Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.9.12 18:49

Dobrý den, už jsem sem psala, ale jsem na tom psychicky hůř už mi volá ta exekuční firma, ráno, večer o víkendu po prvé jsem to vzala a teď už to neberu, je to strašný. Mám pořád tendenci to zaplatit a mít pokoj, Prý smlouva je vypovězena, ale na peníze mají nárok, jako těhotný se mi moc po soudech tahat nechce. Nemám facebook, tak nevím jak jsou na tom ostatní. Můžete mi prosím někdo napsat zda už nikdo spor s nima vyhrál nebo zda dojde k soudu.
Moc vám děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Agens
27.9.12 19:28

Dobrý den, je to někdy psycho…musíme odolávat, taky jsem měla takový pocit, že to raději zaplatím, ale jak čtu jiné a jiné případy poškozených… těm S…M nedám ani jednu korunu dobrovolně… raději půjdu k soudu, než aby si přiživníci Bezreklamky užívali třeba jedné mé koruny… Já jako laik vím na 1000 %, že je to totální podvod… teď psala paní, že ani nemá své auto, žádnou plochu k pronájmu reklamy a už má s nimi smlouvu a má platit… Soud již vyhráli lidičky v Ostravě, co vím, soud jednoznačně zamítl žalobu Bezreklamky bez možnosti odvolání… neplaťte nic a raději něco kupte miminku a nebo sobě… věřím, věřím, že to vyhrajeme …jak dlouho máte s nimi „uzavřenou smlouvu“? Mě taky psala Intrum o peníze, já jim slušně a s humorem napsala, že chci vše písemně, prý to píšou i písemně, ale zatím nic nepřišlo… udělala jsem si z nich trochu strandu… no co s nimi :jazyk:. Pevné nervy… kdyby měla soud, chtěla bych hlavně i odškodnění za újmu na duši a nervech…parchanti jen škodí… o nic jiného jim nejde… M.

• Citovat
  • Upravit
27.9.12 23:40

Čtěte tady http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html a tady http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…rohrat-.html
Bude lepší jít na facebook je tam pan David Ondrejkovič, který vám poradí a pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xicht
4.10.12 20:23

…a co je někam vylákat pod vidinou, že dostanou peníze na ruku a tam jim pěkně zpřelámat všechny končetiny :palec:

• Citovat
  • Upravit
jjanek
4.10.12 20:28

…na co budeme čekat, až nám to naroste do 100 tisíců, když nejedná POLICIE a státu je to jedno, máme právo se bránit a to jakýmkoli způsobem!!!
Nesmíme je nechat sedět v teple a dál nás nechat okrádat!!!domluvme se a vyřídíme si to s nima tak, že jim bude držet telefon u ucha nadosmrti jejich maminka…

• Citovat
  • Upravit
user
4.10.12 21:34

Mudr Filip Brodan

BEZREALITKY - ARES : člen statutárního orgánu:
MUDr. Filip Brodan, datum narození 12.3.1981

MUDr. Filip Brodan, datum narození: 12.3.1981
funkce:jednatel
bydliště:Tyršova 75, 26601 Beroun, okres: Beroun ve funkci:od: 17.6.2008

KATASTR - Tyršova 75 Beroun - vlastníci :
SJM Brodan Daniel MUDr. a Brodanová Zorka MUDr.
Brodan Daniel MUDr.
Okrajová 608, Beroun, Beroun-Město, 266 01
Brodanová Zorka MUDr.
Okrajová 608, Beroun, Beroun-Město, 266 01

Na internetu toho je na téma Filip Brodan až až. Vypadá to na pěkné kvítko. Od řemesel, přes reality, reklamu, management atd. atd. S. r.o. ček nepočítaně… Adres je tam milión. Bůh ví kde si užívá…

• Citovat
  • Upravit
user
4.10.12 22:02

Mudr

• Citovat
  • Upravit
nick_nick_nick_nick
4.10.12 23:34
  • Citovat
  • Upravit
Dýmovnice
6.10.12 07:02

Bezreklamky

@LUCIPERKA-ddub
@user píše:
Hmmm je to psychoprofík.http://www.ceskatelevize.cz/…ilip-brodan/
  • Citovat
  • Upravit
Dýmovnice
6.10.12 07:13

