Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem jim naletěl. Přitom si vůbec nejsem vědom, že bych slyšel info o tom kolik za to zaplatit. Přečetl jsem si tady spoustu příspěvků - bohužel žádnou radu co s tím.
Závěr
Asi není co dodat firma Bestoutdoors (respektive UP-Promotion) je prostý legální podvod. Je zaměřen na JEDNODUŠŠÍ SPOLUOBČANY, kteří věří slibům laciných peněz a neumí číst smlouvy. Pokud skutečně mají v databázi 22000 ploch, tak si přišli na slušných 50melounků od lidí, kteří jim naletěli. To není špatné.
Pokud chcete inzerovat možnou reklamní plochu tak to lze dělat s nižšími náklady na Annonci nebo jiných serverech. Je dobré pamatovat na to, že sehnání inzerenta není výhra. Bylo by v takovém případě vhodné uvažovat i tom na co se reklama umístí, tedy dát na zmiňovaný plot nějakou stadardizovanou plochu atd. Navíc bych lehce zvážil výsledný estetický dojem.
A pokud jste přesvědčeni, že můžete zázračně dostávat hodně peněz za nic, tak Vám asi není pomoci. Tahle to opravdu nefunguje
About these ads
Takže vážení, dnes jsem telefonovala do firmy bezreklamky. Vše mi bylo vyysvětleno, co mi neřekli sami, dopodrobna jsem se zeptala, ještě dříve, než jsem poskytla jakékoliv své údaje.(cenu, startovací balíček, dobu smlouvy, atd která se mimo jiné automaticky prodlužuje i u jinýc společností - t-mobile, o2, pojišťovny, atd. Své údaje jsem jim ve finnále nedala, se slovy, že si to ještě rozmyslím. Nemám zájem o něco, co je na první pohled nereálné.
Ovšem musím podotknout, že jsem nezaznamenala žádný podvod, ani mlžení. Bylo mi jasně řečeno, že mou nabídku reklamní plochy uveřejní na svůj portál a poté mě „může“ oslovit zájemce a já si tak „můžu“ vydělat až 5.000,– kč měsíčně.
Slovo „může“ neznamená „musí“.
Pokud někdo jednodušší viz. pisatelka „kachna“ nerozumí ani významu slov, natož, aby rozuměla zákonům, navíc lže, že si její údaje našla firma v telefoním seznamu a zmanipulovala hovor, napadá a osočuje firmu, že na základě zmanipulovaných hovorů podniká, tak je to vrchol sprostoty. Sama v příspěvku ze dne 17.8.2012 přiznává, že chtěla rodině pomoct nějakou kačkou, a tudíž dobře věděla, o co se jedná. Tak pokud někdo takto jednoduchý nechápe význam slov, tak je to jeho problém a nevím, proč z vlastí hlouposti viní firmu.
To bychom taky mohli žalovat společnost Sazku, když v televizní reklamě hry šťastných 10, říká,„vsaďte si a vyhrejte, stačí uhodnout polovinu z 20 tažených čísel“ a o zbylých 60 neí ani zmínka za klamavou reklamu, nebo různé kosmetické firmy, které slibují zázračné účinky krémů, nebo pilulek na hubnutí.
Na závěr, žádná podvodná firma, či klamavá reklama, pouze jednoduchost, touha snadného výdělku bez evidentního používání mozku
To, že někteří naši „inteligentnější“ spoluobčané na penntličky „firmy“ Bezreklamky neskočí ještě neznamená že její praktiky, jak získává klienty nejsou klamavé, manipulativní a tudíž podvodné. Svědčí o tom víc jak 1100 žalob za rok 2011, které řeší převážně Benešovský soud. A to jsou případy lidí kteří odmítli zaplatit. Kolik je asi těch, kteří raději zaplatí, než aby se nechali vláčet soudy. Chceš říci, drahá paní geniální, že to jsou všichni blbci a mozek nechávají doma na věšáku? Vypadá to spíš jako by jsi se jmenovala Daniela Pavlíková.
Nestačím se divit. Takže jste jako zavolala a čekala, že se přiznají k podvodům a zároveň tu ostatní osočujete z jednoduchosti? Jestlipak vám operátorka sdělila, že se smlouva nedá vypovědět do 14ti dnů, což odporuje zákonu o ochraně spotřebitele? Tuhletu věc posílají až mailem v obchodních podmínkách, a to až po skončení hovoru, což je další podvod, protože podle občanského zákoníku jakýkoli navrhovatel smlouvy má povinnost odstranit veškeré rozpory a to před uzavřením smlouvy!Za další společnost může bez udání důvodu vypovědět smlouvu bez náhrady vložených peněz. Jakou mám garanci, že hned za týden mi smlouvu bez náhrady nevypoví? To všechno vám jako sdělili?
Po přečtení vašich reakcí jsem došel k jedinému závěru.
Vy vážená kreaturo(oslovení paní, dámo je jen urážkou ženského pohlaví) potřebujete dostat pořádně na hubu, aby jste se naučila chovat k cizím lidem! To je ta výhoda anonymní diskuze. Kdyby jste byla přede mnou, tak vám ji takovou napálím, že by vás nedali dohromady ani na JIPce! A co se týče používání mozku.
Kdyby již vaši rodiče více používali mozek v životě, nemuseli bychom zde číst ty vaše arogantní bláboly. A teď se snažte pochopit význam těchto slov:"Nikdo vás tu nechce, nikdo tu nestojí o zabedněnou, arogantní krávu, která sem přijde po bitvě jako generál a začne tu ostatní urážet jak jsou jednodušší a nepoužívají mozek!
Koukám že bezreklamka furt frčí. Je to jen nenažraná banda zlodějů. Mě oslovily pomocí letáku na autě. Když sem tam zavoal samí kecy, adresu, méno a datum narození si může každý vymyslet z hlavy. Jak na tomto základě můžou udělat smlouvu jen po telefonu. Žádnej startovní balíček sem nedostal nic sem nepodepsal a hlavně sem chtěl všechno poslat emailem abych si to přečet a pak souhlasil. Paní řekla ža vše dostanu a přišlo mi jen že mám zaplatit a obchodní podmínky až dávno potom. Ani na jejich stránkách si nic nepřečtete bez registrace což je taky kravina. Ni sem jim nezaplatil po měsíci mě kontaktovali že tam mám penále 1000 korun ať okamžitě zaplatím opět sem to neudělal a zrovna denska po roce se ozve jejich vymahačská firma Intrum Justitia s. r.o. Kde mi paní říká ať zaplatím že mi smažou všechna penále nebo to dají k soudu který vyhrávají. Tak sem jí odpověděl že po roce to teprv začnou řešit a ještě mi odpustí dluhy za rok neplacení to je k smíchu. Když sem na paní zvýšil hlas začala koktat a nevěděla co mluví takže se s nima u soudu rád uvidím. Nemá cenu platit jak jednou zaplatíte chtěji platit furt a dát výpověď je skoro nemožné. Zaplatím až po soudu pokud na něj dojde abych je měl už navždy z krku.
Dík Ameriko, konečně něco pozitivního. Taktéž jsem naletěl té „firmě bezreklamky“. Dnes po dvou měsících po telefonickém pohovoru s onou firmou mi došel dopis abych okamžitě zaplatil. Já byl v šoku. Myslel jsem, že rozhovor po telefonu byl jen informativní, poté mi nedošel žádný email, akorát sms s nějakým kódem. Já si to však nespojil s tou firmou a myslel, že to je nějaký omyl a sms smazal. No jaké bylo dnes dopoledne překvapení ve schránce. Když jsem volal na ty vymahače, jednali se mnou arogantně a ať prý nezkouším žádné protiakce, že stejně vše prohraji. Takže zatím nic platit nebudu. Doufám, že se ještě ozvou další podvedení a napíší, jaké mají zkušenosti a rady. Dík Petr
Pro všechny kteří mají odvahu a sílu bránit se těmhle zlodějským kur…
aktuální návod na obranu máte zde:
http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html
Ten telefonický hovor je silně manipulativní - blíže zde v reportáži ze dne 4.10.2012: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…mediich.html a také v rozsudku zde: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…klamky-.html
Jo a ještě něco, firma Intrum Justitia s. r.o. rozesílá SMS asi na náhodně vybraná tel. čísla s výzvou k uhrazení nějaké neznámé pohledávky. Má se volat tel. číslo 232163212 a při tom zadat šestimístný kód. Tohle přišlo na telefon mé 82 leté matky, která sotva najde tlačítko jak hovor přijmout. Je to zase podvod. Zadáním kódu potvrdíte smlouvu a zase chtějí platit. Kdy už konečně začnou policie a soudy něco dělat s těmihle zloději a podvodníky, kteří se neštítí okrádat i ty nejslabší a ještěn za bílého dne. Ono to není v rámci zákona, jen se to špatně vymáhá. A když se k tomu přidá uplacený soudce, neštěstí je hotové.
Prosím Vas, a je tu někdo, kdo se kvuli těm guanerum se dostal do registru dlužníku? Je to vtéto zemy možné? Myslím konkrétné, že když soud rozhodne, že máte zaplatit, tak jen kvuli tomu rozhodnuti mužete se objevit v těch registrech? Víte o tom někdo něco?
Taky si myslím, že Vilanna je jedna z nich. A ne žádná telefonistka. Tipuju na jejich mluvčí…Danielu Pavlíkovou. Asi proto se už nenamáhá psát tady další lži.
Návod na postup proti podvodníkům z Bezreklamky najdete tady: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html Ty telefonáty jsou především PSYCHOLOGICKY manipulované - viz vyjádření renomovaného psychologa v reportáži TV Prima 4.10.2012 (http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…mediich.html). Jde o klamavou reklamu - na tu neskočí KAŽDÝ, ale důležité je, aby na to skočilo ekonomicky významné množství lidí. Zákon hovoří (na ochranu spotřebitele i Obchodní zákoník), že "klamavým údajem je i údaj sám o sobě pravdivý, který ovšem vzhledem k okolnostem a souvislostem může uvést v omyl).
Co se klamavé reklamy týká, tak odborných pojednáních o klamavé reklamě se v této souvislosti obvykle uvádí následující příklad: Pokud v reklamě na osobní auto uvedeme, že „uveze i slona“, pak jde o běžné reklamní přehánění, neboť je na první pohled zřejmé, že jde o nadsázku. Pokud však stejný reklamní slogan použijeme v reklamně na auto nákladní, pak se jedná o klamavou reklamu (za předpokladu, že dotyčné auto slona neuveze), neboť je poměrně běžně možné a zcela pravděpodobné, že některá nákladní auta slona uvézt mohou. Typickým příkladem jsou reklamy na banky a jejich „nulové poplatky“, například reklama na eBanku, ve které se říkalo, že je v ní vedení účtu zdarma, ale už nebyla řeč o tom, že si tam klient musí posílat alespoň 15 tisíc korun měsíčně. Tato reklama byla záhy opravena neboť byla seznána klamavou.
I o tom už jsem zde psala. proč by měly firmy umisťovat svou reklamu na nějaké auta. Pokud ano, je jich jen pár. Mají jiné prostředky, jak dostat své služby a produkty do vědomí co nejvíce obyvatel, např. emaily, media atd. Stačí více používat mozek vživotě.