Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska mi onen firma volala, nic mi o spoplatnění neřekla. Co mám dělat?? Vždyt jsem nikde nic nepodepsal, tak snad mi můžou??? děkuji za radu (když to tady čtu, jsem úplne na nervy ![]()
Ano pán mi nabídl službu-reklamu na auto. Rodné číslo jsem nedal, jen datum narození. Po desíti minutách mi přišla sms s nějakéma kodama, a že už mám na jejich stránkách moje auto v nabídce-že si mám k tomu přidat foto.
To je svinstvo, podlá firma… přesně, stejné, jako u nás… jen manžel souhlasil, no trochu naivity a nepozornosti
. Tak prosím probíhá uzavírání smluv po telefonu a je „jejich smlouva“ na světě… co poradit, psala jsem ihned výpověď smlouvy, avšak u nich 14-ti denní lhůta k vypovězení není, protože započali plnění ihned, to jest ten jejich stupid inzerát. Kdyby jejich inzerci dali na sbazar, udělali by větší práci, ten mi alespoň ve vyhledávači vyskakuje mezi prvními. Připojte se mezi nás a musíme bojovat proti činnosti této firmy… více info na facebooku, viz výše… jinak buďte v klidu. Rodné číslo nechtěli ani u nás, usuďte sami, jak jednoduché je uzavírat smlouvu, tak lehce zneužitelné, a pak je v tomto státě takový bordel. Zaráží mě to, že jsem chtěla od Bezreklamky písemně zaslat smlouvu s obchodními podmínkami, do dneška mi nic nepřišlo… já si osobně myslím, než uzavřete smlouvu musí druhá strana před potvrzením smlouvy obdržet všechny údaje vč. obchodních podmínek, někde určitě dělají chybu… věřím tomu, jen se musíme sdružit a bojovat…m.
Existuje uzavření smlouvy i ústní dohodou. Což je pro nás laiky překvapení. Prostě je nutné vystudovat právnickou fakultu. CO platilo dříve již neplatí: že smlouva musí být písemná a musí obsahovat určité náležitosti. Telefonní záznam neměl procesní hodnotu. A právě takto zjišťujeme, že lze uzavřít smlouvu po telefonu, ačkoliv jedna strana se snaží zmást klinta, uvést ho v omyl, aby mohl profitovat. Případně si může i pásky sestříhat, případně může vlastně všechno!
Chyba je hlagvně v zákonodárcích, které platíme z našich daní a potažmo se blbě odklepnutý paragraf, případně nedokonalý výklad dá zneužít ve prospěch vykutálených jedinců, a Ti pak kasírujou a mnou si ruce. I já doufám, že se nenecháme zastrašit, a že nás, blbců, kteří nemáme právní vzdělání bude velká masa, a že proboha vyjdeme se štítem. Snad i Finanční úřad by mohl být na naší straně.
Bezreklamka si Vás určitě vede jako „klienta“, pokud vám přišlo, že máte u nich vytvořený inzerát a máte si přidat fotky, nic nedělejte, nedávejte na jejich stránky inzerát… já osobně jsem na jejich stránkách náš inzerát ani nenašla… ODVEDENOU JEJICH PRÁCI, KTEROU DĚLAJÍ ZA TAKOVÉ TISÍCE JSEM ANI NEVIDĚLA… NIC NEPLATÍM, ZA CO TAKY… JE TO PRASÁRA.
Tak tak, telefonní obchodní nabídky ze všech koutů raději odmítat…
Jestli mi něco příde-určitě nic platit nebudu, nespadl jsem z jahody na znak. Je neuvěřitelné čeho jsou všeho schopni takovídhle hajzlíci. Já jsem invalidní, tak každou práci nemůžu dělat, byl jsem rád že alespon tak budu mít nějakou korunu na víc. je mi s toho zle
Už asi Vám nic nepříjde, jen upozornění, že máte zaplatit… nic neplaťte a jednejte tak jak radí na http://podvodbezreklamky.webnode.cz/. Dobře to znám, jak mi bylo nechutně, co jsem zjistila s kým máme tu čest… já věřím, že to skončí pro náš prospěch…
Ještě posílám další odkaz http://www.spolecna-obrana.estranky.cz, na facebooku psala paní, že vyhrála soud v Ostravě, s Bezreklamky podepsala smlouvu na pobočce… že by začalo svítat na dobré časy
… hlavně se tomu nepoddávejte, se mnou to taky hodně zacloumalo, peníze nemám na to, abych živila zloděje…
Dobrý den, dle nálezu Ústavního soudu ČR nelze použít jako důkaz telefonní nahrávku bez souhlasu druhého účastníka.
Dobrý den, máte někdo kopii smlouvy? Ráda bych si ji pročetla, ale jen kvůli tomu nebudu dávat 900kč.. Pokud by mi ji mohl někdo poslat, budu ráda. Děkuji!
Musíme věřit, že jednho dne pofiderní firmička padne… věřím tomu…