Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sumaya TAKÉ MÁM ŠPATNOU ZKUŠENOST S FIRMOU BEREKLAMKY,VYMÁHAJÍ PENÍZE ANIŽ
BYCH DALA FOTOGRAFIE AUTA, NA KTERÝ BY MĚLA BÝT REKLAMA ZAJIŠTĚNA A JEŠTĚ VYHROŽUJÍ DALŠÍMI POPLATKY.NEHODLÁM JIM NIC ZAPLATIT.JEDNÁ SE O PODVOD.
Ahoj, Dnes jsem napsal na podatelna@osoud.ben.justice.cz, jestli není na mou osobu vedená žaloba a chci se zeptat, jestli je tato emailová adresa té podatelny správná a kdy od nich mohu čekat nějakou odpověď? Děkuji
@jakub 86 píše:
Ahoj, Dnes jsem napsal na podatelna@osoud.ben.justice.cz, jestli není na mou osobu vedená žaloba a chci se zeptat, jestli je tato emailová adresa té podatelny správná a kdy od nich mohu čekat nějakou odpověď? Děkuji
Nám přišla odpověď do 4 dnů.
@jakub 86 píše:
Dobře, děkuju. A co jsi zjistila? Jsi mezi žalovanými?
Napsali manželovi, že proti němu není vedena žádná žaloba u soudu v Benešově.
Benešovský soud není většinou místně příslušný pro projednávání těchto žalob - přeposílají to příslušným soudům, příslušný je soud podle místa bydliště žalovaného. Zrovna mám „na stole“ platební rozkaz vydaný olomouckým soudem, žaloba byla podána samozřejmě v Benešově (před víc jak půl rokem)…
Ale to museli dát vědět pozvat k soudu .Jinak to není možné.nebo se nahlásila špqtná adresa????
Tak tu ta diskuse nějak utichla.To asi vše skončilo nebo firmu zrušily.Nevíte někdo něco?
ZASKOČ SI NA FACEBOOK TAM TO JEDE STÁLE
jestli je někomu na blití tak to je nám všem které ta špinavá Bezreklamka podvedla Ty pitomče zklepanej máš v hlavě pěkně vygumováno je vidět na první pohled že jim fandíš tak jim vlez do zadku a upozorni je na to předem aby si ji neutírali aby jsi se nenadřel,bude to lépe klouzat a už sem nelez Ty šmejde špinavej
Lidi když si přečtete zpětně co se o nich tady píše, jaká chvála a spokojenost s jmenovanou firmou tak tam jsou taková dramata hotová panoramata to hovoří samo za sebe jaký je to Xindl jsou zde i návody jak se zachovat a to hlavně neplatit jinak se vezete a budete platit pořád. Nejhorší na tom je že když Vám zavolají tak o nich nic nevíte to se dozvíte až když se po hovoru podíváte na internet a zjistíte s kým jste měli tu čest se zahodit v proběhlém hovoru ale to se tu opakuje všechno dokola