Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lercikk
1.12.12 11:08

pro kooopretinu

Zadajte v Googlu společna obrana. estránky. cz, nebo na facebook, Bezreklamky-Bestoutdoors-reklama na auto-podvodníci

• Citovat
  • Upravit
lercikk
2.12.12 10:15

Upozorňuji na ku..vy ze serveru…bezreklamky.cz, kteří náhodně volají na různá t. č. a bláhoví a důvěřiví po zvednutí se doví,
že si s nimi chtějí popovídat nebo v rámci výzkumu je prosí je o jednoduché odpovědi na jednoduché otázky stylem ano - ne
s tím, že hovor je nahráván. Otázky jsou typu: jste svobodný-ženatý? vede kolem vašeho domu silnice? máte děti? kolik je vám let? apod.
K Vaší hrůze vám přijde brzy po hovoru doporučený dopis s fakturou na 3000,– Kč, který nic netušíce převezmete.
Po prostudování přiložené obchodní „smlouvy“ psané klasickou blechou písma a zjistíte, že souhlasíte se zasláním zálohové faktury
předmětné „společnosti“v uvedené výši. Po reklamaci u této společnosti je vám přehrán zmanipulovaný hovor, kde s hrůzou zjistite,
že jste se telofonicky zavázal k úhradě faktury a zaslání obchodní smlouvy dop. dopisem. Při jednání s právníky vám většina doporučí fakturu uhradit
a po té s nejistým výsledkem vymáhání částky zpět, což vás bude stát čas a peníze. Mají to totiž perfektně ošetřeno podle platné legislativy a než se nadějete už buší dveře exekutor.

Dále upozorňuji na t. č. 420 477 100 111. Zkus si zadat telefon do vyhledavače např. na seznamu a uvidíš jaká se o čísle vede diskuze.
Např. když telefon zvednou, hovor se automaticky přeruší, nicméně ve vyúčtování na konci měsíce mají tzv. dárcovské volání 1 min. za 100 Kč

• Citovat
  • Upravit
lercikk
2.12.12 10:16

To někdo poslal na facebook, jsem to zkopírovala, a posílám dál

• Citovat
  • Upravit
kooopretina
2.12.12 15:36

pro lercikka

Dobrý den! Děkuji mockrát za info…jsou to opravdu svině ..to není ani možný…ach jo… :x

• Citovat
  • Upravit
lercikk
3.12.12 22:48
@LUCIPERKA-ddub píše:
TheZuzalen Jednali s manželem, on není tolik pozorný při telefonátu… Napsali mu sms v sobotu, že splatnost je v nedělu. 8o Zvláštní přístup. :think:
V té době bohužel když jel z noční unavenej, zaparkoval auto v příkopu. Volal jim nikdo to nebral, tak jim napsal mejla, že má rozbité auto a tudíž nemá reklamní plochu a tedy už služby nechce. Neodpověděli, počkali těch sedum dní a pak vymáhali peníze a to přes pět tisíc. Psali mejly, volali, vyhrožovali, tak jim sdělil, že jim tedy zaplatí původní částku, aby měl klid, ale jelikož již auto nemá tak nehodlá platit nic navíc a že doufá, že to tedy bude k oboustranné spokojenosti.
Zaplatil a byl klid. Tedy do doby než po měsíci a půl přišel dopis od Intrum justitia (vymačské firmy) kde žádají v zastoupení bezreklamky 2390,–kč. :zed:Když jim ale člověk dá výpověď, stejně chtějí peníze. A navíc je to pěkně hnusný, jim stačí k „podepsání“ smlouvy pouhý telefonát, ale vypovědět jim smlouvu musíte písemně a doporučeně a 30 dní před vypršením, jinak se automaticky prodlužuje o další rok a zase tedy musíte zaplatit 3.390,.kč za nic jen za to že vás dají na stránky. 8o 8o 8o Jeden pán s nimž sem psala, jim poslal výpověď 35 dní před hlůtou a co se stalo, chtějí po něm 5 tisíc… Za co ale, že by nějaká pokuta za vypovězení služeb? :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Nadiya
14.12.12 01:17

Dobry den. Email na ktery reaguje je: M. KREJCIKOVA1@INTRUM.CZ
Dnes dostala od společnosti dopis: uzavirame dnem 24.12.12 mimosoudni inkaso s navrhem na právni řešeni. Mate posledni možnost dluh uhradit a bla-bla…v pripadě nutnosti budeme domáhat exekuce dle zakona na Vaše náklady.
Pan Ondrejkovic psal, že bez soudu exekuce ne muže probehnout.
Tak doufam, že je to zastrašovani.
Pridam se k Vam!!!

• Citovat
  • Upravit
lurinda--
18.12.12 20:49

Dobry vecer je tu nekdo podvedeny a uz od zacatku nic nezaplatil???

• Citovat
  • Upravit
babinka nick
29.12.12 15:44

zkušenosti s bezreklamky.cz

Jsme v úplně stejné situaci a docela jsem z toho nešťastná. Včera jsme měli telefonát ať zaplatíme do konce roku nebo příjde exekuce. Nechce se mi těm podvodníkům nic platit, ale bojím se kolik bude stát právník a případný soud mám strach, že to bude horší než těch 5000 tisíca ještě nervy k tomu. Jsem onkologicky nemocná a tato situace je pro mne moc velká zátěž. Pokud víte jak je to s případnými platbami právníků a soudu tak mi to prosím sdělte Děkuji moc :!

• Citovat
  • Upravit
lercikk
29.12.12 19:03

pro babinku

Pokud vím, když vyhrajete, tak nezaplatíte nic, vašeho právníka zaplatí oni.Ted už je čím dál víc vyhraných soudu s pomoci Pana Ondřejkoviče, když ten právník bude vas obhajovat podle jeho návvodu, určitě vyhrajete.

• Citovat
  • Upravit
lercikk
2.1.13 23:43

Bohužel, to nestačí, musíte se bránít, ani nestačí jím zaplatít, pak budou chtít od vas ještě více peněz za „prodloužení“ smlovy, stejně vas zažalují, musíte se bránít, jinak se je ne pozbavíte, a i když jím pořad budete platít, pak v tom budou pokračovat dál

• Citovat
  • Upravit
pepanosek
3.1.13 11:55

Bezreklamky

Taky jsem doplatil na tyto podvodníky, ale nic jsem jim nedal. Jen si hezky píšeme a to je vše

• Citovat
  • Upravit
pepanosek
3.1.13 11:56

návod pro ostatní

• Citovat
  • Upravit
pepanosek
3.1.13 11:57

Nic neplaťte!!!

• Citovat
  • Upravit
Nadiya
3.1.13 19:56
  • Citovat
  • Upravit
Vilanna
4.1.13 23:19

tojejedno

Lidi, jak si to tak pročítám, tak se nestačím divit. Telefonní hovor je smlouva? Oni se vás ani nezeptali na adresu bydliště? Tu měli už když vám volali? Nebo to jsou snad jasnovidci? Sory, ale mně kdyby někdo zavolal a nabízel mi modré z nebě, tak mu nikdy neřeknu do telefonu adesu svého bydliště. Takže jak to je, nenechali jste se náhodu nalákat na snadný výdělek bez práce za pohou reklamu na vašem autě? Pořád nechápu, jak mi může přijít domu faktura, jen proto, že si budu s někým 5 nebo 20 minut povídat po telefonu, a to i kdybych mu odkývala cokoliv. Pokud jste jim řekli jméno a adresu, tak je logické, že jste přistoupili na smlouvu. Pokud né, pak bych se ohradila, kde na mně vzali kontakt, zda od mobilních operátorů? Nechápu vás všechny, co tu brečíte, co jste vlastně chtěli při hovoru s bezreklamky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová