Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už kolem této záležitosti proběhli dvě soudní stání, teď soud žádá předvolat svědky, kteří byli stejně podvedeni jako já, tak snad už se hnou ledy a konečně soud dá za pravdu podvedeným. Mou peněženku to stálo už hodně tisíc a tak to dotáhnu do konce.Kdo bude mít zájem vypovídat u soudu v Olomouci se může přihlásit na email ***@vpmtrans.cz
Kdy tento soud proběhne? Máme to sice trošičku z ruky, ale když jde o spravedlnost, jsme ochotni i dojet. Ozvěte se na telefon ******* - stačí sms - z netu je to zadarmo:-D
Dobrý den, ráda se připojim a u soudu v Olomouci budu vypovídat. Prosím o další informace a vše co budu potřebovat.
Děkuji Vlaďka N. ***@seznam.cz
Děkuji Vám za odpověď, soud bude začátkem prosince, datum upřesním, jen poprosím na Vás kontakt aby Vás mohla oslovit má advokátka MGR. Kovaříková, tel.603279603.
Děkuji za ochotu. Tomáš Karel
Ještě jednou zdravím, soud proběhne 7.12.2012,v 9h, poprosím o nahlášení jména a adresy na email p. advokátky kovarikova@akkovarikova.cz,aby mohla nahlásit svědka k soudu.
Děkuji Tomáš Karel
Dobrý den, pokud bych Vás mohla poprosit…dělám v TV, vím, že už to několikrát proběhlo medii, ale jak vidím, stejně spoustu lidí znovu a znovu uzavíralo smlouvy. Kdyby jste mě kontaktovali na e-mail a sešli bychom se…stačí s pár lidmï. Ukázali by jste mi smlouvy atd. Je potřeba aby se s tím už něco začalo dělat…tato firma okrádá už dva roky a stále ji to prochází. Jsem z Prahy. Předem děkuji
@AndrejaB píše:
Dobrý den, pokud bych Vás mohla poprosit…dělám v TV, vím, že už to několikrát proběhlo medii, ale jak vidím, stejně spoustu lidí znovu a znovu uzavíralo smlouvy. Kdyby jste mě kontaktovali na e-mail a sešli bychom se…stačí s pár lidmï. Ukázali by jste mi smlouvy atd. Je potřeba aby se s tím už něco začalo dělat…tato firma okrádá už dva roky a stále ji to prochází. Jsem z Prahy. Předem děkuji
Mejl?
@AndrejaB píše:
Kouknete se na https://www.facebook.com/…02788975940/ je to skupina podvedeních na facebooku
3.10.12 jsem byla uvedena v omyl naletela firme bezreklamky. Jsem cizinka a byla s detjmi venjku vedle selnice, proto proslechla co ja mam platit. Mam nahravku hovoru. 8.10.12 prisla mne sms s tim co mam zaplatit 3390 kc.
Kdyz ja pochopila, ze misto zprostredkovani reklamy a privedelku musim platit ja, tak spolecnosti zavolala a poslala e-mail o zruseni „smlouvy“
Spolecnost rikla ze to nejde.
Pohledavku predali na vymahani spolecnosti Intrum Justitia s. r.o.
Rada se pripoijm proti boji s spolecnosti bezreklamky, coby i ini lide neoklamavala.
S pozdravem Yarynych
@AndrejaB píše:
@AndrejaB píše:
@pepča100 píše:
Na Ukrajině by ho podřízli jako kuře tady mu to zatím vychází se zdravou kůží
Napíšte my na e-mail **@seznam.cz jsem taky cizinka, a taky naletěla
Prosím vas, napíšte my, ***k@seznam.cz,my jsme prohráli soud, ale když musím zaplatit, tak rozhodně ne budu sedět ticho, stačí že soud jím dál prostor na ti jejích „věci“
Prominte, ale vaše policie se na vas vysere, řeknou vam, že firma ne udělala ani prestupek, my to máme písemně od policie, a dokonce i soud jsme prohráli, i když jsme podávali před 2 lety i trestne oznámení, i žalobu k soudu, stejně nam přišel rozsudek republiky, že máme zaplatit ne jen 4.490 a ještě 8000 za jejích pravníka. Ja tím chci vam řict, že nebojtese najmout dobrýho advokáta, řadší zaplatte jemu, nem tem sviněm, a ještě za jejích advokata dvojnásobek té častky, co „dlužite fiemě“.
Dobrý den,
tento týden jsem dostala výzvu k okamžitému zaplacení dluhu. Jakého dluhu? Žádnou smlouvu jsem neuzavřela a rozhovor s mladíkem jsem ukončila tím, že mi pošle nabídku do emailu, dodnes čekám, ale výzvu k zaplacení dluhu 4890Kč už poslali. Ráno jdu na policii a nic platit nebudu.