Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mikiki
5.5.12 10:42

Halo je tu někdo ? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
5.5.12 11:14
@mikiki píše:
Halo je tu někdo ? :pocitac:

Ano je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikiki
5.5.12 11:20

Jak tenhle blázinec skončí jsem zvědav?

• Citovat
  • Upravit
5.5.12 11:23

Já taky, uvidíme. Věřím, že dobře pro nás. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikiki
5.5.12 11:32

Tady v tom státě už nevěřím ničemu.

• Citovat
  • Upravit
pepča100
5.5.12 11:38

jak se mám přihlásit do skupiny nemám zkušenosti s facebokem umím tamkliknout ale přihlásit se abych mohl psát příspěvky se učím

• Citovat
  • Upravit
mikiki
5.5.12 11:46

To já taky nevím jak na to dejte někdo návod.

• Citovat
  • Upravit
mikiki
5.5.12 12:03

dnes je to tu nějaký mrtvý nikdo nikde.

• Citovat
  • Upravit
pepča100
5.5.12 12:11

co chceš je doba oběda tak běž papat

• Citovat
  • Upravit
mikiki
5.5.12 12:38

Už jsem po jidle.

• Citovat
  • Upravit
5.5.12 16:43

Klikněte sem http://www.facebook.com/index.php?…
A tam máte registraci, zaregistrujte se (vytvořte si profil) a pak už jen klik sem https://www.facebook.com/…02788975940/
a dát přidat se do skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fanys67
5.5.12 20:25

Diskuse zde

Mě se více líbí diskuse zde než na facebooku i když tam mám založený účet.
Také věřím, že musíme nad těmi grázly vyhrát. Někde jsem se na netu dočetl, že je nás v celé ČR snad už několik desítek tisíc. Navrhl jsem p.Ondrejkovičovi, aby poslal oficiální stížnost ministru Pospíšilovi. Ten asi ani neví co tady fy Bezreklamky provádí za grázloviny. Napište k tomu váš názor!Díky! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5.5.12 23:25
@Fanys67 píše:
Mě se více líbí diskuse zde než na facebooku i když tam mám založený účet.
Také věřím, že musíme nad těmi grázly vyhrát. Někde jsem se na netu dočetl, že je nás v celé ČR snad už několik desítek tisíc. Navrhl jsem p.Ondrejkovičovi, aby poslal oficiální stížnost ministru Pospíšilovi. Ten asi ani neví co tady fy Bezreklamky provádí za grázloviny. Napište k tomu váš názor!Díky! :mavam:

Jasně máme diskuzi tady, ale já sleduji i diskuzi tam, a případné zajímavosti vkládám i sem, aby sme byli všichni maximálně informovaní.
Nebylo by to špatny předložit ministrovi, ale bude se on s tím vůbec zaobírat? Zdá se mi, že politici tak nějak na obyčejné lidi kašlou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
6.5.12 11:47
@LUCIPERKA-ddub píše:
Jasně máme diskuzi tady, ale já sleduji i diskuzi tam, a případné zajímavosti vkládám i sem, aby sme byli všichni maximálně informovaní.
Nebylo by to špatny předložit ministrovi, ale bude se on s tím vůbec zaobírat? Zdá se mi, že politici tak nějak na obyčejné lidi kašlou. :(

Já si myslím, že by tomu věnovali pozornost, zvlášť po tom, když je to takový rozsáhlý podvod. Navíc na ně podává žalobu i Česká pošta a to už je co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
6.5.12 11:49
@LUCIPERKA-ddub píše:
Nebylo by to špatny předložit ministrovi, ale bude se on s tím vůbec zaobírat? Zdá se mi, že politici tak nějak na obyčejné lidi kašlou. :(

určitě si myslím, že se tím nic nezkazí, pokud by pan Ondrejkovič podal stížnost ministrovi…Mohla by se sepsat i nějaká petice…je nás dost!
Já jsem podala stížnost na ČOI a dostala jsem od nich dopis, že se tím budou zabývat a dají mi vyrozumění…
Policie je krátká…bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová