Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podávala jsem trestní oznámení proti této firmě, PČR mi napsala, že neshledala žádný trestný čin
a pokud tak vše řešit soudně. Posílám odkaz http://media.rozhlas.cz/…/2740913.mp3 - co na to říkáte?? Stojíme za panem Ondrejkovičem!!! Konečně díky internetu se dáváme jako poškození dohromady… Pane Bože, jak může taková firma, tak dlouho fungovat.
![]()
Pište do všech médií - televizí, rádií, novin a časopisů! Je nezbytné dostat informace o tomhle svinstvu do širokého povědomí - to je jedna z nejúčinnějších forem boje proti těmto gaunerům! Nebojte se ničeho - hlavně ne jejich výhrůžek - museli byste ÚMYSLNĚ sdělovat NEPRAVDIVÉ skutečnosti a na vaší straně jsou tisíce stejně poškozených, kteří prokazují, že máte PRAVDU. Když budou zpravodajské redakce dostávat stovky podnětů, budou reagovat. Take stojím za p. Ondrejkovičem!!!
Otázka, „jak může taková firma, tak dlouho fungovat?“ V této zemi, je naprosto všechno možné. Její chod řídí a ovlivňují právě takoví jedinci, jako je p. Brodan, ze kterého, po vyslechnutí rozhlasového záznamu, je mi opravdu na bli… Budou takto jednat pouze tak dlouho, jak to všichni dovolíme. Je smutné, že je ještě mnoho těch, kteří takové Brodany obdivují a věří, že se také jednou dostanou do takové party a k příležitosti beztrestně okrádat druhé, to vše za účasti zkorumpovaného práva a spravedlnosti.
Nepíši to proto, že bych byl fanaticky zaujatý, ale proto, že jsem osobně zažil a zažívám dopady zmanipulovaného soudu v Benešově a odmítavé postoje Ministerstva spravedlnosti i Policie ČR, kteří nechtějí znát trestní zákoník své země a jak je zde patrné, nechtějí znát ani občanský a obchodní zákoník.
Kdo ty zákony vytvářel a pro koho?
Niže všem posílám vyjádření od mého právníka, který radí nic neplatit a řídit se návodem na stránkách Antibezreklamky.cz. Pokud jste někdo uzavřeli smlouvu po telefonu, pak vám určitě nesdělili minimálně to, že od smlouvy nelze odstoupit, jako mě a to musejí podle textu niže. Stačí, když vám neřeknou jen jednu z níže uvedených věcí a můžete od smlouvy odstoupit, resp. musíte, pokud nechcete platit a nejlépe písemně s dodejkou.
Občanský zákoník stanoví v ustanovení § 53 odst. 7 byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí plnění. Uvedená 14 denní lhůta pro odstoupení od smlouvy se však prodlužuje na lhůtu 3 měsíců v případě, že dodavatel nepředal spotřebiteli informace, které je povinen mu předat písemně nebo jiným obdobným způsobem podle ustanovení § 53 odst. 4 a 6 občanského zákoníku.
Je vhodné poznamenat, že obě výše uvedené lhůty jsou lhůtami hmotněprávními, což znamená, že odstoupení od smlouvy provedené spotřebitelem musí být ve stanovené lhůtě adresátovi (dodavateli) doručeno. Doručením však nelze rozumět skutečné seznámení s obsahem zásilky adresátem, ale skutečnost, že zpráva se dostala do dispozice adresáta. Z právního pohledu k platnému odstoupení od spotřebitelské smlouvy tak obecně nepostačí, pokud bylo odstoupení od smlouvy ve stanovené lhůtě pouze podáno na poště apod.
Z obecné úpravy odstoupení v občanském zákoníku vyplývá, že odstoupením od smlouvy uzavřené na dálku se závazkový vztah ruší od jeho počátku (ex tunc) a nastává stav, jako by smlouva nikdy nevznikla. Důsledkem je povinnost stran vypořádat se dle zásad o bezdůvodném obohacení, tj. vrátit si veškeré plnění, které dle zrušené smlouvy dostaly, pokud k plnění již došlo.
Od zákonné možnosti odstoupit od smlouvy se nemůže dodavatel odklonit a to např. tím, že si ve svých obchodních podmínkách např. vymezí kratší lhůtu na odstoupení, která by byla v neprospěch spotřebitele apod.
Dle ustanovení § 53 odst. 4 ObčZ při jednání prostřednictvím některého prostředku komunikace na dálku musí být spotřebiteli s dostatečným předstihem před uzavřením smlouvy poskytnuty zejména tyto informace:
A dle ustanovení § 53 odst. 6 po uzavření smlouvy při použití prostředků komunikace na dálku, nejpozději však před plněním, musí být spotřebiteli písemně poskytnuty tyto informace:
Dle mého názoru se rozhodně v tomto případě nejedná o jedinou skutečnost uvedenou v ustanovení § 53 odst. 8, podle které by jste nemohla podat řádné odstoupení od smlouvy.:
a) na poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění,
Pokud Vám nebyla sdělena byť i jen jedna z výše uvedených skutečností (§ 53 odst. 4 a 6) máte právo od smlouvy odstoupit a to ve výše uvedených lhůtách a to např. z důvodu že jste byla uvedena v omyl.
Ze zaslaného mailu vyplývá, že jste již učinila všechny kroky k podání odstoupení od smlouvy a toto odstoupení bylo dodavateli řádně doručeno, tudíž bych z požadované částky nic neplatila a počkala bych na další kroky, které by společnost chtěla učinit i kdyby mělo dojít k soudnímu sporu, jelikož jejich jednání není úplně v souladu se zákonem.
Uvedené internetové stránky, které se zabývají tímto problém jsou relativně dobře zpracované a lze v tomto případě využít uvedeného postupu.
Já jim taky naletěl, bohužel operátor mi neřekl dvě hlavní věci včera při telefonátu.. že je potřeba zaplatit částku 3390 kč a že od smlouvy nemůžu odstoupit do 14 dnů, jelikož jsem nic nepodepisoval.. Takže doufam, že mi odstoupení od smlouvy uzaní…
jinak nevím co dál…
![]()
Já jim taky naletěl, bohužel operátor mi neřekl dvě hlavní věci včera při telefonátu.. že je potřeba zaplatit částku 3390 kč a že od smlouvy nemůžu odstoupit do 14 dnů, jelikož jsem nic nepodepisoval.. Takže doufam, že mi odstoupení od smlouvy uzaní…
jinak nevím co dál…
![]()
Slyšela jsem rohovor v rádiu a tak jsem našla tuto diskuzi. Myslím, že se to tu zbytečně nafukuje
- na bezreklamky jsem inzerovala naší Octavii a pronajala ji na 7 měsíců skoro za 10 000 Kč. Bezreklamka těžko ovlivní při inzerci, kterou plochu si firma vybere - já čekala na nabídku několik měsíců..
@Skokanka2 píše:
Slyšela jsem rohovor v rádiu a tak jsem našla tuto diskuzi. Myslím, že se to tu zbytečně nafukuje- na bezreklamky jsem inzerovala naší Octavii a pronajala ji na 7 měsíců skoro za 10 000 Kč. Bezreklamka těžko ovlivní při inzerci, kterou plochu si firma vybere - já čekala na nabídku několik měsíců..
Vy jste měla možná štěst, ale pokud mi někdo nedovolí odstoupit od smlouvy, i když na to má právní nárok a vykládá mi nesmysly a co nejhorší jak můžu chtít peníze aniž bych cokoliv udělal. Já Vám slíbím ušít šaty a nechám si je zaplatit, ale nedodám bude se Vám to líbit. ![]()
Roberto, nemusite platit…vyse mate vyjadreni od meho advokata…presne je tam uvedeno podle jakeho paragrafu uzavirate smlouvu a co vam musi sdelit. Pokud nesdeli jedinou z tech veci, je smouva neplatna a muzete od ni odstoupit. Musite jim to zaslat postou doporucene s dodejkou, ze odstupujete a proc. Pak se zeptejte na soudu v Benesove zda na vas nepodali zalobu..a hlidejte si to. Ti kteri k soudu prisli, neprohrali…pokud neprijdete, logicky prohrajete…
Můžu se zeptat, jak jste postupovali? Jsme teprve na začátku - přítel tu smlouvu uzavřel po telefonu - je to týden a přemýšlíme, jak ji efektivně vypovědět, abychom předešli případným problémům.
Všem vřele doporučuji obrátit se na občanské sdružení společná obrana - http://www.spolecnaobrana.net/ - myslím, že už mají na tuto „firmu“ políčeno a že nebude trvat dlouho a vypráší jim kožich! ![]()
Já to měla taky přes tel, a výše máte ode mne návod, nebo spíše od advokáta. Musíte okamžitě odeslat poštou doporučeně s dodejkou dopis, ze odstupujete a proč…výše máte i paragrafy..určitě vám min neřekli po telefonu, že nelze dostoupit a to musí podle nějakého toho paragrafu. Do 14 dní musíte odstoupit…
Tak já osobně jsem podávala výpověď i s patřičnými důvody, vše do 5-ti dnů a přesto mě mejlíkem kontaktovala jisticia, že máme zaplatit dluh, chěla jsem to po paní písemně, protože takové věci si nepřeji posílat mejlíkem, prý to posílá mejlíkem i písemně, ale do dneška nic poštou nepřišlo… chudáci.
Mnohé příspěvky vykazují známky nevěrohodnosti a příspěvek „skokanky“, je jedním z nich. Příběh o tom, že slib reklamy na jejich Octavii vyšel k jejich spokojenosti s pronájmem plochy vozu na sedm měsíců za deset tisíc, zní jako objednané tlumení vášní podvedených, společností Bezreklamky. Cena za pronájem plochy zdaleka nedosahuje na úroveň slibované, tj. 5000,– Kč. měsíčně. Jenom naprostý hlupák, by přistoupil na tak směšnou cenu a omezenou dobu sedmi měsíců.
Za sedm měsíců, zanechá reklama na lekované ploše vozu neodstranitelné stopy. V případě zájmu o jejích odstranění, zaplatíte minimálně 30 000,– Kč., za nový lak. O co, se postarala firma Bezreklamky? Tedy kromě samotného podvodu o nic.
Pavel
Dobrý den. Naprosto stejným způsobem jsem byl osloven letáčkem, vsunutým za stěrač: Výdělek, AŽ 5000,– Kč. měsíčně, za umístění reklamy na Vašem autě a připojené tel. číslo.
Tehdy se tato firma ještě jmenoala „BESTOUTDOORS.cz“, nyní „BEZREKLAMKY“. Nezaplatil jsem jim ani korunu, ale jejich vydírání a neustálé zvyšování požadavků nebralo konce. Vše přerostlo až do stádia, kdy mne oslovila vymahačská firma „PROMOTION s. r.o.“, zastoupena JUDr. Pavlem Budilem, který (čirou náhodou), bydlí v Benešově u Prahy v těsné blízkosti Okresního soudu. Tento mazaný pán sdělil, že požaduje finanční částku, kterou odkoupil od firmy BESTOUTDOORS.cz. a to vše, se značnou přirážkou. Upozornil jsem ho, že nikomu nejsem nic dlužný, od nikoho jsem si nic nepůjčil a tak tedy jeho požadavek nepovažuji za oprávněný. Následovalo předvolání. Kam jinam, než k Okresnímu soudu v Benešově, kde měl být jeho požadavek projednán. Výraz „projednán“, je silně nadnesený. v podstatě se jedná o o to, že samosoudkyně Mgr. Štěpánka Brožová přečte ožadavek přítomného JUDr. Pavla Budila, prohlásí ho za „oprávněný“ a to bez ohledu na výhrady a upozornění, že se vlastně jedná o přiznání nároku na podílnictví z podvodu. Tak je tedy zisk z podvodu legalizován. Poté, povedený JUDr. předá vymožení požadavku další osobě a tou je jeho přítel, JUDr. Pazderka exekutor, tentokrát z Písku. Ten si také něco hodně přirazí a tak si celá, povedená partička řádně mastí kapsy a nejsou to žádné drobné. Podle toho, co se dočítám, se jedná o miliony.
Jedná se tedy bez pochyb o organizovanou zločinnou skupinu, se kterou soudy, ani policie této republiky, nehodlají nic dělat a tiše ji podporují.
NA NIC NEČEKEJTE A OKAMŽITĚ PODEJTE TRESTNÍ OZNÁMENÍ!!!
ZÁKONY TÉTO ZMĚ, JSOU NASTAVENY TAK, ŽE SE VÁS V PODSTATĚ TITO ZLOČINCI NEMUSÍ NA NIC PTÁT A KLIDNĚ SI VEZMOU CO CHTĚJÍ.
V opačném případě, by byl brán na zřetel § 209 tr. zák. (podvod) a nic podobného, by nebylo možné beztrestně provádět.
Pžeji Vám úspěch. Já jsem právě dnes obdržel oznámení o zahájené exekuci na důchod.
Pavel