Bezreklamky

Ahoj lidičky! Taky jsem se nechala "nachytat!,ale snad!!! jsem vycouvala včas. Já se po tlf. pouze informovala a za týden přišlaSMS, abych zaplatila! Ihned jsem odpověděla, ža o to nemám zájem. Po měsíci přišla hrozba od JUDr. Zahradníkové se složenkou, a to na necelých 5000,– Kč. Nereagovala jsem, tak se mi paní JUDr. ozvala osobně. Prý jsem uzavřela smlouvu, tak musím zaplatit. Ptala jsem se jí, jestli má tu smlouvu odemne podepsanou a dozvěděla jsem se neuvěřitelnou věc. Smlouva nemusí být podepsána, stačil jen rozhovor po tlf. Tak jsem jí řekla, že se sejdem u soudu. Je to už měsíc a zatím je klid. Jenže do kdy!!! Lidi neplaťte NIC! To je jediné řešení, jak je potopit! Ani právnící nejsou zajedno! Tak jak se v tom má orientovat obyčejný člověk? Ale selský rozum mi říká, že to je všechno podvodné jednání, které by mělo být po právu potrestáno! Držme si vzájemně palce, nic neplaťme a hlavně vzdržme!

• Citovat
  • Upravit
13.auluška
7.10.12 00:41
  • Citovat
  • Upravit
4
11.10.12 00:05

bezreklamky

Jak pokracujete s touto firmou? Take s ni mam problem a zatim postupuji dle navodu na vami uvedenych strankach. Nasla jsem je tedy sama:-)Zatim jsem jim nic neplatila, mam to zaplatit do konce tydne, ale nehodlam to udelat. Nehodla nekdo podat nejakou hromadnou zalobu? Znama tak udelala s jinou firmou..naslo se vic lidi a podali spolu zalobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.auluška
11.10.12 08:10

Přišel mi email: IHNED PŘEPOSÍLÁM PRO INFORMACI - DEJTE SI POZOR

Upozorňuji na kurvy ze serveru…bezreklamky.cz, kteří náhodně volají na různá t. č. a bláhoví a důvěřiví po zvednutí se doví, že si s nimi chtějí popovídat nebo v rámci výzkumu je prosí je o jednoduché odpovědi na jednoduché otázky stylem ano - ne
s tím, že hovor je nahráván. Otázky jsou typu: jste svobodný-ženatý? vede kolem vašeho domu silnice? máte děti? kolik je vám let? apod.
K Vaší hrůze vám přijde brzy po hovoru doporučený dopis s fakturou na 3000,– Kč, který nic netušíce převezmete.
Po prostudování přiložené obchodní „smlouvy“ psané klasickou blechou písma a zjistíte, že souhlasíte se zasláním zálohové faktury
předmětné „společnosti“v uvedené výši. Po reklamaci u této společnosti je vám přehrán zmanipulovaný hovor, kde s hrůzou zjistite, že jste se telofonicky zavázal k úhradě faktury a zaslání obchodní smlouvy dop. dopisem. Při jednání s právníky vám většina doporučí fakturu uhradit
a po té s nejistým výsledkem vymáhání částky zpět, což vás bude stát čas a peníze. Mají to totiž perfektně ošetřeno podle platné legislativy a než se nadějete už buší dveře exekutor.

Dále upozorňuji na t. č. 420 477 100 111. Zkus si zadat telefon do vyhledavače např. na seznamu a uvidíš jaká se o čísle vede diskuze.
Např. když telefon zvednou, hovor se automaticky přeruší, nicméně ve vyúčtování na konci měsíce mají tzv. dárcovské volání 1 min. za 100 Kč.

• Citovat
  • Upravit
13.auluška
11.10.12 08:28

Tak toto je chucpe ako Brno. Filip Brodan bude kazat o etike.
 http://cfoworld.cz/…-spatne-1796

• Citovat
  • Upravit
1
11.10.12 15:42

další podvedený

Dobrý den, hlásím se mezi ostatní :( chtěla jsem se zeptat, jak to vypadá s tím trest. oznámením? ještě jsem jim nic nezaplatila a nevím, jak mám postupovat dál…prosím o radu ***@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová