen hra nervů - nic víc.

• Citovat
  • Upravit
Vystrašená
6.4.13 17:57

Takže už tam nebudu volat, abych se do toho nějak nezamotala a když mi zavolají, budu jenom říkat, že nic nechci a ať už mi nevolají. Nenahlásila jsem jim adresu, tak snad mi nic nepošlou. Ach jo. Děkuju za radu, díky této diskuzi vím, že se dá bránit.

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
6.4.13 18:00

Nelekejte se pokud tu adresu mají - je spousta možností jak si ji obstarat z veřejných registrů (například katastr nemovitostí, obchodní rejstřík, registry různých „slevových karet“, apod.). To nic neznamená. Na tom, že jste si nic neobjednala to nic nemění. Prohlédněte si vše co Vám budou posílat a telefonovat a buďte na to duševně připravená ať vás to zbytečně nevystraší.

• Citovat
  • Upravit
Vystrašená
6.4.13 18:20

A nemám jim už teď zaslat nějaký dopis o vyřazený z evidence, nebo zrušení smlouvy? I když nevím, zda nějaká smlouva je.Nebo jim mám zavolat?

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
6.4.13 18:21

Počkejte jestli se ozvou - máte 2 roky na to tu smlouvu písemně odmítnout. Kdyby začali obtěžovat a chtěli platit, tak HNED.

• Citovat
  • Upravit
Vystrašená
6.4.13 18:29

Děkuju za rady. Počkám. Hezký den.

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
6.4.13 18:31

A hlavně zapomeňte na telefonáty nebo maily - VŠECHNO doporučeně a s dodejkou - musíte mít DOKLAD. Ale obvykle stačí jediný dopis, kterým odmítnete platnost smlouvy (viz náš návod). Tu podvodnou firmu sice o ničem nepřesvědčíte, ale to není cílem - cílem je zajistit si důkaz k soudu, kdyby k němu náhodou došlo.

• Citovat
  • Upravit
19789
7.4.13 10:56
@Vystrašená píše:
A nemám jim už teď zaslat nějaký dopis o vyřazený z evidence, nebo zrušení smlouvy?

Jaké smlouvy? Vy jste s nimi uzavřela nějakou smlouvu? Vy jste projevila vážnou, určitou a srozumitelnou vůli platit Bezreklamkám za to, že budou inzerovat vaši reklamní plochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vystrašená
7.4.13 18:29

Ne. Nevím o tom, že bych uzavřela nějakou smlouvu. A ani nechci.Ale po tom co tady čtu se bojím. V hovoru nepadla ani zmínka o tom, že bych projevila vážny zájem o tyto služby. Jen jsem chtěla vědet, zda mi něco hrozí a jak se bránit.

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
7.4.13 18:30

Hrozí Vám s 99.9% pravděpodobností jen bezzubé obtěžování ze strany Bezreklamky a Intrum Iustitia. NIC VÍC! Nebojte se!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová