Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vladkanna
21.10.12 22:45

Bezrekamky

Dobrý den,
tento týden jsem dostala výzvu k okamžitému zaplacení dluhu. Jakého dluhu? Žádnou smlouvu jsem neuzavřela a rozhovor s mladíkem jsem ukončila tím, že mi pošle nabídku do emailu, dodnes čekám, ale výzvu k zaplacení dluhu 4890Kč už poslali. Ráno jdu na policii a nic platit nebudu.

• Citovat
  • Upravit
Tomáš Karel
22.10.12 13:37

Tak přesně stejný problém řeším

Už kolem této záležitosti proběhli dvě soudní stání, teď soud žádá předvolat svědky, kteří byli stejně podvedeni jako já, tak snad už se hnou ledy a konečně soud dá za pravdu podvedeným. Mou peněženku to stálo už hodně tisíc a tak to dotáhnu do konce.Kdo bude mít zájem vypovídat u soudu v Olomouci se může přihlásit na email ***@vpmtrans.cz

• Citovat
  • Upravit
Sta-nick-a
22.10.12 17:39

Kdy tento soud proběhne? Máme to sice trošičku z ruky, ale když jde o spravedlnost, jsme ochotni i dojet. Ozvěte se na telefon ******* - stačí sms - z netu je to zadarmo:-D

• Citovat
  • Upravit
Vladkanna
22.10.12 19:23

Dobrý den, ráda se připojim a u soudu v Olomouci budu vypovídat. Prosím o další informace a vše co budu potřebovat.
Děkuji Vlaďka N. ***@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
Tomáš Karel
23.10.12 11:23

Děkuji Vám za odpověď, soud bude začátkem prosince, datum upřesním, jen poprosím na Vás kontakt aby Vás mohla oslovit má advokátka MGR. Kovaříková, tel.603279603.
Děkuji za ochotu. Tomáš Karel

• Citovat
  • Upravit
Tomáš Karel
23.10.12 12:29

Ještě jednou zdravím, soud proběhne 7.12.2012,v 9h, poprosím o nahlášení jména a adresy na email p. advokátky kovarikova@akkovarikova.cz,aby mohla nahlásit svědka k soudu.
Děkuji Tomáš Karel

• Citovat
  • Upravit
AndrejaB
27.10.12 21:14

TV

Dobrý den, pokud bych Vás mohla poprosit…dělám v TV, vím, že už to několikrát proběhlo medii, ale jak vidím, stejně spoustu lidí znovu a znovu uzavíralo smlouvy. Kdyby jste mě kontaktovali na e-mail a sešli bychom se…stačí s pár lidmï. Ukázali by jste mi smlouvy atd. Je potřeba aby se s tím už něco začalo dělat…tato firma okrádá už dva roky a stále ji to prochází. Jsem z Prahy. Předem děkuji

• Citovat
  • Upravit
28.10.12 01:34
@AndrejaB píše:
Dobrý den, pokud bych Vás mohla poprosit…dělám v TV, vím, že už to několikrát proběhlo medii, ale jak vidím, stejně spoustu lidí znovu a znovu uzavíralo smlouvy. Kdyby jste mě kontaktovali na e-mail a sešli bychom se…stačí s pár lidmï. Ukázali by jste mi smlouvy atd. Je potřeba aby se s tím už něco začalo dělat…tato firma okrádá už dva roky a stále ji to prochází. Jsem z Prahy. Předem děkuji

Mejl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.auluška
28.10.12 21:43
@AndrejaB píše:
Dobrý den, pokud bych Vás mohla poprosit…dělám v TV, vím, že už to několikrát proběhlo medii, ale jak vidím, stejně spoustu lidí znovu a znovu uzavíralo smlouvy. Kdyby jste mě kontaktovali na e-mail a sešli bychom se…stačí s pár lidmï. Ukázali by jste mi smlouvy atd. Je potřeba aby se s tím už něco začalo dělat…tato firma okrádá už dva roky a stále ji to prochází. Jsem z Prahy. Předem děkuji

Kouknete se na https://www.facebook.com/…02788975940/ je to skupina podvedeních na facebooku

• Citovat
  • Upravit
Nadiya
30.10.12 19:14

nadin

3.10.12 jsem byla uvedena v omyl naletela firme bezreklamky. Jsem cizinka a byla s detjmi venjku vedle selnice, proto proslechla co ja mam platit. Mam nahravku hovoru. 8.10.12 prisla mne sms s tim co mam zaplatit 3390 kc.
Kdyz ja pochopila, ze misto zprostredkovani reklamy a privedelku musim platit ja, tak spolecnosti zavolala a poslala e-mail o zruseni „smlouvy“
Spolecnost rikla ze to nejde.
Pohledavku predali na vymahani spolecnosti Intrum Justitia s. r.o.
Rada se pripoijm proti boji s spolecnosti bezreklamky, coby i ini lide neoklamavala.
S pozdravem Yarynych

• Citovat
  • Upravit
Nadiya
31.10.12 09:14

@AndrejaB píše:
@AndrejaB píše:
  • Citovat
  • Upravit
lercikk
7.11.12 21:13
@pepča100 píše:
Na Ukrajině by ho podřízli jako kuře tady mu to zatím vychází se zdravou kůží
  • Citovat
  • Upravit
lercikk
7.11.12 21:21

Napíšte my na e-mail **@seznam.cz jsem taky cizinka, a taky naletěla

• Citovat
  • Upravit
lercikk
7.11.12 21:26

Prosím vas, napíšte my, ***k@seznam.cz,my jsme prohráli soud, ale když musím zaplatit, tak rozhodně ne budu sedět ticho, stačí že soud jím dál prostor na ti jejích „věci“

• Citovat
  • Upravit
lercikk
7.11.12 23:15

Prominte, ale vaše policie se na vas vysere, řeknou vam, že firma ne udělala ani prestupek, my to máme písemně od policie, a dokonce i soud jsme prohráli, i když jsme podávali před 2 lety i trestne oznámení, i žalobu k soudu, stejně nam přišel rozsudek republiky, že máme zaplatit ne jen 4.490 a ještě 8000 za jejích pravníka. Ja tím chci vam řict, že nebojtese najmout dobrýho advokáta, řadší zaplatte jemu, nem tem sviněm, a ještě za jejích advokata dvojnásobek té častky, co „dlužite fiemě“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová