Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19787
1.3.13 11:55
@honza072 píše:
Dle meho jsou jejich pseudosmlouvy postavene na telefonnim rozhovoru neplatne

Jistě, že jsou neplatné, ale nikoli z důvodu uzavření smlouvy po telefonu - i
smlouva uzavřená po telefonu může být platná, a proto si dávám dobrý pozor na jazyk, kdykoliv mi volá někdo, koho neznám.

Dávám dobrý pozor na formulku „hovor je nahráván“ a dávám obzlášť velký pozor, abych neodsouhlasil smlouvu.

..Krom toho, kde je dukaz, s kym tehdy vlastne mluvili?

Důkazem může být hlasová nahrávka a záleží na soudu, jestli uvěří, že mluvili s tím, kdo uvedl své nacionálie. Záleží na kvalitě hlasové nahrávky a samozřejmě na dalších krocích: Pokud jej např. následně kontaktovali písemně a on se choval tak, jako by s ním skutečně mluvili, tak soud asi uvěří tomu, že s ním mluvili.

Obecně ale platí, že důkazní břemeno leží na tom, kdo tvrdí, že ten hlas patří dotyčnému, pokud on to vyvrací a z dalších důkazů neplyne, že mu patří. Ale to platí i o podpisu na smlouvě: Pokud prohlásím, že úředně neověřený podpis na smlouvě není mým pravým podpisem, tak je na tom, kdo chce tvrdit jeho pravost, aby ji dokázal.

Ale spíš než zpochybňováním svého vlastního hlasu, pokud vím, že se mnou mluvili, popř. svého vlastoručního podpisu, pokud vím, že je pravý, bych dal na rady pana Ondrejkoviče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.3.13 17:57

bezreklamky

Dobrý den,

prosím o radu. Dnes mi přišel obyčejně dopis od firmy Bezreklamky:
Reakce na dopis ze dne 15.2.2013
V reakci na Váš dopis musíme sdělit, že s Vašim názorem nesouhlasíme. Smlouva byla uzavřena platně podle §53OZ. Po náslechu hovoru, který s Vámi vedl konzultant docházíme k názoru, že byl veden přesně jak zákon ukládá. Proto usuzujeme, že podvod je spíše z Vaší strany, nechcetete-li za domluvenou službu uhradit. Pohledávku má v současné době společnost Intrum Justitia s. r. o. a je třeba se na úhradě domluvit tam. Staněk Jaroslav Manažer zákaznického centra

Mám jim odepisovat? Mám psát firmě Intrum Justitia? Nebo nemám reagovat vůbec?
Telefony tedy neberu, nemám na to náladu. Mám si vyžádat nahrávku?

Děkuji předem za radu a přeji všem hezký den.
Pokud někdo můžete, napište příběh, jak vše dopadlo. K soudu přijdu rád jako svědek, tam jsem už přihlášen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danaca
4.3.13 18:57

podvod bezreklamky

@LUCIPERKA-ddub píše: Prosím, kdo z vás byl ještě uveden v omyl a naletěl firmě bezreklamky napište sem. Musíme se sjednotit a podat hromadnou žalobu. Jen když nás bude víc, máme šanci s touto formou zatočit, aby už nemohla podvést, oklamat a okrádat další lidi.
Pridavam se k podani zaloby na tuto firmu
  • Citovat
  • Upravit
19787
4.3.13 20:20

@xx man Záznam si vyžádajte. Ale nejsem si jist zda vám jej musí poskytnout. Možná, že musí, a to podle § 12 zákona na ochranu osobních údajů . V případě, že odmítnou, pohrozte jim stížností na Úřadu pro ochranu osobních údajů a nepomůže-li to, stěžujte si.

Pokusil jsem se vyhledat použitelnost záznamu jako důkazu před soudem a našel jsem zatím tohle:

http://portal.pohoda.cz/…-jako-dukaz/

http://jinepravo.blogspot.cz/…o-video.html

http://www.spotrebitel.net/…-medii-idnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.13 07:10

INTRUM

TAK NA MĚ DALI ŽALOBU K SOUDU JEŠTĚ PŘED DATUMEM SPLATNOSTI VE VÝZVĚ CO MI OD NICH PŘIŠLA. DOMŮ MI PŘIŠEL PLATEBNÍ ROZKAZ TAKŽE JSEM PODALA ODPOR A VŠE DOLOŽILA. ZATÍM NEVÍM VÝSLEDEK. NEDÁM SE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
David Ondrejkovič
5.3.13 09:17

Položte otázku TV Nova!

Zdá se, že TV Nova a server TN.cz zatím neodpovídají na otázku proč stáhli své články o Bezreklamky. Zkuste jim položit otázku všichni - třeba vám někomu odpoví nebo minimálně seznají, že to není jen „Ondrejkovič versus Bezreklamky“.

Dotaz můžete položit zde: http://tv.nova.cz/…a/napistenam

Připište třeba i stručně svůj příběh, ať vidí, jak široký problém to je. Čím více Vás napíše, tím spíš jim to dojde!

• Citovat
  • Upravit
asds
7.3.13 00:14
  • Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
7.3.13 07:56
@CINKRDLINKA píše:
TAK NA MĚ DALI ŽALOBU K SOUDU JEŠTĚ PŘED DATUMEM SPLATNOSTI VE VÝZVĚ CO MI OD NICH PŘIŠLA. DOMŮ MI PŘIŠEL PLATEBNÍ ROZKAZ TAKŽE JSEM PODALA ODPOR A VŠE DOLOŽILA. ZATÍM NEVÍM VÝSLEDEK. NEDÁM SE!!!

A jakým způsobem jste měli údajně smlouvu sjednat? Písemně nebo telefonicky? A kdy k tomu asi tak mělo dojít? Ve kterém okrese Vás žalují?

• Citovat
  • Upravit
7.3.13 17:16

Tak jsme taky naletěli.

V tomhle státě se prostě slušnost nenosí a nevyplácí. Pokud člověk není na volajícího sprostej a nepošle ho někam, ta se to úplně snadno obrátí proti němu. To je přesně to, co se řeší v této diskusi.Moje žena byla také slušná. Volal jí nějaký člověk kterého jsme ani nekontaktovali a protože tomu náhoda chtěla, máme nový
plot.Jeho nabídka vypadala seriozně a místo návrhu smlouvy přišlo oznámení že uveřejnili nabídku naší reklamní plochy a č. účtu s výzvou k zaplacení. Poslal jsem tam nesouhlasnej dopis a máme tady reakci ve formě „Výzva k okamžitému zaplacení dluhu“zaslaná vymáhací firmou Intrum Justitia s.r.o.To vše od toho tel. rozhovoru do 16 dní. Rád bych se přidal ke skupině, která bojuje proti takovým to nekalým obchodním praktikám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
David Ondrejkovič
7.3.13 17:57
@Naštvaný píše:
V tomhle státě se prostě slušnost nenosí a nevyplácí. Pokud člověk není na volajícího sprostej a nepošle ho někam, ta se to úplně snadno obrátí proti němu. To je přesně to, co se řeší v této diskusi.Moje žena byla také slušná. Volal jí nějaký člověk kterého jsme ani nekontaktovali a protože tomu náhoda chtěla, máme nový
plot.Jeho nabídka vypadala seriozně a místo návrhu smlouvy přišlo oznámení že uveřejnili nabídku naší reklamní plochy a č. účtu s výzvou k zaplacení. Poslal jsem tam nesouhlasnej dopis a máme tady reakci ve formě „Výzva k okamžitému zaplacení dluhu“zaslaná vymáhací firmou Intrum Justitia s.r.o.To vše od toho tel. rozhovoru do 16 dní. Rád bych se přidal ke skupině, která bojuje proti takovým to nekalým obchodním praktikám.

Držte se tohoto návodu: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html

Po odeslání odmítacího dopisu je ignorujte až do té doby, dokud vás případně nezažalují. Nesnažte se je o ničem přesvědčit - jsou to gauneři, kteří vás od samého počátku chtěli oklamat, aby se na váš úkor mohli obohatit. V této snaze budou pokračovat dokud se jim to buď nepodaří, nebo dokud jim nezačne odolávat tolik lidí, že se jim to přestane vyplácet.

• Citovat
  • Upravit
5
7.3.13 18:28

podvod

SOUHLASÍM SYN TAM JEN ZAVOLAL O DOTAZ A HNED MU PŘIŠEL @ A CHTĚJÍ PO NĚM TY PENÍZE. K HROMADNÉ ŽALOBĚ BY JSME SE PŘIDALI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
David Ondrejkovič
7.3.13 18:30
@PAPÁJA4 píše:
SOUHLASÍM SYN TAM JEN ZAVOLAL O DOTAZ A HNED MU PŘIŠEL @ A CHTĚJÍ PO NĚM TY PENÍZE. K HROMADNÉ ŽALOBĚ BY JSME SE PŘIDALI.

Až bude nějaká hromadná žaloba, dám vám vědět. Zatím se držte tohoto návodu: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html

• Citovat
  • Upravit
5
7.3.13 18:46

ODPOVĚD

DĚKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.3.13 18:53

PODVOD

Podvod bezreklamky
@LUCIPERKA-ddub píše: Prosím, kdo z vás byl ještě uveden v omyl a naletěl firmě bezreklamky napište sem. Musíme se sjednotit a podat hromadnou žalobu. Jen když nás bude víc, máme šanci s touto formou zatočit, aby už nemohla podvést, oklamat a okrádat další lidi.
Pridavam se k podani zaloby na tuto firmu
I MI SE PŘIDÁME

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
David Ondrejkovič
7.3.13 18:54
@PAPÁJA4 píše:
Podvod bezreklamky
Pridavam se k podani zaloby na tuto firmu
I MI SE PŘIDÁME

Raději se registrujte jako svědci k soudu a do trestního řízení - je to v tom návodu!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová