Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://upcr.cz/…o-3860680705
I Urad Prace jim pomaha a zprostredkuje kontakty - prima! ![]()
Zajimalo by me, jak to prokazuji, kdyz neni zadna podepsana smlouva ani aktivovane heslo, ktere jsem dostal na mobil? Dali mi cas na zaplaceni…Co s tim?
Byl z vas nekdo primo u nich v kancelari? Je to vubec mozne? ![]()
Nově příchozí připojte se na facebook ke skupině
Bezreklamky.cz - Bestoutdoors.cz - reklama na auto - podvodníci.
Tady naleznete spoustu rad, jak proti této firmě bojovat.
Podle vyjádření ČOI může klient odstoupit od smlouvy podle Občanského zákoníku
par.53,odstav.7,jestli-že smlouva byla uzavřena tzv.na dálku telefonicky nebo
e-mailem do 14 dnů ode dne plnění.
@další vůl ze stáda píše:
Podle vyjádření ČOI může klient odstoupit od smlouvy podle Občanského zákoníku
par.53,odstav.7,jestli-že smlouva byla uzavřena tzv.na dálku telefonicky nebo
e-mailem do 14 dnů ode dne plnění.
Ja jim to taky psala stokrat,jim to je jedno,protože oni telefonicky řikaji že smlouva je platna od dneska a vy z tim souhlasite i už podle teho zakona nemužete odstoupit! ![]()
Zdravím Vás … taky jsme naletěli - byl jen pouhý tel. hovor .. dnes jsem na firmu Bezreklamky podala trestní oznámení. Už prý evidují víc těchto hlášení … s tímto se musí něco dělat. P.S. Jak se podívám na své malé děti, doba je horší a horší, nechci ať žijí v době kdy vyhrávají podvodníci. Jak je lehké a obyčejným lidským rozumem zcela absurdní „sepsat smlouvu po telefonu“ a pak jen platit a platit.Jsou to zloději
. Já osobně nezaplatím, ale ty hodiny, dny, kdy mi znepříjemnili život, vlastně celé rodině, i za to by měli sedět.
![]()
Zdravím všechny podvedené, taky já jsem jim naletěl, ale ještě nezaplatil.Dnes mi přišel dopis od agentury Intrum Justitia. Pustil jsem se do něj,ale jen mi odpověděl že se se mnou nebude bavit a že se potkáme u soudu. Poraďte jestli máte zkušenosti jak dál postupovat? Nevím jestli tuto první platbu mám uhradit, aby mi nehrozila exekuce. Bezreklamky jsem napsal, že bych chtěl od nich písemné znění smlouvy a daňový doklad (již dvakrát jsem je kontaktoval), ale reakce žádná. Jak říkám včera jsem měl splatnost a dnes již mi přišel dopis. Jak postupovat dál?
Já osobně nevím - šla jsem na policii a podala trestní oznámení proti firmě, která klame svým podnikáním, zneužívá lidi a jediné o co jim jde jsou zaslané peníze od podvedených. Mám v sobě totální chaos, jak takovým způsobem může tak dlouho „firma - no, není to žádná pro mě firma“ existovat. Jediné co osobně vidím, podat trestní oznámení pro podvod - jak dáte do vyhledavače Antibezreklamky, zobrazí se stánky a tam je postup, možná to zabere. Vy jste podepisoval nějakou smlouvu či Vám přišel nějaký kód?
smlouvu jsem nepodepisoval, ale kod přišel, který jsem bohužel aktivoval.
Jakým způsobem jste prosím s nimi uzavíral „smlouvu“? to bylo asi kdysi dávno … teď je jejich nová móda smlouva jen po telefonu, vypíšou si údaje … my jsme měli 100 % za to, že příjde písemná smlouva, kterou podepíšeme nebo ne … tak jak to běžně bývá … hned jak jsme zjistili, že jsou to podvodníci, třetí den jsem volala, že chci smlouvu - údaje vymazat, a oni, že musím zaplatit, že jsme s nimi uzavřeli smlouvu a vše je nahraváno a archivováno … .štěnice, prý žádná možnost zrušení smlouvy - tak to tu ještě nebylo. Totální humus a obtěžování lidí, už 4. den sedím u netu - čtu a čtu, zjišťuji co a jak … litám po policii. A ještě jedna otázečka prosím..... kód Vám přišel poštou?… no já bych neváhala a šla bych na policii přidala bych se k dalším ..... když tak Vám pošlu na mejla trestní oznámení, pokud jste ho nenašel .....
@Agens píše:
Zdravím Vás … taky jsme naletěli - byl jen pouhý tel. hovor .. dnes jsem na firmu Bezreklamky podala trestní oznámení. Už prý evidují víc těchto hlášení … s tímto se musí něco dělat. P.S. Jak se podívám na své malé děti, doba je horší a horší, nechci ať žijí v době kdy vyhrávají podvodníci. Jak je lehké a obyčejným lidským rozumem zcela absurdní „sepsat smlouvu po telefonu“ a pak jen platit a platit.Jsou to zloději. Já osobně nezaplatím, ale ty hodiny, dny, kdy mi znepříjemnili život, vlastně celé rodině, i za to by měli sedět.
![]()
![]()
@Agens píše:
Já osobně nevím - šla jsem na policii a podala trestní oznámení proti firmě, která klame svým podnikáním, zneužívá lidi a jediné o co jim jde jsou zaslané peníze od podvedených. Mám v sobě totální chaos, jak takovým způsobem může tak dlouho „firma - no, není to žádná pro mě firma“ existovat. Jediné co osobně vidím, podat trestní oznámení pro podvod - jak dáte do vyhledavače Antibezreklamky, zobrazí se stánky a tam je postup, možná to zabere. Vy jste podepisoval nějakou smlouvu či Vám přišel nějaký kód?
Odpověď i radu najdete taky:
Bezreklamky.cz - Bestoutdoors.cz - reklama na auto - podvodníci.
Připojte se k nám, pan Ondrejkovič vám poradí co máte dělat. Hlavně nic neplaťte.
smlouvu uzavíral můj syn po telefonu a kod také přišel SMS. Je student a myslel si, že si trochu přilepší ke studiu.Jen se mi zeptal co na to říkám, jenže já jsem o podvodných praktikách neslyšel tak jsem mu to schválil. Teď toho lituji,ale to je vše. Proto se ptám zaplatit?
To chápu … já osobně neplatím a neplatí víc lidiček. Nemůžu prostě poslat jen tak peníze, že někdo na mě udělá baf baf ..... a třeba na to nemá žádné právo,
o to hlavně jde. Vše je hodně propletené … jak se dovídám, někdo má podepsanou smlouvu, někdo „uzavřel po telefonu“ a přišel kód, my osobně taky prý uzavřeli po telefonu, ale žádný kód neposlali - jen výhružné mejly, sms ..... a máme platit, dostáváme stejné dopisy, tak jak všichni … dobrý zmatek, koukám kde do vlastně žijeme ..... to už je trochu z jiného soudku, ale tak jak včera si vzpomínám na dobu „sametové revoluce“, kde se říkalo, že se naše děti budou mít lépe … mám už i jedno odrostlejší dítko a že by se mělo lépe ..... lidé jsou zlí, doba je špatná, s krizí se vše zhoršilo. Teď jsem na Facebooku, nejsem toho příznivce, ale pročtu si další debaty a panu Davidovi O. vřele díky a ochotu .....
@martin123 píše:
smlouvu uzavíral můj syn po telefonu a kod také přišel SMS. Je student a myslel si, že si trochu přilepší ke studiu.Jen se mi zeptal co na to říkám, jenže já jsem o podvodných praktikách neslyšel tak jsem mu to schválil. Teď toho lituji,ale to je vše. Proto se ptám zaplatit?
NEPLATIT. Jinak na tom odkazu jak sem tu dala na facebook se zeptejte přímo pana Ondrejkoviče co a jak máte udělat, on vám líp poradí a vše pomůže zformulovat.
Díky za odkaz … už jsem tam
. Jak jsem psala trestní oznámení jsem již podala, jen bych chtěla vysvětlení jakými to způsoby „firma Bezreklamky“ sepisuje, dělá ty smlouvy - jak zjišťuji je tu víc jejich variant … smlouva psaná a podepsaná, smlouva po telefonu s nějakým kódem a i bez kódu, zasílání balíčku … zmatek.
je vidět že se vyzná přiblblo ten je zralej na pár facek