Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sumaya I česká pošta, kdes to zjistila, o tom nevím. ![]()
@TheZuzalen jj bohužel, policie to odložila.
Ale ta ČOI by pomoci mohla
Asi by bylo tedy dobry to zkusit u toho ministra, uvidíme třeba se tím bude zaobírat. Je třeba zkusit všechno. Máte pravdu holky. ![]()
@LUCIPERKA-ddub píše:
@Sumaya I česká pošta, kdes to zjistila, o tom nevím.
@TheZuzalen jj bohužel, policie to odložila.Ale ta ČOI by pomoci mohlaAsi by bylo tedy dobry to zkusit u toho ministra, uvidíme třeba se tím bude zaobírat. Je třeba zkusit všechno. Máte pravdu holky.
o té České poště to vysílali na ČT1 a i moje sestra, která pracuje na manažerské pozici v České poště to ví ![]()
tak co? mám to napsat na fb panu Ondrejkovičovi? Jestli to nechce napsat na ministerstvo?
@LUCIPERKA-ddub píše:
@Sumaya I česká pošta, kdes to zjistila, o tom nevím.
@TheZuzalen jj bohužel, policie to odložila.Ale ta ČOI by pomoci mohlaAsi by bylo tedy dobry to zkusit u toho ministra, uvidíme třeba se tím bude zaobírat. Je třeba zkusit všechno. Máte pravdu holky.
To bylo na ČT1 ve večerních zprávách tuším, ale teď přesně nevím kdy. Bylo to tento týden. Protože firma bezreklamky vhazuje do schránek poštovní poukázky, které jsou identické s Českou poštou a je tam i jejich logo, které má ČP chráněné a bude podávat stížnost i Česká spořitelna. Ta blbka Pavlíková se k tomu vyjadřovala tak, že to není logo České pošty a že ho můžou používat…něco v tom smyslu!
Ta je uplně blbá.
Já už tomu přestávám věřit,to už by s tim někdo něco dělal.Budem platit jak mourovatý.Ale máme aspon skušenosti do příště!!!!!
kdo se bojí nesmí do lesa nesmíme klesat na mysli a prostě to brát tak jak to je a už zde padlo dost rad jak na ně a že se musíme zformovat to už se celkem hezky daří.Dnes jsem byl na policii a tam se divili proč bylo tr.oznámení v Rychnově n.kněžnou odloženo na neznámého pachatele, když je nám všem velice dobře znám a všichni víme o jakého lumpa jde tak to tam sepsali a že by se to mělo postoupit kriminálce tak jsem zvědav prý mne budou informovat.Mimo jiné jsem dnes ve 3.28 hod. ¨ráno¨obdržel sms.od pí.Zahradníkové abych nutně zavolal ohledně dluhu u Bezreklamky to už mi přišla druhá ta samá čao a už se neklepej nebo Ti to zůstane
Co na neznámeho pachatele? Blbouni.
Sme tam jasně uvedli firmu Bezreklamky.
ále to jsme se probudili já sjsem si myslel že jsme v porodnici no na policii mi řekli že jim kolegové z Rychnova dali vědět to co jsem uvedl neznámý pachatel jak jsem koupil tak prodávám tak se tam informujte zde u ná to je policie Obrnice u Mostu smč. 435 21 tak žádejte vyjádření
nemá kam pospíchat když to člověk vidí co se v té republice děje škoda mluvit hlavně aby byla zdravá a dávala si pozor na lumpy kterými se to tu jen hemží
Dobrý den,
jak už psal někdo výše. Našla jsem si v novinách inzerát, že si můžu vydělat slušní peníze, a tak jsem se jím ozvala. Zavolal mi nějaký muž a začal mi to do telefonu vysvětlovat. Řekl, že mi pošlou registrační balíček s registračním číslem. V průběhu rozhovoru řekl, že stojí 950 kč a že mám čas na rozmyšlení, jesli stojím o spolupráci nebo ne. Balíček mi došel domů. Jediný co v balíčku bylo, tak kus papíru, nějaká jejich reklama a nějaké vytištěné registrační číslo. Bylo mi divný už v telefoně jak mi ten muž volal, že mám platit nějakých cca 3000 kč ročně a tak sem mu řekla AŤ mi balíček klidně pošle že se rozmyslím. Po doručení ballíčku jsem řekla, že s nima nehodlám spolupracovat a registrační číslo jsem nenadiktovala. Brala jsem to jako za hotovou věc, pak mi začali chodit upomínky že musím zaplatit těch 950 kč, jinak budu platit nějaký penále a tak dále..byla jsem z toho zoufalá, přece nebudu platit za kus papíru aniž bych něco podepisovala. Volala jsem tedy na obchodní inspekci, abych se zeptala, jestli to platit mám nebo nemám. Inspektor mi řekl, že to jsou všichni podvodníci a že to mají nějak chráněný zákonem a že to mají právo vymáhat. tak jsem zaplatila. Od té doby mám od nich pokoj a nikdy už nebudu tak hloupá a nebudu odepisovat na takovýhle inzeráty. pa Hanka R.
Zdravím komu přišlo na mail od pana ondrejkoviče registrace svědků proti firmě Bezreklamky a kdo se už zaregistroval ?
Zdravím všechny. Mě zatím od p.Ondrejkoviče nic nepřišlo a ani jsem nevěděl, že provádí registraci svědků pro podvodníkům z fy Bezreklamky. Pokud p.Onrejkovič nějak registruje poškozené od této firmy, tak by bylo dobré, aby to nějakým vhodným způsobem dal ve známost a všichni co by se chtěli takto jako svědci přihlásit by se k němu určitě přihlásili… ![]()
Pokud nepřišla, tak tady je odkaz: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html