Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Agens píše:
Díky za odkaz … už jsem tam. Jak jsem psala trestní oznámení jsem již podala, jen bych chtěla vysvětlení jakými to způsoby „firma Bezreklamky“ sepisuje, dělá ty smlouvy - jak zjišťuji je tu víc jejich variant … smlouva psaná a podepsaná, smlouva po telefonu s nějakým kódem a i bez kódu, zasílání balíčku … zmatek.
Nevím, já v tom sama mám hokej, prostě napřed bylo, že byla smlouva, pak jim to asi lidi po přečtení nechtěli podepsat a odešli, tak vymysleli zlepšovák s kodem po telefonu. No sou to podvodníci a umějí v tom chodit, ale my se nesmíme bát a musíme se bránit. Oni na to dojedou dřív nebo později.
Tak nějak jsem to pochopila i já … jak se pozoruji, šlo mi do do hlavy víc než jsem chtěla, docela mě to dost trápí, že mám na krku takovou nepříjemnou záležitost. Díky za podporu ![]()
i já děkuji za rady, podívám se na fesbook. Sice já ho jěště nemám, takže si ho budu muset založit, čehož jsem se až do teď bránil, ale přesto děkuji za informace.
Přesně tak … osobně jsem si založila facekook až dnes, taky jsem ho jinak nechtěla, ale teď je to trochu jinak ..... hodně mě ale mrzí, že manžel vůbec firmu oslovil, no jo myslel to v dobrém
-
už žádné letáčky a neznámé telefony.
Dobrý den, také jsme naletěli a máme zaplatit do 12.6.2012. Nemáme v úmyslu platit žádné peníze. Už jsme, jak tady, tak i jinde četli různé příspěvky. Chtěli by jsme vědět, zda není ještě pozdě na to, připojit se k hromadné žalobě na firmu „bezreklamky“ a zda někdo z vás ví o někom, kdo již tento spor řešil a nad touto firmou vyhrál?. Děkujeme za info.
@krejzu píše:
Dobrý den, také jsme naletěli a máme zaplatit do 12.6.2012. Nemáme v úmyslu platit žádné peníze. Už jsme, jak tady, tak i jinde četli různé příspěvky. Chtěli by jsme vědět, zda není ještě pozdě na to, připojit se k hromadné žalobě na firmu „bezreklamky“ a zda někdo z vás ví o někom, kdo již tento spor řešil a nad touto firmou vyhrál?. Děkujeme za info.
Odpověď i radu najdete taky:
Bezreklamky.cz - Bestoutdoors.cz - reklama na auto - podvodníci.
Připojte se k nám, pan Ondrejkovič vám poradí co máte dělat. Hlavně nic neplaťte.
Dobrý večer … jsem v tom nováček, tak jen čtu a zjišťuji co a jak … až je mi z toho docela za na ..... - ten bordel
Já osobně neplatím, zlodějům nedám ani korunu. Měli jsme platit do dneška
- nedočkají se a doufám, že to vyhrajeme. Včera jsem podala na PČR trestní oznámení na tuto firmu Policie už něco o nich ví, hlášených trestních oznámení je už víc a to jen v našem okrese natož v republice … Ze soudu z okrestního zastupitelství mě poslali na PČR a tam vše vyslechli a zapsali … radím zajít také podat trestní oznámení. Nevyznám se jak je to s hromadnou žalobou, ale PČR si ze svého systému tyto jednotlivé oznámení shromažďuje … alespoň tak jsem to pochopila..... pevné nervy!!
hlavně děcka vydržat a peníze o které jim jde nechte v klídku pod polštářem je to jenom o tom kdo ten jejich nápor nevydrží a raději pro klid platí se jich zbaví jenom na rok potom to začne znova a od začátku je to jejich sport i když je to taková hnusná disciplina ale musíme se všichni zapojit a nelekat se takových lumpů a provokatérů jaké jsme tu již zažili nebojte se mrazu v červnu jsou to jenom strašidla ale neberte to zase na lehkou váhu a čtěte a reagujte nato co kdo píše s nimi já osobně nekomunikuji
Přesně tak… hlavně pevné nervy.Cítím, že to se mnou ale hýbe. Víte z čeho je mi hodně zle - jednatel společnosti Bezreklamky je MUDR. Filip Brodan. Docela jednoduše jsem si na netu našla televizní příspěvky, kde vystupuje, hovoří o vliv PC, internetu na děti, psychologii, práci v EU - no zírám na to jak puk a na druhou stranu vlastní takovou podlou firmu, to je do nebe volající. Takže jsou to takové dva protipóly ..... např. v pořadu Černé ovce probíhají debaty o letitých nekalých praktikách této firmy (je to na 200 % jasné) a na druhém kanálu je vysmátý MUDr. Filip a povídá o nějakém zamýšlení se nad životem v dnešní době - to mi nejde do hlavy. Je to negativní výplod dnešní doby. Proto podávejte trestní oznámení, ať je nás víc, policie shromažďuje materiály a neplaťte. Pokud to nevyhrajeme - nemáme už taky čemu věřit. (PS - uzavřela jsem prý smlouvu po telefonu nic víc a obtěžují mě svými mejly, opačně kdybych zítra nahlásila nějaké smyšlené iniciály + dala smyšlený mejl, budou mě i tak bombardovat - Už se chytají posledního stébla, už nemají žádnou jinou možnost oslovovat lidi, myslím, že brzy padnou a budeme si
. Mějte se všichni tady hezky a chce to opravdu pevné nervy … je třeba BEZREKLAMKU zažalovat !!!!!!!!!!!
![]()
Dobrý den, jelikož bych rád na ně podal trestní oznámení, prosím o radu jak se to dělá? Musím nějeké dokumenty předložit, nebo jak se to podává. Nemám s tímto vůbec žádné zkušenosti. Dále by mně zajímalo zda ten dopis jak je napsaný od pana Ondrejkoviče stačí poslat nebo k tomu něco dodat?
Předem děkuji za info.
Osobně to bylo taky mé první trestní oznámení … na policii vše proběhlo v pohodě, ani náznak odmítnutí … na policii říkali, že už něco o tom ví…takže vytiskla jsem si oznámení od pana Ondrejkoviče, alespoň jsem nemusela nic stylizovat, ono se třemi dětmi, do toho zjišťování po netu co a jak a pak to obtěžování Bezreklamky, tím jsem to měla ulehčené a plně s prohlášením souhlasím. Policie oznámení přijala, poté mě vyslechli a vše zapsali … vyjádření bude do 30 dnů … neváhejte a běžte do toho ..... můžete to podat kdekoliv na PČR, můžete i k soudu, ale stejně to prý přeposílají na PČR. Okrádají nás nejen o peníze, ale taky o nervy a čas.
Přidávám se k vám, také jsme naletěla. Zítra podám trestní oznámení KRPH-14034–1/PŘ-2012–050714.
Vy dáváte trestní oznámení pod jedním číslem jednacím s tím, že se připojíte?
Tak jsem to nemyslela. Zítra na policii ho podám. Přidávám se k vám, jako k dalším lidem, kteří byli podvedeni.
Také jsem měla tu čest! Papírek za okénkem, zatelefonovala jsem. Už bylo po 19.hodině. Nikdo telefon nebral, ale ozvali se mi asi druhý den. Celkem nabídka zněla rozumě, až do doby, kdy zaznělo sdělení, že musím poslat 3.390,–kČ. Ale ještě mi to nesecvaklo. Pak volala ředitelka, že do určitého termínu musím poslat uvedenou částku, vlastně jsme se domluvily, obratem mi přišel nějaký kód asi mojí registrace, a pomalu mi začalo docházet, že budu někomu dávat moje vydělané a zdaněné peníze, smlouva nikde, smlouva žádná, záruka jakbysmet, a tak jsem šla na Seznam, a tam jste na mě vybafli Vy. A tudíž mám jasno. Připojuji se k názoru a akci http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/ Člověk stále není dost opatrný…A tady při psaní na mě kouká: Půjčka rychle a výhodně…Nebankovní půjčky rychle. Další lichváří!