Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli se vás můžu zeptat, kdy jste uzavírali smlouvu po telefonu, že vám stále vyhrožují? My taky uzavřeli po telefonu a prozatím nic… jen když jsem dávala do 14 dnů výpověď smlouvy, což u nich prý nejde… tak přišel mejlík, že máme zaplatit a jak píši, že odstoupit od smlouvy do 14 dnů nelze - to je prasárna… taky neplatíme… raději pošlu tyto peníze do Afriky, než sponzorovat takové… Těžko radit, jak silný máme na to žaludek… doporučuji neplatit a dát trestní oznámení na PČR… těch jejich důvodu podlosti podnikání je víc…
Právníci radí hlavně nic neplatit, my jsme to teda nevěděli a zaplatili jsme ten vstupní poplatek a ted se chystáme smlouvu zrušit. Tak snad to bude v pořádku a daj pokoj… Držim palce
Agens: Mymáme zatim je pokoj, smlouvu budu ted rušit, tak jsem zvědavá
. Vy jste to zaplatili?
Neplatili jsme, to ani náhodou…chtěli jsme smlouvu zrušit hned po 3 dnech - po víkendu a už to neakceptovali, takové to mají tvrdé podmínky, už toto nasvědčuje podvodu, aby „poškozený“ nemohl couvnout a musí platit. Poslali nám jen vytvořený stupidní inzerát bez fotek, to já sama na inzerci vytvořím mnohem lepší i s fotem
a za toto platit 3500,– Kč - to i nejlepší např. chirurg nebere 3500,– Kč za dvě minuty práce
.
Mluvila jsem s regionálním zpravodajcem tv nova bylo mi zděleno že to je známá firma s kterou už měli co dočinění zapsal si na mě kontakt a prý se tím budou zabývat bylo by dobré aby nás bylo více proto vám napíšu číslo kam jsem volala já 606090909
Já jsem odstoupila „od smlouvy“ do 24 hodin zasláním e-mailu. Ovšem nemohla jsem napsat, že odstupuji od smlouvy, když jsem náš rozhovor pochopila a pojala jako informativní, nikoliv jako betonfest. Napsala jsem, že s nimi nechci vůbec spolupracovat, že s nimi nechci mít nic společného, že je mám ve filtrech, atd. Velmi laskavě důrazně mě upozornili, že částku zaplatit musím, protože oni splnili svoji smluvní povinnost…Právník jim telefonoval, a pak mi napsal inteligentní dopis, kde se exaktně vyjadřujev tom punktu, že jejich jednání je klamavé!!! Odeslala jsem dopis doporučeně. A také nic platit nebudu, a pohlídám si lhůtu, abych ještě vypověděla pro jistotu měsíc před uplynutím roku, „uzavření smlouvy“. Též se připojím ke společné žalobě.
My jsme po 2 dnech volali s tím, že s nimi nechceme dále spolupracovat, že nám nemají zasílat smlouvu a žádáme o vymazání našich údajů z jejich databáze, jenže jsme zjistili, že je již sepsaná smlouva po telefonu a máme platit. Znovu jsem sedla a pasala doporučeně dopis o odstoupení od smlouvy do 14 dnů… toto asi taky neakceptují. Podala jsem trestní oznámení, na PČR mě říkali, že už o tom něco vědí… musíme věřit, že pofiderní firmička padne. Nedívali jste se, kdo je jednatel společnosti? Osobně, jen tak náhodou jsem narazila na pana MUDr. Brodana v kauze Bezreklamka v Černých ovcích a poté pan Brodan hovoří velice inteligentně např. v pořadu Sama doma… no chtěla bych se mýlit…
![]()
Asi se, bohužel, nemýlíš. Je to on. Prý je to on, ten samý doktor. …Bylo by zajímavé, zda daní každou „duši“, která je dobrovolným dárcem peněz. …Sice je to nestydatá firma, nestydaté podnikání, ale zřejmě největší chyba bude v zákonech. Jestliže to firmě, rsp. firmám prochází řadu let, zvostudila je i Televize, a stále nic, tak neporušují žádný zákon! Zákon je na straně zmiňované firmy, neznalost zákona neomlouvá!!! Z toho vyplývá, že kdybychom se věnovali jenom, nebo, více paragrafům, nežli svým profesím, tak zřejmě uděláme lépe.
Tak to je síla… jen tak náhodou jsem brouzdala netem, to víte, sháněla jsem informace o těchto záležitostech a vidím MUDr. Brodana tam i tam… to mi žaludek, mozek nebere, to jsou natury. Vemte si to tak, že smlouva po telefonu by tímto způsobem mohla být lehce zneužita. To bych mohla nahlásit kohokoliv jiného a jsou v tom taky namočeni. Nestuduji paragrafy, ale četla jsem, že firma před tím, než uzavře smlouvu po telefonu, musí předem nějakým způsobem dodat zájemci (druhé straně) své iniciály, obchodní podmínky, zakázku… po obdržení a přečetní poté zájemce telefonicky vše odsouhlasí… a to se nestalo, protože kdyby firma toto dříve doložila asi by tak nebyla „úspěšná“ - chtěla bych vidět soud či rozbory telefonátů, zda to je ten či ten člověk. Logicky je to nesmysl… kde jste se prosím dozvěděla, že MUDr. vystupuje i v jiných pořadech
![]()
http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html
Možná že jsem se to dočetla na výše uvedeném linku, kde vlevo jsou další sránky, s dalšími informacemi. A nebo jsem se to dozvěděla na této diskusi. Měla jsem óbr smůlu! V době, kdy jsem s tou firmou byla v telefonickém kontaktu, v našem bloku, co bydlím, v důsledku bouřky 3 dny nešel internet. Já si o firmě přečetla až ten inkriminovaný den, v noci! A to jsem okamžitě reagovala.
Co se týče toho MUDr. tak to je ten stejný, který se Vám jen zdál. V diskusi se píše i o dalších: právníkovi, vymahačské firmě, exekuční firmě…Prostě se na nás přižíví hned firem několik…Strávila jsem čtením diskuse dost času. Snad mi to k něčemu bude. Nám to k něčemu bude!
Souhlas, bingo
… je to humus. Hrozné natury… já osobně podnikat a mít takový velký neúspěch ve spokojenosti zákazníku, tak to asi nedám a zabalím to.
Bezreklamky je opravdu vypečená česká firmička, která se se živí pouze na podvodech, bohužel babička mojí přítelkyně těmhle podvodníkům nalítla a teď má s nima celkem slušné problémy.
Také jsme naletěli stále nám vzhrožují že musíme zaplatit ale mi platit nic nechcem připadá mi to postavený na hlavu zaplatit po telefonickým rozhovoru poradte co dělat