Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lercikk
9.11.12 02:52

Byli jsme u soudu, teda, manžel byl tam sam, proto že on tu smlouvu podepsal, podavali jsme i trestne oznamení, i žalobu k soudu, ale jen nam přišla výzva k soudu, že nas bezreklamky zažalovali. Bohužel ne věděli jsme o stranke Pana Ondřejkoviče, spolehli jsme se na nějakého „advokata“zadarmo od charity, i když jsem posílala menžela za dobrým advokatem, on mně ne poslehnul, brál to na lehkou váhu, prý že to jsou jen podvodníky, nic nemužou udělat, ale bohužel mohli. Proto by chtěla poradit všem, kdo naletěl, aby najali toho nejlepsího právníka, a podle návodu Pana Ondřejkoviče se bránili. Proto že jejích advokat je moc drahý, když vyhraje, tak zaplatíte dvojnásobek té častky, kterou od vas vymahají.

• Citovat
  • Upravit
Agens
9.11.12 06:24

Možnost odvolání už není???

• Citovat
  • Upravit
lercikk
9.11.12 11:24

Bohužel, není, ja jsem tomu taky ne mohla uvěřit, máte li zájem, zajděte na facebook, tam jsem poslala kopie rozsudku, a ještě nejakých papíru, mužete prečist

• Citovat
  • Upravit
lercikk
9.11.12 11:28

Nemusí ale vsichni tahle dopadnout, jen to píšu proto, aby lidí věděli, že to není lehko samotně bránit se proti ním, je nutne mít dobrého advokata, a bránít se podle rady Pana Ondřejkoviče

• Citovat
  • Upravit
jana 54
12.11.12 13:45

roznos letáčků

Zdravím. Já jsem letáčky roznášela celý měsíc září 2012.Jela jsem na školící pohovor, kde mě proškolila paní Michaela Černá. Na zkoušku jsem dostala 2000ks letáčků zdarma. Prý, jestli mě to bude bavit roznášet. Pokud ano, tak si hned v pondělí mám objednat přes net další letáčky, které mi budou poslány na dobírku 400kč-12000ks letáčků. Měla pro mě připravenou smlovu Dohodu o provedení práce, kterou jsem si v klidu přečetla. Vše se mi zdálo v pořádku, takže jsem podepsala.Po měsíci jsem měla dostat peníze na účet, ale stalo se mi, že jsem do uzavřené dohody napsala špatné č. účtu, na které mě pí. Černá upozornila smskou, tak jsem jí hned poslala správné č. účtu jak v sms, tak mailem, ale od té doby žádná odezva.Dnes jsem kontaktovala jejich obchod. manažera p. Jaroslava Stanka telefonicky, tak mu mám opět poslat č. účtu, že se na to podívá. Tak jsem na to zvědavá, jak se zachovají k lidem, kteří pro ně pracují, když člověk o nich slyší a čte taková zvěrstva.

• Citovat
  • Upravit
lercikk
12.11.12 14:23
@Jana 54 píše:
Zdravím. Já jsem letáčky roznášela celý měsíc září 2012.Jela jsem na školící pohovor, kde mě proškolila paní Michaela Černá. Na zkoušku jsem dostala 2000ks letáčků zdarma. Prý, jestli mě to bude bavit roznášet. Pokud ano, tak si hned v pondělí mám objednat přes net další letáčky, které mi budou poslány na dobírku 400kč-12000ks letáčků. Měla pro mě připravenou smlovu Dohodu o provedení práce, kterou jsem si v klidu přečetla. Vše se mi zdálo v pořádku, takže jsem podepsala.Po měsíci jsem měla dostat peníze na účet, ale stalo se mi, že jsem do uzavřené dohody napsala špatné č. účtu, na které mě pí. Černá upozornila smskou, tak jsem jí hned poslala správné č. účtu jak v sms, tak mailem, ale od té doby žádná odezva.Dnes jsem kontaktovala jejich obchod. manažera p. Jaroslava Stanka telefonicky, tak mu mám opět poslat č. účtu, že se na to podívá. Tak jsem na to zvědavá, jak se zachovají k lidem, kteří pro ně pracují, když člověk o nich slyší a čte taková zvěrstva.
  • Citovat
  • Upravit
lercikk
12.11.12 14:30

Tak to vam ne závidím, ani peníze neuvidíte, a musíte žít s tím, že některí lidi jím naletěli, i když jste to ne dělala vědomě, ja bych se s toho sbláznila, vidím, že vas takí mučí svědomí, když jste mněla odvahu o tom napsát, skuste ještě napsát na facebook něco konkrétního o tom, čemu vas zaučovali na tom školení na stránku společná obrana, možná, že se Vam uleví

• Citovat
  • Upravit
lercikk
12.11.12 14:52

Prominte, u mně v hlavě vznikla otázka, proč Vám ne nabídli, aby jste podepsala smlouvu o propagací reklamní plochy, na zeptali Vas, jestli ne máte nějakou plochu k pronájmu, vždyt je to mnohem lehčí přívydělek, než roznášet letáký po ulicích, prosím Vas napíšte nám něco o tom žaškolení

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.12 23:46

Jen okrádaj lidi a sami oplívaj prachama, choděj na golf atd.
Pracuje tam přítele kamarád.

• Citovat
  • Upravit
Nadiya
13.11.12 22:18

nadin

@lercikk píše:
Prosím vas, napíšte my, ***k@seznam.cz,my jsme prohráli soud, ale když musím zaplatit, tak rozhodně ne budu sedět ticho, stačí že soud jím dál prostor na ti jejích „věci“

Omlouvam se, ze tak pozde reaguji!!! Je to skoda, ze jste prohrali soud. Ja se ridim poradamy pana Ondrejkovica. Poslala na dodejku dopis reditelu, zatim ticho…

• Citovat
  • Upravit
Pavel_52
14.11.12 09:42

Pro janu 54.
Nechápu. Vy si ztěžujete na to, že jste sv..ě, která se nechala najmout na spolupodílnictví na podvodech a oni Vám chudinko za tu sviňárnu nechtějí zaplatit? Jste tak jednoduchá, že nechápete dosah své činnosti? Pomáháte oloupit další nešťastníky. Skočte hlavou do zdi.
JÁ BYCH VÁM ZAPLATIL!!!
 Pavel.

• Citovat
  • Upravit
pepča100
14.11.12 20:40

Jana 54

Koukám že paní působí dojmem nesvéprávné osoby nebo s mentálním postižením protože kdyby byla normální tak by si stěžovala u fi. Bezreklamka a ne na tomto místě. Když si kdokoliv přečte pár recenzí na tuto údajnou firmu tak mi přijde pa.Jana v porovnání s ostatními lidmi hrozně poškozená a tak si myslím že by jsme na ni měli udělat veřejnou sbírku. Já nejsem zlý člověk ale docela bych jí přál aby v zápalu boje jí byla podstrčena smlouva k podpisu apak by teprve viděla čemu se propůjčila

• Citovat
  • Upravit
lercikk
14.11.12 21:01
@pepča100 píše:
Koukám že paní působí dojmem nesvéprávné osoby nebo s mentálním postižením protože kdyby byla normální tak by si stěžovala u fi. Bezreklamka a ne na tomto místě. Když si kdokoliv přečte pár recenzí na tuto údajnou firmu tak mi přijde pa.Jana v porovnání s ostatními lidmi hrozně poškozená a tak si myslím že by jsme na ni měli udělat veřejnou sbírku. Já nejsem zlý člověk ale docela bych jí přál aby v zápalu boje jí byla podstrčena smlouva k podpisu apak by teprve viděla čemu se propůjčila
  • Citovat
  • Upravit
lercikk
14.11.12 21:09

Ja myslím, že Paní ví o té firmě hodně, mohla by být dobrým svědkem proti té firmy, jestli opravdu toho lituje, nebo i když jen má zlost na tu firmu za to že jí ne zaplatili za to že pomohla jím v tom podvodnictví, možná, že jí taky ne řekli celou pravdu, kdyby mohla svědčit proti ním u soudu, mohla by vykoupít svou vinu aspon trošku, vždytˇ není jediná, která to dělala, ale jen jediná která se ozvala

• Citovat
  • Upravit
lercikk
14.11.12 21:39
@Nadiya píše:
Omlouvam se, ze tak pozde reaguji!!! Je to skoda, ze jste prohrali soud. Ja se ridim poradamy pana Ondrejkovica. Poslala na dodejku dopis reditelu, zatim ticho…
извините,но Вы написали,что вы тоже иностранка,я подумала,что украинка,я только хотела вам сказать,что ети сволочи имеют подкуплено все вокруг да около,лучше к етому делу припоить какого-то прявника,потому что вы пока даже не подозреваете,насколько по свински могут с вами обойтись,я ето испытала на своей шкуре,правда об етой странице на фейсбуке не знала.Етот пан знает,что делает и хорошо советует,но как украинке,вам одной не справиться,желаю много удачи
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová