Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19787
23.2.13 17:30

Dále di přečtěte občanský zákoník , §36.

§36 (1) Vznik, změnu nebo zánik práva či povinnosti lze vázat na splnění podmínky. K podmínce nemožné, na kterou je vázán zánik práva nebo povinnosti, se nepřihlíží.

Podmínka, aby adresovaný a řádně doručený projev nesouhlasu s pokračováním smlouvy adresát neodmítl při doručení převzít, by byla podmínka nemožná (nelze jej k převzetí písemnosti donutit), tudíž by se k takové podmínce nepřihlíželo.

Ale především:

§36 (3) Jestliže účastník, jemuž je nesplnění podmínky na prospěch, její splnění záměrně zmaří, stane se právní úkon nepodmíněným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Matěj Šelbický
24.2.13 09:26

Bestie z reklamky

Ahoj všem.
Taky jsem se dostal do problémů s BEZREKLAMKY s. r. o., a nasledně s vymahači Intrum Justitia 8o. Neskutečná drzost, arogance a jistota s kterou mi bylo do telefonu řečeno, že od smlouvy odstoupit nejde, mě rozpálili uplně do ruda :cert:
Kontaktoval jsem svého právníka, a v úterý jdu na konzultaci. Tohle jim přece nemůže jen tak procházet. Pokud se to dostane až před soud, tak podáme trestní oznámení pro pokus o vydírání. Rozmažu to v Litoměřickém deníku, a mám sto chutí zavolat do televize, do pořadu „Reportéři na Vaší straně“. Ještě Vám dám vědět jak konzultace dopadla. Zdravím Matěj

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
24.2.13 09:36

Dobrý den,

Máte pravdu s tou arogantní drzostí - to už takovíto gauneři prostě bývají.

Jinak od začátku - svému právníkovi prosím především ukažte tohle: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html - aby věděl o co jde a neporadil Vám třeba špatně.

Trestní oznámení bylo podáno mnohokrát a většina jich byla zatím odložena. Jak vyvstávají nové skutečnosti podáváme další. Vydírání je ale NÁSILNÝ trestný čin, takže to se zde uplatnit nedá. Tady je namístě hovořit zejména o podvodu a nekalé soutěži. Bohužel často narážíme na nekompetentní policisty a formalistické státní zástupce. Ale to se časem změní. V každém případě trestní stíhání těchto osob je v této věci vedlejší - i kdyby je zavřeli tak jim jejich drzost nezabrání, aby své „pohledávky“ vymáhali třeba i z vězení.

Litoměřický deník je dobrý nápad - každá informace, která pomůže před nimi lidi varovat je dobrá. To určitě udělejte.

Reportéři na vaší straně už o nich vysílali 17.11.2012. Těmhle gaunerům takováhle popularita nevadí. Je to stejné jako s prostitutkami u silnice - taky je jim jedno, že je každý vidí. Budou to dělat dokud to sype. O této firmě vysílají a píší česká média (i přes časté zastrašování z jejich strany) již od roku 2007 - podívejte se sem: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…mediich.html

Kdyby došlo na soud. ničeho se nebojte - obrana je připravena: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html

• Citovat
  • Upravit
Matěj Šelbický
24.2.13 09:51
@david Ondrejkovič píše:
Dobrý den,

Máte pravdu s tou arogantní drzostí - to už takovíto gauneři prostě bývají.

Jinak od začátku - svému právníkovi prosím především ukažte tohle: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html - aby věděl o co jde a neporadil Vám třeba špatně.

Trestní oznámení bylo podáno mnohokrát a většina jich byla zatím odložena. Jak vyvstávají nové skutečnosti podáváme další. Vydírání je ale NÁSILNÝ trestný čin, takže to se zde uplatnit nedá. Tady je namístě hovořit zejména o podvodu a nekalé soutěži. Bohužel často narážíme na nekompetentní policisty a formalistické státní zástupce. Ale to se časem změní. V každém případě trestní stíhání těchto osob je v této věci vedlejší - i kdyby je zavřeli tak jim jejich drzost nezabrání, aby své „pohledávky“ vymáhali třeba i z vězení.

Litoměřický deník je dobrý nápad - každá informace, která pomůže před nimi lidi varovat je dobrá. To určitě udělejte.

Reportéři na vaší straně už o nich vysílali 17.11.2012. Těmhle gaunerům takováhle popularita nevadí. Je to stejné jako s prostitutkami u silnice - taky je jim jedno, že je každý vidí. Budou to dělat dokud to sype. O této firmě vysílají a píší česká média (i přes časté zastrašování z jejich strany) již od roku 2007 - podívejte se sem: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…mediich.html

Kdyby došlo na soud. ničeho se nebojte - obrana je připravena: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html

Děkuji za cenné informace.
Určitě budu informovat, jak se to celé vyvíjí.
S pozdravem Matěj Šelbický

• Citovat
  • Upravit
4
24.2.13 15:36

Bezreklamky

Dobrý den,
děkuji za radu s dodejkou. Při prvním telefonátu jsem jim nedal e-mail, protože ani žádný nemám a oni tedy porušili §53, protože inzerci zveřejnili dřív, než mi dali písemně všeobecné podmínky smlouvy. Na tom bych případně mohl stavět. Na poště mám doporučený dopis od nich, kde je asi tedy smlouva s podmínkami(ten nevyzvednu). Já jim dopis poslal dřív, než mi přišel lístek do schránky, tak si myslím, že bych u soudu třeba i obstál. Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli o této kauze ví ombucman nebo jestli je hloupost, aby o tom věděl.

Všem lidem v okolí hlásím, co se mi stalo, aby si dali pozor a současně s tím se dozvídám o dalších podvodech. Např. přijde SMS od T-mobil. Pak zavolá člověk, omluví se, že SMS byla dotyčnému zaslána omylem, aby ji vrátil (už to je hloupost) a když ji poctivec vrátí, tak mu jsou okamžitě odečteny peníze z účtu. Vrácenou SMS totiž souhlasil s výběrem peněz z účtu!!! Proboha, co se to děje?
Přeji Vám příjemnou neděli a pokud máte někdo kontakty, požádejme společně o úpravu zákona §53…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
24.2.13 15:53
@xx man píše:
Na poště mám doporučený dopis od nich, kde je asi tedy smlouva s podmínkami(ten nevyzvednu).

Bude uložen tuším 10 dní, pak vám bude hozen do schránky a doručen fikcí. S právními důsledky, jako by doručen byl. Opět: Váš problém, že si to nevyzvedete a nepřečtete.

Rozdíl je v tom, že vy jste pravděpodobně nebyl zastižen doma, a tudíž vám bylo vhozeno do schránky avizo o uložení zásilky.

Nepřebíráním pošty se opravdu problémy řešit nedají! Na to byste mohl doplatit, až místo dopisu od Bezreklamky vám přijde cokoliv (třeba platební rozkaz) od soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
24.2.13 16:15
@xx man píše:
Např. přijde SMS od T-mobil. Pak zavolá člověk, omluví se, že SMS byla dotyčnému zaslána omylem, aby ji vrátil (už to je hloupost) a když ji poctivec vrátí, tak mu jsou okamžitě odečteny peníze z účtu. Vrácenou SMS totiž souhlasil s výběrem peněz z účtu!!! Proboha, co se to děje?

Bodejť, co je to vrátit SMS?

Prostě je třeba zapnout mozek. To nebyla SMS od T-Mobile (T-mobile je mobilní operátor), ale od podvodníka. Podvodník ne příliš bystré oběti zašle SMS a pak ji požádá, aby ji přeposlal na jím uvedené číslo. No, a protože jde o dárcovskou SMS, tak se z oběti odečtou peníze ve prospěch podvodníka.

Prostě - logicky neposílám žádné SMS někomu na nějaké číslo, kdykoliv mne o to kdokoli neznámý požádá. Jestli se spletl v čísle, tak ať ji pošle ON znova a na správné číslo.

Edit: http://www.hoax.cz/…prijaty-kod/

Edit: http://byznys.lidovky.cz/…e-penize.asp?…, takže jsem si na Můj T-mobile zablokoval prémiové služby/DMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.2.13 18:48

Dobrý den dnes se mi volala firma bezreklamky jestli bych neměla zájem o umístění reklami na dům. podle toho co píšete je je raději poslad do háje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
25.2.13 18:56

@sisa88 To víte že jo! Doufám, že jste neuzavřela smlouvu po telefonu.
Jde totiž o to, že by vám neplatili oni, ale vy jim, a to mastně, za „inzerát“, který nabízí vaši reklamní plochu na jejich stránkách.

Neslyšel jsem, že by měli spokojeného klienta. Jde o tohle: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandman
25.2.13 19:25

Žádné daně?

Za ty daně, co platím, by měl stát poskytovat určité služby. Mezi ně by měla patřit i ochrana před podvodnými firmami, takový ten plevel na trhu poskytování služeb. Vzhledem k tomu, že zákony jsou dané, jejich porušování prokazatelné, stát -formou kontrolních úřadů a českých obchodních inspekcí, policie-službu neodvádí, pak je logické žádné daně neplatit!

• Citovat
  • Upravit
2
25.2.13 19:42

Pravě před chvílí jsem je velmi peprně poslala do patřičných míst, díky vaší diskuzy jsem neneletěla moc děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirka88
28.2.13 09:15

nebát se toho..

Přátelé..dal jsem firmu Intrum justitia k soudu a vyhrál jsem :D to není firma ale hiena co se baží na lidech..mě poslala GE money bank- dopis že mám zaplatit 5000kč za platební kartu která mě byla vydaná v roce 2004.To jsem kategoricky odmítnul že nebudu hradit tuto nehoráznou částku za kartu kterou jsem aktivoval ale nepoužil..a ještě k tomu mě pošlou dopis k úhradě po 7 letech..Banka to dala nejprve 2 vymahačským firmám ale u mě neuspěli a pak to předali té slavné firmě INTRUM JUSTITIA..a ta těch 5000kč zúročila za dobu 7 let na neskutečných 85 987KČ!!! soud se zabíval promlčecí době která je mimochodem zapsaná ve smlouvě při založení účtu a já tam měl- mám ten dojem 3-5let a Intrum Justitia si to zvedla na 10 let jsou to manipulanti a je potřeba proti těmto záškodníkům tvrdě zasáhnout. Nebát se toho jít za advokátem poradit se a zeptat se jaká je šance výhry v soudním sporu.. :) Přeji pěkný den.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
honza072
1.3.13 10:46

Nechapu

Tak jsem navstivil stranky bezreklamky.cz a muzu rict, ze nechapu lidi, kteri jsou schopni takoveto firme neco podepsat pripadne po ni cokoliv chtit :) Vsude je jasne napsano, ze za rok evidence nabidky na jejich strankach se plati tolik a tolik, ze za kazdy dalsi rok tolik a tolik..Uz jen z toho, ze je smlouva mozna bez podpisu si udelam obrazek o firme. Druhy obryzek si udelam, kdyz vidim to „profesionalni“ zpracovani…Za 3390kc na urovni inzeratu v annonci ktery si zadam za 5 minut zdarma..Pak jsem na to sel z druhe strany- pokud bych hledal sluzbu, jak a kam umistit reklamu moji firmy…No a opet na 100% bych neoslovil tuto firmu…Tedy strucne receno, 99,9% nabizenych ploch zustane nevyuzitych a tedy nikdy nikomu nezaplacenych. Kdo ovsem bude ze 100% zaplacen je zprostredkujici firma, ktara ma cca 40 000kc na hodinu (pro zadani nabidky). A rekl bych, ze legalnich, protoze lidi jim ty penize poslou sami..Jedine, co nechapu, jak lze uzavrit smlouvu bez podpisu a rozumne moznosti se z ni jasne a jednoduse vyvazat? Tam bych asi smenroval zalobu. Jsou takove smlouvy mozne a platne?

• Citovat
  • Upravit
19787
1.3.13 11:40
@honza072 píše:
Jedine, co nechapu, jak lze uzavrit smlouvu bez podpisu a rozumne moznosti se z ni jasne a jednoduse vyvazat? Tam bych asi smenroval zalobu. Jsou takove smlouvy mozne a platne?

Lze uzavřít smlouvu bez podpisu. Zákon vyžaduje písemnou formu jen u některých typů smluv.

Žalobu? Žalobu na co?

Na neexistenci smlouvy? Pokud někdo tvrdí, že se mnou má smlouvu a já vím, že ji nemá, ať žaluje on. Kdybch měl žalovat všechny, kdo se mnou nemají smlouvu, tak by mi nestačili peníze na soudní poplatky: Několik miliard fyzických osob se mnou nemá smlouvu a kolik právnických… nevím.

Pokud někdo tvrdí, že se mnou má smlouvu, ačkoliv já vím, že jsem s ním žádnou smlouvu neuzavřel, tak je na něm, aby on žaloval u soudu a před soudem dokázal, že se mnou smlouvu má. Pokud vím, že na zavolání každíému na požádání všecko neodkývu (tedy vím, že na všechno neříkám „ano“ jak tetina na hratvě), tak nemůže uspět.

Příspěvek upraven 01.03.13 v 11:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
honza072
1.3.13 11:44

Dle meho jsou jejich pseudosmlouvy postavene na telefonnim rozhovoru neplatne..Krom toho, kde je dukaz, s kym tehdy vlastne mluvili?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová