Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To, co jsem psala výše, je tady k tomuto příspěvku
Upozorňuji na ku..y ze serveru…bezreklamky. cz, kteří náhodně volají na různá t. č. a bláhoví a důvěřiví po zvednutí se doví,
že si s nimi chtějí popovídat nebo v rámci výzkumu je prosí je o jednoduché odpovědi na jednoduché otázky stylem ano – ne
s tím, že hovor je nahráván. Otázky jsou typu: jste svobodný-ženatý? vede kolem vašeho domu silnice? máte děti? kolik je vám let? apod.
K Vaší hrůze vám přijde brzy po hovoru doporučený dopis s fakturou na 3000,– Kč, který nic netušíce převezmete.
Po prostudování přiložené obchodní „smlouvy“ psané klasickou blechou písma a zjistíte, že souhlasíte se zasláním zálohové faktury
předmětné „společnosti“v uvedené výši. Po reklamaci u této společnosti je vám přehrán zmanipulovaný hovor, kde s hrůzou zjistite,
že jste se telofonicky zavázal k úhradě faktury a zaslání obchodní smlouvy dop. dopisem. Při jedn
Milá Villano!!!
Bez ohledu na jaký příspěvek jsi reagovala, ti odpovím jenom takto:
Víš kulový o smlouvách a obchodních praktikách-rozhodně méně, než člověk, který pracoval v direktmarketingu(pokud víš, co tento pojem vlastně znamená).
Tvůj názor, že se nedá zjistit adresa, je přinejmenším úsměvný, ale nechám tě při tom. Dobrému podvodníkovi stačí nalistovat obyčejný telefonní seznam a zavolat. Adresu do telefonu ani povídat nemusíš, stačí když ji do telefonátu vloží svým hlasem operátor a ty ji jen odsouhlasíš. Jedno tvé ANO do telefonu, při jakékoli položené otázce a můžu si s nahrávkou dělat, co chci! Takže jen se tu klidně na diskuzi pochval, jak tě nikdo nenachytá. Při tvé vrozené inteligenci, kterou jsi prezentovala v reakcích výše, přece takové nepodstatné detaily musíš zákonitě znát. Já ti jen můžu přát, aby ses tu neobjevila coby další poškozená…
![]()
Pokud by mi někdo cizí zavolal, o kom nic nevím a koho nemám v mém telefonním seznamu a řekl mi mou adresu bydliště, ať mu ji potvrdím, tak na něj okamžitě vyjedu, kde vzal na mne adresu a tel. číslo. To v první řadě." Kdo vám dal na mne adresu at elefon? A co po mne chcete? Takže od vás milá paní bla, bla, bla…Zbytek příště, teď jdu spát
Při rozhovoru s operátorem se vám zatemnil mozek ( 5×12 to je 60.000,–kč za rok za reklamu na mém autě, no, to je super), a to tak, že jste ani pořádně nevnímali, co vše vám operátor říká a na všechno jste přikývli. Kde bydlíte, já žiju v Praze a za svůj život jsem viděla do 10 polepených aut, a to vesměs firemních. Pizza go home, Datart, O2 atd. Proč by měly některé firmy umísťovat svou reklamu na nějaké auto? To by muselo být 99 aut ze sta polepených reklamou.Nebo proč by měly firmy umisťovat reklamy na nějaký plot, či dům někde na vesnici, nebo na okraji města? Firmám jde o to, abyjejich reklamu shlédlo, co nejvíce obyvatel. Stačí více používat mozek v životě. Když vám někdo nabídne cokoliv výhodného, tak nemyslet jen na to, jak je to výhodné, ale také na to, jak je to reálné. Od firmy bezreklamky nasazen nejsem v žádném případě. Narazila jsem na jejich pracovní inzerát ze dne 4.1.2013 a proto, že je mým zvykem, než někam pošlu svůj životopis, zjistit si o firmě co nejvíce informací, čím se zabývá atd. dala jsem si do vyhledávače " bezreklamky recenze", kde jsem našla tuto diskusi. Samozřejmě, že jim životopis posílat nebudu. Jen mě to strašně udivilo, co vše se tam píše a zaujalo natolik, že bych se chtěla dopídit pravdy, jak tato firma vlastně postupuje.
Požaduješ po ostatních, aby používali mozek, ale sama ho evidentně postrádáš!
Proč by se měly firmy producírovat jen po Praze, kde je největší konkurence, když mohou se svými produkty a službami expandovat i do menších měst a okolí? Víš, co znamená 10 polepených aut? Znamená to akorát jen, že v Praze a v dalších velkých městech je všude nějaký velký poutač, tak proč by měly firmy polepovat auta zrovna v Praze? A k otázce:„Nebo proč by měly firmy umisťovat reklamy na nějaký plot, či dům někde na vesnici, nebo na okraji města?“ Byla si někdy i mimo Prahu.Co všechny ty poutače na fasádách rodinných domů, viditelných zejména u hlavní silnice?60 000 za rok je pro tebe moc? Tak si zjisti, kolik stojí pronájem takového poutače. Takže se jen opakuju. Víš kulový a chceš tu chytračit-zbytečně! A s tou adresou v telefonu-není problém stáhnout z internetu program, který napodobí tvůj hlas.Ten se dá nahrát i z toho tvého vyjíždění v telefonu, pak stačí jen pozměnit slova. Také to jde jednodušeji, stačí když zavolám a položím otázky tak šikovně, že mi odpovíš ANO, pak ho jen vložím do nahrávky, třeba několikrát. Bezreklamky na tomhle podniká. Lidé se bojí soudů, exekucí, advokátů, nemají na soudní znalce, kteří by vyvrátili pravost nahrávek a to je zbraň Bezreklamky.
Někteří pražáci-zvlášť náplavy-máte zvláštní dar. Všechno víte nejlíp a ostatní vedí prd.Asi máte v hlavě zajímavý pro mě nepochopitelný svět, kde je všechno jen v Praze. V Praze jsou firmy, které polepí max. 10 aut. V Praze jsou lidi, kteří se nikdy nenechají nachytat.
Jdi spát Villano, snad se z toho vyspíš!!!
![]()
Tak když jsi si tak jistá, že tě bezreklamky podvedla, napodobila tvůj hlas a změnila slova v nahrávce, proč se nebráníš? Když na to nemáš peníze, tak si vem půjčku, " přece jsi tak jistá, že firma napodobila tvůj hlas a změnila v hovoru slova". Vem si znalce a advokáta a musíš to zákonitě vyhrát a tudíš nic neplatit. Nechce se mi věřit, že by měl nějaký mudr. zapotřebí takhle podvádět lidi. Dívala jsen se na videa, xkrát byla bezreklamky propíraná v černých ovcích a kdyb toto dělali, tak už by se to dávno odhalilo. Pokud nikdo tvůj hlas nenapodobil, ani nezměnil slova v nahrávce hovoru, jen křivě obviňuješ firmu z vlastní blbosti a chtivosti snadně vydělat peníze, pak je mi tě líto. Sleduj zákony, současné dění. Dnes je možné podle zákona uzavřít smlouvu i telefonicky, a to ihned po končení hovoru, bez podpisu.
O nic se nesnažím, chápu, že máte vztek, že jste se nechali takhle hloupě napálit, nezbývá vám, než zaplatit a čekkat, že se na vás usměje štěstí a vy budete jezdit s polepeným autem za 500,– kč měsíčně. Podle recenzí spoojených zákazníků firmy bezreklamky, to víc kč není.
Poslední věc, než na tebe přestanu reagovat. Bráním se soudně! Jenže to ty nevíš a vědět ani nemůžeš, protože se neptáš. Jen tu ostatní napadáš, jak jsou hloupí a chtiví vydělat peníze. Takový je ale byznys. Vždy jde o chtivost vydělat peníze, samy za tebou nepřijdou. Ty jsi snad jiná, svatá? Nechceš si vydělávat? Pak tedy nemáš důvod hledat pracovní inzeráty, pro poslání životopisu-jsi pokrytec! Falešnou lítost si strč do míst, kterou tak barvitě popsal W. Shakespeare, na mě dojem nedělá. Lituješ tak maximálně sebe a tady si léčíš mindrák! Zákony na mě nezkoušej. Mám o nich větší přehled, než ty. Stejně tak o problému s jejich aplikací. Buď ráda za tuto a podobné další diskuze, za černé ovce a stránky společné obrany. Nebýt jich, poslala si životopis a jak by si skončila, kdyby si ve vyhledávači o firmě nic negativního nenašla?
Na každého jednou dojde-i na arogantní náplavy v Praze. Takové ale litovat určitě nebudu.
Níže vložený odstavec je pouze výňatek. Najela jsem si na fakta.bezreklamky.cz
Tak, když už i státní orgány a čoika konstatovaly, že se o podvod nejedná, tak ja to tedy je. Víte co, já si tam zavolám sama a řeknu, že mám zájem umístit svoji plochu k inzerci. Uslyším sama, jak bude vše probíhat.
Jedná se o podvod?
Aktivista David Ondrejkovič (a lidé kolem něho podávají podněty na orgány státní správy za účelem kontrol, kde společnost obviňují z podvodů. To vše za situace, kdy neexistuje žádný věrohodný důkaz, a kdy naopak existuje celá řada rozhodnutí státních orgánů, které konstatují, že se o podvod v žádném případě nejedná, a to včetně protokolu kontroly ČOI.
Nevím, kdo ti ublížil za ty tvoje slova, ale já jsem to určitě nebyla.
Milá Kachno pro tebe, je to úryvek z časopisu
Bez reklamy s Bezreklamkou
Publikováno v časopise 2/2012
Možná jste se také setkali s lákavě znějícím inzerátem či letáčkem společnosti Bezreklamky s. r.o. slibujícím zajištění reklamy na vaše auto, dům či plot, díky které pak budete bez námahy vydělávat několik tisíc korun měsíčně. Přijde vám tato nabídka zajímavá? Zapojte zdravý rozum: kdyby sliby v reklamě Bezreklamky nebyly jen (v lepším případě) sliby, celá republika by byla polepená reklamami.
Ke stažení
Poté, co se se společností spojíte, se rozběhne důmyslný proces, který má většinou jediný výsledek – udělá z vás nespokojeného klienta společnosti Bezreklamky (dříve: nespokojeného klienta společnosti Bestoutdoors s. r.o.). Nejprve vám příjemně hovořící operátorka vysvětlí celou věc takovým způsobem, že opravdu nabudete dojmu, že během krátké chvíle se na vašem autě či domě objeví reklama, která vám bude sama zázračně vydělávat. Na oplátku z vás operátorka zkušeně dostane téměř všechny osobní údaje.
A ještě něco, já hledám práci, proto posílám životopis, poctivou, slušnou práci a né snadný přivýdělek za nějakou reklamu na mém pozemku. I kdybych životopis do bezreklamky poslala, tak by si mě vybrali, nebo nevybrali, tak nevím, proč bych měla nějak špatně skončit. Pokud bych poté zjistila, co firma provádí, tak bych dala výpověď. Kachno jsi velmi hloupá, když si myslíš, že ti někdo zprostředkuje reklamu na svém portálu zadarmo, za všechno se dnes musí platit, za blbost se také platí, i když ne vždy penězmi. Jinak ti samozřejmě přeji, aby si ten soud vyhrála.
Taky jsem nabídl své auto na reklamu. Za clý rok se nikdo neozval, nabízený produkt nikde a přišel jsem o peníze. Po roce se ozvala jiná firma, která mě poslala upozornění k okamžitému zaplacení a hned navíšila dluh o 100Kč. Volal jsem do Bezreklamky a tam jsem narazil. Arogance a lži. Super firma. Pochybuji, že se stím dá něco dělat. Tady slušným lidem pšenka nekvete.
Dobrý den, potřebuji naléhavě pomoc.
Ve čtvrtek tedy 3.1.2013 přítel volal na bezreklamku a odsouhlasil startovací balíček. O cenně balíčku nebyla vůbec řeč. Balíček jsem nepřavzala a zatím ještě nedošel. Dnes jsem příteli řekla ať tam zavolá a hned to zruší,,, Pán na telefonu nám řekl že to nejde. Zatím jsem dnes napsala dopis o odstoupení od smlouvy z důvodu :Jelikož jste mi před započetím plnění také neposlali žádné informace o možnostech odstoupení od smlouvy ještě před plněním, jak to vyžaduje ustanovení §53, odst. 6, je případná smlouva neplatná i z tohoto důvodu. Prosím pomožte s dalším krokem… máme zajít na policii??
Vážně, člověk by vás i politoval, ale když tady zase čtu ty vaše hovadiny, tak ne. připadá mi to, že ten kdo psal viz níže chce dělat z ostatních blbce, např. pár otázek ANO NE?
A najednou vám přijde domů faktura. Tak víte co, ddobře vám tak, když jste jen taak odpovídal na otázky. Tak alespon, to co tady popisujete, tak napiště pravdivě. že jste jim dal adresu a se vším souhlasil s vidinou snadného výdělku. Jo lidičky dnes vám nikdo nic zadara nedá