Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jak se mám přihlásit do skupiny nemám zkušenosti s facebokem umím tamkliknout ale přihlásit se abych mohl psát příspěvky se učím
Klikněte sem http://www.facebook.com/index.php?…
A tam máte registraci, zaregistrujte se (vytvořte si profil) a pak už jen klik sem https://www.facebook.com/…02788975940/
a dát přidat se do skupiny.
Mě se více líbí diskuse zde než na facebooku i když tam mám založený účet.
Také věřím, že musíme nad těmi grázly vyhrát. Někde jsem se na netu dočetl, že je nás v celé ČR snad už několik desítek tisíc. Navrhl jsem p.Ondrejkovičovi, aby poslal oficiální stížnost ministru Pospíšilovi. Ten asi ani neví co tady fy Bezreklamky provádí za grázloviny. Napište k tomu váš názor!Díky! ![]()
@Fanys67 píše:
Mě se více líbí diskuse zde než na facebooku i když tam mám založený účet.
Také věřím, že musíme nad těmi grázly vyhrát. Někde jsem se na netu dočetl, že je nás v celé ČR snad už několik desítek tisíc. Navrhl jsem p.Ondrejkovičovi, aby poslal oficiální stížnost ministru Pospíšilovi. Ten asi ani neví co tady fy Bezreklamky provádí za grázloviny. Napište k tomu váš názor!Díky!
Jasně máme diskuzi tady, ale já sleduji i diskuzi tam, a případné zajímavosti vkládám i sem, aby sme byli všichni maximálně informovaní.
Nebylo by to špatny předložit ministrovi, ale bude se on s tím vůbec zaobírat? Zdá se mi, že politici tak nějak na obyčejné lidi kašlou. ![]()
@LUCIPERKA-ddub píše:
Jasně máme diskuzi tady, ale já sleduji i diskuzi tam, a případné zajímavosti vkládám i sem, aby sme byli všichni maximálně informovaní.
Nebylo by to špatny předložit ministrovi, ale bude se on s tím vůbec zaobírat? Zdá se mi, že politici tak nějak na obyčejné lidi kašlou.
Já si myslím, že by tomu věnovali pozornost, zvlášť po tom, když je to takový rozsáhlý podvod. Navíc na ně podává žalobu i Česká pošta a to už je co říct.
@LUCIPERKA-ddub píše:
Nebylo by to špatny předložit ministrovi, ale bude se on s tím vůbec zaobírat? Zdá se mi, že politici tak nějak na obyčejné lidi kašlou.
určitě si myslím, že se tím nic nezkazí, pokud by pan Ondrejkovič podal stížnost ministrovi…Mohla by se sepsat i nějaká petice…je nás dost!
Já jsem podala stížnost na ČOI a dostala jsem od nich dopis, že se tím budou zabývat a dají mi vyrozumění…
Policie je krátká…bohužel…
Halo je tu někdo ?