Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A krom této diskuze jsme i tady : https://www.facebook.com/…02788975940/
Zdravím Vás lidičky, chtěla bych se dočkat dne, kdy už nebude Bezreklamky škodit - jen škodí a ubližují lidem, nic jiného nedělají. Nemáte nějaký odkaz ke stránkám, kde se dočtu jaké kroky se proti nim dělají???
Tady je vše potředné: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…omotion.html
Taky patřím k těm napáleným, která si s firmou Bezreklamky naivně něco začala. Před rokem jsem zaplatila přes 3000,– za nabízené služby, ale žádných se nedočkala. Už jsem to pustila z hlavy, ale najednou mi začaly od nich chodit
e-maily a smsky, že mi byla smlouva prodloužena a chtějí znovu stejný poplatek.
Přitom jsem nikdy nic nepodepsala, bylo to sjednávané přes telefon. Asi to trestní oznámení podám taky- ale nevkládám do toho žádné naděje…když nepomohla ani reportáž o této firmě v televizi… ![]()
@jofre píše:
Taky patřím k těm napáleným, která si s firmou Bezreklamky naivně něco začala. Před rokem jsem zaplatila přes 3000,– za nabízené služby, ale žádných se nedočkala. Už jsem to pustila z hlavy, ale najednou mi začaly od nich chodit
e-maily a smsky, že mi byla smlouva prodloužena a chtějí znovu stejný poplatek.
Přitom jsem nikdy nic nepodepsala, bylo to sjednávané přes telefon. Asi to trestní oznámení podám taky- ale nevkládám do toho žádné naděje…když nepomohla ani reportáž o této firmě v televizi…
připojte se ke skupině podvedených na facebooku https://www.facebook.com/…02788975940/
Taky jsme naletěli, a ze strachu z exekuce bohužel i zaplatili. Můžem se přidat k trestnímu oznámení ![]()
Taky máme snima zkušenost přítel jim zaplatil přes 13000 tisíc. Pak jsme zjistli že jsou to podvodníci ale to už je rok zpět s tím už se nic asi neudělá že
![]()
Mohu se zeptat, v březnu jsem jim bohužel naletěla. Do telefonu jsem jim všechno odkevala protože mi přišlo zajímavé přivydělat si, když jsem od rána do večera za volantem… prostě blbka.
zaplatili jsme poplatek kolem 4.000,– anic se neděje. Už si nejsem jistá, jestli jsem se na ty jejich stránky přihlásila tim jejich kodem, protože několikrát mi to nešlo a pak jsem to zavřela a kašlala jsem na to. Vůbec nevím co dělat, vím že ty 4000 jsou nenávratně pryč, ale platit další nechci! žádný dopis, kde by chtěli něco zaplatit mi nepřišel. Myslíte že bude od nich pokoj, když to k ročnímu výročí zrušíme?
Děkuji moc za názory
Pokoj od nich nebude za rok se ozvou a budou chtít další peníze.
Tady se dozvíte co dělat a jak případně reagovat na jejich výhružky, dopisy či mejly.
A to když se to zruší k ročnímu výročí, tak budou pořád chtít prachy, jo? To se asi… Děkuji moc za radu
Dejte podle jejich podmínek (tuším 30 dnů před výročím smlouvy) výpověď smlouvy písemně doporučeně s dodejkou, kopii výpovědi si ponechte pro případ - této firmě nevěřím (to co dělají není solidní podnikání - podnikání to může být, ale je to pěkná prasárna - tvrdost podmínek nasvědčuje všemu!!!) osobně si myslím, že se v korespondenci musí topit. Poté jak dáte výpověď k výročí smlouvy máte klid - mějte už svůj klid. Jak si tak vzpomínám, někdy se to stalo, že nějak neakceptovali výpověď a chtěli za další rok peníze… výpověď vždy doporučeně… pevné nervy… i.
Děkuji moc za radu
Okopčim a pošlu doporučeně a ještě jako bonus se přidám k hromadné žalobě. Tohle je fakt moc, že jim to stát trpí ![]()
Raději pošlete výpověď dřív než přesně 30 dnů před výročím… všechno pečlivě schovejte a určitě se přidejte k hromadné žalobě… musíme věřit, že je zdoláme… nebude to asi jednoduché, vše mají podle zákona dobře zmaknuté na úkor poctivých a slušných lidí - bohužel v zákonech jsou díry, které nespějí v náš prospěch… možná to tak zlé nebude ![]()