Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
David Ondrejkovič
7.3.13 18:55
  • Citovat
  • Upravit
5
7.3.13 18:57

PODVOD BEZREKLAMKY

. K soudu přijdu rád jako svědek, tam jsem už přihlášen. nováček

KDE JSTE PŘIHLÁŠEN??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
David Ondrejkovič
7.3.13 18:58
@PAPÁJA4 píše: . K soudu přijdu rád jako svědek, tam jsem už přihlášen. nováčekKDE JSTE PŘIHLÁŠEN??

V tom bodu číslo 9 návodu, který už jsem sem dával asi čtyřikrát…

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
7.3.13 18:59

Tady je přímý odkaz na registraci svědka proti Bezreklamky i s podrobným popisem co, proč a jak: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html

• Citovat
  • Upravit
5
7.3.13 19:11

HLEDÁM

TO BY MĚ TAKÉ MOC ZAJÍMALO???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
David Ondrejkovič
7.3.13 19:14
@PAPÁJA4 píše:
TO BY MĚ TAKÉ MOC ZAJÍMALO???

Tak to už opravdu nevím jak bych Vám to měl vysvětlit…(1,2,3,4,5,6,7,8,9,10…) no dobře, zkusím to:

Pokud se cítíte podvedena formou Bezreklamky, napište mail tohoto znění:

Dobrý den,

Zasilám svou registraci jako svědka proti společnosti Bezreklamky, dříve Bestoutdoors (potažmo UP Promotion).

Jméno:
Příjmení:
Adresa:
Okres:
Telefon:
E-mail:

Potvrzuji, že jsem při sjednavání smlouvy se společností Bezreklamky (Bestoutdoors, UP Promotion) jednal v omylu spočívajícím v samotném předmětu smlouvy, v důsledku čehož jsem nyní upomínán o platby, které jsem v takovémto rozsahu a za podmínek, které vůči mně nyní deklaruje společnost Bezreklamky (Bestoutdoors, UP Promotion) nikdy neměl v úmyslu sjednat.

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů za účelem vzájemného poskytnutí pravdivého svědectví o nekalých obchodních praktikách proti firmě Bezreklamky, dříve Bestoutdoors (potažmo UP Promotion) a s jejich distribucí osobám, které s tímto subjektem vedou soudní spor.

Podpis

*****************************************************************************…a pošlete to na adresu ondrejkovic@klikni.cz

To je celé :-)

• Citovat
  • Upravit
4
11.3.13 07:58

skutečnost

Dobrý den,
chci se podělit se zkušeností. Dle Vašich rad jsem poslal firmě Bezreklamky dopis s dodejkou. Po čtrnácti dnech mi nedošla dodejka ani dopis, prostě nic. Na poště jsem zásilku reklamoval, řekli mi, že se to stratilo. Druhý den mi přišla od firmy bez reklamky odpověď na ten ztracený dopis, že jsem podvodník, že já nedodržel smlouvu. Dva dny po odeslání prvního dopisu jsem poslal ještě jeden, který mi zpracoval právník opět s dodejkou. Uplynulo 14 dní a nedostal jsem ani dodejku ani dopis, tak dnes jdu na poštu podat reklamaci. Nicméně neztrácím naději, jsem přihlášen jako svědek, poslal jsem dopis do tel.Nova a pokud mě někdo požádá, abych přišel k jeho soudnímu stání jako svědek, tak určitě se dostavím. Zatím jsem z diskuse nepochopil, jak se dá ovlivnit, aby soud neproběhl v Berouně, ale někde jinde - ve Svitavách. O to mohu požádat, pokud mi příjde soudní předvolání nebo jak se to provede?

Děkuji za informaci, pokud mi někdo pomůžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
David Ondrejkovič
11.3.13 08:17
@xx man píše:
Dobrý den,
chci se podělit se zkušeností. Dle Vašich rad jsem poslal firmě Bezreklamky dopis s dodejkou. Po čtrnácti dnech mi nedošla dodejka ani dopis, prostě nic. Na poště jsem zásilku reklamoval, řekli mi, že se to stratilo. Druhý den mi přišla od firmy bez reklamky odpověď na ten ztracený dopis, že jsem podvodník, že já nedodržel smlouvu. Dva dny po odeslání prvního dopisu jsem poslal ještě jeden, který mi zpracoval právník opět s dodejkou. Uplynulo 14 dní a nedostal jsem ani dodejku ani dopis, tak dnes jdu na poštu podat reklamaci. Nicméně neztrácím naději, jsem přihlášen jako svědek, poslal jsem dopis do tel.Nova a pokud mě někdo požádá, abych přišel k jeho soudnímu stání jako svědek, tak určitě se dostavím. Zatím jsem z diskuse nepochopil, jak se dá ovlivnit, aby soud neproběhl v Berouně, ale někde jinde - ve Svitavách. O to mohu požádat, pokud mi příjde soudní předvolání nebo jak se to provede?Děkuji za informaci, pokud mi někdo pomůžete.

Zatím tyto telefonické smlouvy nežalují - upřímně řečeno - s důkazním břemenem by při tom počtu svědků, který se mi hlásí měli asi dost citelný problém :-)

Ledaže by jim to soudil jejich „dvorní“ soud v BENEŠOVĚ, který měli výslovně uvedený ve svých PÍSEMNÝCH smlouvách (pročpak asi?), které uzavírali cca do konce roku 2011 (ačkoli jsou z Prahy a ne z Benešova). Tento soud řešil (k 1.10.2012) přes 4500 případů a ve své rozhodovací činnosti i přes námitky vcelku nepokrytě ignoroval jak to obludné MNOŽSTVÍ žalovaných, tak i rozsudky jiných soudů, které byly ve vztahu k těm jeho v přímém protikladu - což už samo o sobě prokazuje, že TOLIK lidí prostě NEMOHLO udělat úplně stejnou chybu.

Pokud nejste z okresu Benešov a uzavírali jste „smlouvu“ telefonicky - nemusíte mít obavy - jednak to zatím nežalují a jednak v těch smlouvách co mají na webu už žádný Benešov není. Pokud jste z okresu Benešov, museli byste namítnout podjatost celého soudu - o případnou komplexní argumentaci si (pokud dostanete žalobu) napište na **@klikni.cz

• Citovat
  • Upravit
19787
11.3.13 08:24

@xx man

Česká pošta Vám dala písemně, že zašantročila doporučený dopis s dodejkou? 8o

Občanský soudní řád :

§84 - K řízení je příslušný obecný soud účastníka, proti němuž návrh směřuje (žalovaného), není-li stanoveno jinak.

§85 (1) Nestanoví-li zákon jinak, je obecným soudem fyzické osoby okresní soud, v jehož obvodu má bydliště, a nemá-li bydliště, okresní soud, v jehož obvodu se zdržuje. Má-li fyzická osoba bydliště na více místech, jsou jejím obecným soudem všechny okresní soudy, v jejichž obvodu bydlí s úmyslem zdržovat se tam trvale.

To pro první orientaci.

Oni snad mají místní příslušnost soudu ve smlouvě nebo VOP, nebo co, ale otázka je, zda je jim to platné, pokud zpochybníte platnost smlouvy.

Více (zda a co se proti tomu dá procesně dělat) asi více pan Ondejkovič nebo právník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 18:56
@Danaca píše:
Pridavam se k podani zaloby na tuto firmu
@PAPÁJA4 píše:
Podvod bezreklamky
@LUCIPERKA-ddub píše: Prosím, kdo z vás byl ještě uveden v omyl a naletěl firmě bezreklamky napište sem. Musíme se sjednotit a podat hromadnou žalobu. Jen když nás bude víc, máme šanci s touto formou zatočit, aby už nemohla podvést, oklamat a okrádat další lidi.
Pridavam se k podani zaloby na tuto firmu
I MI SE PŘIDÁME

Policie to odložila, takže s žalobou to nemá moc smysl :( :think:
Dnes nám přišel PO VÍCE JAK ROCE KLIDU :o od nich zase dopis, tentokrát od advokátní kanceláře… vše popisuju na facebooku a koukám, že v tom nejsme sami. Takže s prvotního vylekání se, sme už zase trochu klidnější. :) Doporučuji ty stránky navštívit.

https://www.facebook.com/…29670930941/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
David Ondrejkovič
13.3.13 11:53

K tomu hromadně rozesílanému dopisu z tohoto týdne blíže zde: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…rymuje-.html

• Citovat
  • Upravit
Glaserová Ondrejkovič
15.3.13 21:54

Společná obrana = Věci Veřejné

Názor na sdružení Společná obrana a jejich motivaci „pomáhat“ si udlejte sami :lol: : http://glaserova-podvod.blogspot.cz/ . Tleskám :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
15.3.13 21:57

No tak doufám, že jste si tedy obrázek udělali :-D

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
15.3.13 22:08

Aktualizovali jsme (mírně) návod proti Bezreklamky: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
15.3.13 22:10

Bezreklamky prohrála další z již poměrně dlouhé řady soudů: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…klamky-.html Sice ne úplně tak jak bychom si představovali (v té žalobě NEŠLO o uzavření smlouvy, ale o prolongaci), ale hlavně že je to „doma“. A důvodem je porušení dobrých mravů a předpisů na ochranu spotřebitele. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová