Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pepča100
17.5.12 07:29

Lidi když si přečtete zpětně co se o nich tady píše, jaká chvála a spokojenost s jmenovanou firmou tak tam jsou taková dramata hotová panoramata to hovoří samo za sebe jaký je to Xindl jsou zde i návody jak se zachovat a to hlavně neplatit jinak se vezete a budete platit pořád. Nejhorší na tom je že když Vám zavolají tak o nich nic nevíte to se dozvíte až když se po hovoru podíváte na internet a zjistíte s kým jste měli tu čest se zahodit v proběhlém hovoru ale to se tu opakuje všechno dokola

• Citovat
  • Upravit
BENESOVA IRENA
22.5.12 09:22

STÍŽNOST

@Sumaya TAKÉ MÁM ŠPATNOU ZKUŠENOST S FIRMOU BEREKLAMKY,VYMÁHAJÍ PENÍZE ANIŽ
BYCH DALA FOTOGRAFIE AUTA, NA KTERÝ BY MĚLA BÝT REKLAMA ZAJIŠTĚNA A JEŠTĚ VYHROŽUJÍ DALŠÍMI POPLATKY.NEHODLÁM JIM NIC ZAPLATIT.JEDNÁ SE O PODVOD.

• Citovat
  • Upravit
Jakub 86
27.5.12 13:42

Ahoj, Dnes jsem napsal na podatelna@osoud.ben.justice.cz, jestli není na mou osobu vedená žaloba a chci se zeptat, jestli je tato emailová adresa té podatelny správná a kdy od nich mohu čekat nějakou odpověď? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
27.5.12 14:04
@jakub 86 píše:
Ahoj, Dnes jsem napsal na podatelna@osoud.ben.justice.cz, jestli není na mou osobu vedená žaloba a chci se zeptat, jestli je tato emailová adresa té podatelny správná a kdy od nich mohu čekat nějakou odpověď? Děkuji

Nám přišla odpověď do 4 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jakub 86
27.5.12 17:03

Dobře, děkuju. A co jsi zjistila? Jsi mezi žalovanými?

• Citovat
  • Upravit
27.5.12 17:34
@jakub 86 píše:
Dobře, děkuju. A co jsi zjistila? Jsi mezi žalovanými?

Napsali manželovi, že proti němu není vedena žádná žaloba u soudu v Benešově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jakub 86
27.5.12 18:19

To je dobře, doufám, že u mě to bude také ok :)  Děkuju

• Citovat
  • Upravit
domi (nepřihlášená)
29.5.12 15:11

Benešovský soud není většinou místně příslušný pro projednávání těchto žalob - přeposílají to příslušným soudům, příslušný je soud podle místa bydliště žalovaného. Zrovna mám „na stole“ platební rozkaz vydaný olomouckým soudem, žaloba byla podána samozřejmě v Benešově (před víc jak půl rokem)…

• Citovat
  • Upravit
mikiki
29.5.12 15:39

Ale to museli dát vědět pozvat k soudu .Jinak to není možné.nebo se nahlásila špqtná adresa????

• Citovat
  • Upravit
Jakub 86
30.5.12 15:40

Tak na mě zatím žádná žaloba vedená není.

• Citovat
  • Upravit
mikiki
2.6.12 12:00

Tak tu ta diskuse nějak utichla.To asi vše skončilo nebo firmu zrušily.Nevíte někdo něco?

• Citovat
  • Upravit
pepča100
2.6.12 13:58

ZLODĚJI A PODVODNÍCI

ZASKOČ SI NA FACEBOOK TAM TO JEDE STÁLE

• Citovat
  • Upravit
mikiki
2.6.12 22:01

jak se tam dostanu?

• Citovat
  • Upravit
pepča100
4.6.12 16:10

jestli je někomu na blití tak to je nám všem které ta špinavá Bezreklamka podvedla Ty pitomče zklepanej máš v hlavě pěkně vygumováno je vidět na první pohled že jim fandíš tak jim vlez do zadku a upozorni je na to předem aby si ji neutírali aby jsi se nenadřel,bude to lépe klouzat a už sem nelez Ty šmejde špinavej

• Citovat
  • Upravit
4.6.12 16:44

Tady se mažou příspěvky?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky