Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
majkl88
16.11.12 20:27

podvod

Na tuhle firmu jsem narazila na brigádách na roznášení letáčků, byla jsem tam podepsat dpč a objednala si letáčky na dobírku, teď mi leží na poště a nevím co mám dělat. Narazila jsem tady na tu stránku náhodou a nestačím se divit!!!člověk aby si neustále u každého inzerátu ověřoval co je to za firmu.Jen nechápu že je tolik podvedených a stále jim to prochází. čekám taky nějakou obsílku za to že jsem si to objednala ale nevyzvedla. :,(

• Citovat
  • Upravit
majkl88
16.11.12 20:34

jste nějaký chytrý

Myslím si že paní Jana nevěděla co je firma zač. Každý člověk shání brigádu a nezkoumá co je firma zač. Sama jsem naletěla ale naštěstí jsem si letáčky nevyzvedla, protože jsem narazila na tuhle stránku a to náhodou. Bohužel je dost lidí co jsou důvěřiví a to jsem bohužel i já. Nemusíte jí hned urážet!!!že napomáhala podvodu :evil: :twisted: :evil: :evil: na tom školení nás bylo dost a pochybuji že někdo věděl co je firma zač.

• Citovat
  • Upravit
Pavel_52
16.11.12 22:44

Pro majkl88:
Ti, kdo naletěli na podvodné nabídky zastrčené za stěrače, neprodělali žádné školení. Oproti tomu, ti kdo spolupracují s těmi parcha..ty, mají dost času a příležitostí pochopit, že se jedná o podvod a i přesto, jsou ochotni líčit pasti, za příslib Jidášova groše. Nediv se, že jsem tak ostře vystoupil proti těmto šmejdům, mám od nich na krku exekuci za více, než deset tisíc. Mám k nim takové ohledy, že jsem ochoten je zmrzačit v případě, že bych někoho z nich zastihl v okamžiku, kdy strká tyto lístky za stěrače aut.

Nedělám rozdíly v tom, kdo z nich je větší gauner, ale chceš-li vytvořit nějaký pomyslný žebříček, tak tedy prosím. Kdo je větší parchant, ten kdo líčí pasti, nebo ten, kdo prodává kůže?

Nemám pro nikoho z vás omluvu. Bez vás, by firma „Bezreklamky“, neměla koho okrádat. a můžeš si tam nadělat třeba sto smajlíků, jste hajzl..é!!!

• Citovat
  • Upravit
Nedejme se !
17.11.12 00:09

Zničme je máme nato !

Zdravím mílé dámy.. Vidím že nejsem sám co s touto bandou sprostých vyděračů má co dočinění! Jelikož jsem chlap a s touto firmou nemám nic společného krom údajných objednávek které ovšem nemají jak doložit a jakkoli uspět u přípaného soudu.

Realita je taková : Jeto banda vychcaných lidí co si sehnali kvalitní právní podpory a rozjeli si byznys na strachu lidí!! A to doslova, společně s naprvní pohled podezřelýma společnostma prodávající nejrůznější zboží stejným způsobem a to zcela nestandartním způsobem vybíráním vhodného zboži vložitelného do schránky… Je to pozoruhodně neuvěřitelná drzost kdy spoléhají nato že psychika myšlení lidí je taková že hluboko vhlavě máme že nic není zadarmo a jakmile nám příde zboží ještě ktomu celkem drahé tak jedna část lidí to radši zaplatí a další už nechce, jedna část je spokojena a spolupracuje se společností dále ( Zde odpadá funkce vymahačů) je zde kupodivu i přes fakt že žijeme v ČR malou část těch co jím to příjde a oni zapírají, že nepřišlo nic… to je ta nejnormálnější část! Ovšem většinou jim to zboží ani nestojí za ten nekončící strach z psychologicky sepsaných výhrůžek vymahačů. Zbytečný… ted k tomu co vlastně tito gigantičtí zločinci dělají.

Tak jen zhlavy vydedukováno oni investují pár tisíc do reklamy. Velice lákavé, zdarma produkt kvalitní drahý k vyzkoušení, no neberto! Ještě s levnou poštou, veskutečnosti už tím prodejem vydělají je možné že klidně celá částka je vycucaná z prstu a jeto všechno zboží reklamní a zadarmo nějakých firem… a jakmile si obědnáte tak oni zcela s klidem hodí zboží s fakturou do obálky a doschránky… takže nemají žádné potvrzení o převzetí zásilky a spoléhají na neznalost a strach lidí co mě v průzkumu přátel až vyděsilo tak 80% lidí nad 50 let jim skočí na špek a posílají drzé částky za upomínky či zboží jehož zasílaní nelze zrušit a dokonce sou i dnes takoví kteří jim stále platí, nemají klid, a strachy se klepou.

JE NAČASE ABY SE KARTA OBRÁTILA A MY SI VZALI CO NÁM PATŘÍ! TUDÍŽ OKAMŽITĚ IHNED SE MYŠLENÍM Z PROVINILÉHO CHUDÁČKA NA DŮSTOJNÉHO OBČANA A BRAŇTE SE

[bNejen že jim okamžitě přestaňte platit ale ještě ktomu nás poškozených je dost nato aby jsme tuto firmu, která jisto jistě má miliardový majetek, náš majetek! Zažalovali a domáhali se náhrad škody jak na zdraví tak na mnohdy pověsti, a hlavně na financích!]

Je nás hodně!! Po poradě s právníkem to stojí zato tuto firmu zlikvidovat protože úspěch když se sjednotíme je zaručen!!! Lidi přemýšlejte jaká je dnes doba!! Tyto hyeny okrádají chudáky kteří už tak nezvládají se uživit! Nebuďme ufňukaní ubožácí a vytřeme jim zrak podáním žaloby a žádáním odškodnění!! Jeto jak dobrý skutek tak dobrý výdělek!! Mnoho lidí si oddechne a tento vyděračský systém už dál nebude deptat!! Oni sito zaslouží!!! Jejich astronomické zisky za nic z váš kteří jste nato poctivě dřeli se nedá tolerovat!! Soud nemůže rozhodnout v jejich prospěch!! ujistil mě právník že já sám bych měl dost velkou šanci tuto firmu dost potrápit! ALE JÁ JI CHCI ZNIČIT A ZASTAVIT! PROTO POTŘEBUJI OSOBY DALŠÍ COSE DOTOHO ZAPOJÍ!! ONO ZCela právem můžete žádat každý třeba milion. A víte co? Ta firma je má :D oto de chápete? Nejsou připraveni na takové zachování vás vystrašených.

***@seznam.cz
zde mě kontaktujte a sdělím vám další kroky… hlavně si musíte věřit!! mnohé zvás dost naštve fakt že jejich výhružky jsou zcela plané a platit jste jim nic nemuseli ani nemusíte!

• Citovat
  • Upravit
lercikk
17.11.12 02:27

Dívejte se na reportáž v televizi dnes, v sobotu v 18.00 hodin na Prima familiy

• Citovat
  • Upravit
lercikk
17.11.12 04:40

Ten vaš e-mail je nějaký nespravný, nejde doručit e-mail na tuto adresu

• Citovat
  • Upravit
lercikk
17.11.12 04:47

A vaš pravník by byl ochoten podát ústávní stížnost?

• Citovat
  • Upravit
majkl88
17.11.12 10:01

Pavel_52

Tak já chápu to že na ně máte děsný vztek kdo by neměl a mrzí mě to jak jste na tom ale pokud si myslíte že jsme to dělali vědomě tak to se mýlíte školení proběhlo asi půl hodiny jen kam to máme dávat a kolik za to máme a že jsme placený také z toho kolik lidí na ty naše čísla zavolá ale že prej stačí jen když se zeptá na bližší informace. Nikdo kdo byl na tom školení nevěděl co je firma zač, jen jsme chtěli brigádu a nevím co je na tom špatnýho. Můžem všichni kdykoliv vypovídat.

• Citovat
  • Upravit
Agens
17.11.12 10:36

Majkl88 - Chápu Vás a nemá smysl to nějak tady řešit natož se omlouvat… je jasné a věřím, že taková pofiderní firmička vám neřekla „kouzlo“ - hlavní účel jejího svinského podnikání… dnes bude nový pořad v TV na primě o Bezreklamky, už se těším, tak se koukejte… Je hodně smutné, jaké to máme výplody dnešní doby… dnes je 23 let od revoluce a tak jsme tedy dopadli, hulvátům zákon přitáká, obyčejným lidem jde po krku… držím palce panu Ondrejkovičovi a spol :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2
19.11.12 10:42

Kachna 1987: Dobrý den, taky jsem si naběhla..Chtěla jsem se zeptat, jakým způsobem jste smlouvu s nimi uzavřela - telefonicky nebo písemmě? A zda jste do 14 dnů odstoupila od smlouvy? Kontaktujte kdyžtak pana Ondrejkoviče. Díky za informaci na můj mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.12 11:05

Trpasa: Dobrý den, smlouvu jsme okamžitě vypověděli, dokonce dvakrát. Jednou já a jednou právnička.
Já jsem s nima pouze telefonovala, nikdo mi neřekl, že tento hovor je smlouva od které se nedá odstoupit a mluvila tak rychle, že jsem ani pořádně nestíhala co mi říká. TeĎ mi chodí zatim výhružky s exekucí atd., tak čekám jestli mi přijde předvolání k soudu. Ve čtvrtek jdu svědčit nějakému pánovi do Sokolova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.11.12 20:28

A pánovi, kterému jdete svědčit - ten to měl jak, také po telefonu a hned vypověděl? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Agens
19.11.12 20:41

Jen pro info - pan Ondrejkovič ze společné obrany psal, že ještě nevím o případu, kdy byla smlouva uzavřena po telefonu a dostalo se to až k soudu… i.

• Citovat
  • Upravit
ebigeill
21.11.12 14:37

Trpasa:z vlastní zkušenosti vím že vám stejně musel přijít poštou leták na v něm byl napsaný kod kterým se ta smlouva údajně aktivuje. mě taky přišlo asi po 2 měsících že chtějí zaplatit 1.490,–Kč tak jsem zvedla telefon a zavolala tam, pán byl na mě celkem dost drzí a tak jsem podala trestní oznámení a teto firmě napsala dopis s tím že chci konkrétně doložit kdy a z jaké IP adresy byla smlouva aktivovaná. P 14 dnech už jen přišlo že chtějí zaplatit 890,–Kč za letáky. Tak jsem se jim opět vysmála a v dopise a letáky jim poslala zpět s tím pokud mají ještě nějaké nesrounalosti se mnou tak ať se obrátí na mého prvního zástupce a od té doby mám klid.

• Citovat
  • Upravit
nemamemail
22.11.12 01:40

Jen si dovolím pár detailů, jako reakci na to, co jsem si tu pročetl…
Pokud Vám napíše dopis inkasní agentura s tím, že máte IHNED zaplatit - tak je to jen nápor na Vaší psychiku s cílem Vás zastrašit a zlomit, abyste zaplatili. NEJEDNÁ se o žádný platební rozkaz, ten může vydat pouze soud! Je to jen text o ničem, který má stejnou právní hodnotu asi jako barevný pohled s předtištěným Vánočním přáním, který si koupíte v trafice. Inkasní agentura je firma jako každá jiná, nemá žádné právní výsady, výjimky ani privilegia. Je to stejné, jako by Vám psala výhrůžné dopisy třeba pekárna. Bububu…bojíte se, že? :o) Ten samý případ, pokud Vám inkasní agentura nebo firma bezreklamky napíše, že na Vás podá exekuci, pokud nezaplatíte, tak to je pouze psychologický trik číslo dva. Žádná firma ani fyzická osoba nemůže na nikom provést ani nařídit exekuci, před exekucí musí proběhnout nejprve soud. Soud je jediná instituce, která smí konat. Nejsme v nějaké rozvojové zemi, kde si zákony určuje kde kdo jak se mu to hodí. Pokud Vám přijde OD SOUDU platební rozkaz, podejte proti němu odpor, soud platební rozkaz zruší v plném rozsahu a nařídí jednání.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová