Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doporučuji takové Vilanny a podobné anetické psychopaty ignorovat. I kdyby to nebyl přímo někdo od nich (jakože s největší pravděpodobností JE), tak je to člověk bez schopnosti empatie přesvědčený o své vlastní genialitě a o své nadřazenosti svému okolí. Takový sociopat svého druhu. Ignorujte ji - to pro ni bude největším trestem.
David Ondrejkovič
DŮLEŽITÉ! Pomozte najít lidi těchto jmen:
Pavel Čermín, PhDr. Renata Vaněčková, Tomáš Nápravník, Kateřina Ponertová a Jan Müller! Uvedení lidé mají ve středu 23.1.2013 mezi 15:00 a 16:00 hodinou soud v Benešově a pravděpodobně o tom NEVĚDÍ! Bohužel více údajů k nim nemáme.
@lercikk píše:
David Ondrejkovič
DŮLEŽITÉ! Pomozte najít lidi těchto jmen:
Pavel Čermín, PhDr. Renata Vaněčková, Tomáš Nápravník, Kateřina Ponertová a Jan Müller! Uvedení lidé mají ve středu 23.1.2013 mezi 15:00 a 16:00 hodinou soud v Benešově a pravděpodobně o tom NEVĚDÍ! Bohužel více údajů k nim nemáme.
Nechť tito lidé napíší na mail ondrejkovic@klikni.cz - pomůžeme, poradíme a to vše ZDARMA! Když to budou ignorovat PROHRAJÍ na 100% Když se aspoň pokusí bránit - mají velkou šanci že vyhrají!
Lercikk: Jak si zjistil jejich jména a jak víš že mají být u soudu když říkáš že oni sami to nevědí?
Spíše by jste se měla zajímat, jak to, že dotyční vůbec nevědí o soudu? Pokud vím z dějepisu, tak naposled se takovéhle soudy prováděly v roce 1938!Nejde náhodou o porušování ústavních práv na spravedlivý proces?
To, že ti lidé mají soud lze zjistit na http://infojednani.justice.cz - vyhledejte si Okresní soud v Benešově a uvidíte. Akorát tam zjistíte jen jméno, příjmení a číslo spisové značky.
O tom proč ty soudy probíhají bez účasti těch lidí si můžete přečíst tady: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…rohrat-.html
Odeslal jsem X zpráv s upozorněním na stejná jména, která jsem našel na netu. Jedna paní se mi ozvala, že se jedná o ni a o soudu ví, ale že je absolutně nepřipravená. Ostatní bez odezvy.
Ahoj
Dnes mě tato firma oslovila a chtěli po mě 3 tis. do měsíce od podepsání smlouvy a tak jsem se dostal až sem, už vím proč operátor změnil ton
když jsem řekl že se nejdřív podívám na jejich stránky.
Asi jsem taky jeden s těch kteří se nechali nachytat na reklamu na auto že dostanu 5-10000kč na benzín a misto toho přišla sms zprava zaplatit 3500 jinak to budou vymáhat, chci se sněkým podobným poradit co dál
Tady máte návod: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html
Napište odmítací dopis, nic neplaťte a HLAVNĚ SE NIČEHO NEBOJTE!
Dobrý den všem,
taky jsem naletěl, hledám právní radu a nemohu dohledat, v současné době jsem si nechal zaslat záznam hovoru s čím jsem vlastně souhlasil, myslím, že informace nebyly kompletní a nevysvětlili celé obchodní podmínky tak jak dorazily záhy mailem. Za záznam si samozřejmě řekli o 250,– Kč, ale já jim při tom telefonátu nadiktoval dvě auta, tak že bych měl zřejmě zaplatit 2×3390,– Kč, tak uvidíme, s čím jsem vlastně souhlasil, jestli se mě zeptali jestli můžem pokračovat a já řekl ano, tak to podle mě není souhlas s jejich podmínkama a se zaplacením. Jinak dělám u policie, tak budu pátrat, prý nějaké kauzy už s nimi byly a uvažuji o televizi. Máte-li někdo něco k tomu, tak info nebo spolupráci uvítám. janrimnac@seznam.cz
Nic jsem nepodepsal, ale údajně je dostačující vyslovení „ANO“ do telefonu ![]()
Smlouva je NEPLATNÁ:
TOLIK LIDÍ NEMOHLO UDĚLAT STEJNOU CHYBU!!!
Nutno poslat DOPORUČENÝ dopis (jinak to zapřou - jsou to podvodníci) ve smyslu shora uvedených dvou bodů a k tomu dopsat, že smlouvu tímto považujete za NEPLATNOU.
Další jejich pokusy Vás zastrašit musíte IGNOROVAT.
Reagujte až na případnou zásilku od soudu.
Kdykoli pište na ***@klikni.cz
Dobry den,
tak patrim mezi dalis nachytane…Volali mi po novem roce, po telefonu mi nebylo receno, ze platba za rok cini 3 3390,–.Zadnou smlouvu ani email jsem nedostala. Tudiz kdyz mi 24.1.2013 prisla sms zprava, ze jsem stale neuhradila poplatek (ani nebylo receno kolik nebo na jaky ucet to mam uhradit, nic), tak jsem na zpravu koukla, rekla si, ze jde o omyl a zpravu neresila. Vcera mi prisel dopis z Intrum Justitia, kde po me chteji v zastoupeni uhradit ihned castku 3 890,–. Ihne jsem tam volala a situaci vysvetlila, byli docela neprijemni, ze si mam vyzadat zaznam hovoru. Dnes jsem volala do Berreklamek, za 250,– mi zaznam poslou. Nic platit nehodlam a urcite se budu ridit podle Vasich rad, pane Ondrejkovici. Take jsem tomu cloveku v Bezreklamky rekla, ze chci smlouvu okamzite zrusit. Pote jsem prisla sem a nasla Vas navod, jak postupovat, tudiz poslu vzorovy dopis, akorat ho musim trochu upravit, protoze zadny aktivacni balicek, ani kod, jsem nedostala.
Je zde nekdo z minuleho roku, kdo si timto taky prosel? Dstali jste se az k soudu? Jestli ano, jak to dopadlo?
Dekuji.
Dotyčná „Villana“ nebo jaxetakozajmenuje používá (viz Sazka apod.) přesné a doslovné formulace MUDr. Filipa Brodana - majitele obou podvodných firem (Bezreklamky a UP Promotion). Tyto pseudoargumenty vyvrátil již například Okresní soud v Sokolově tímto rozsudkem: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…klamky-.html - stáhněte si ten rozsudek a přesvědčte se sami.