Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, prosím neplaťte… já už jsem proti této firmě apatická, jsou to v pěkném vyjádření sprosťáci… naštěstí je to jediná pofiderní firmička z kterou naše rodina přišla po jednoduchém rozhovoru do trablů… na facebooku je skupina Bezreklamky… a taky doporučuji stránky www.spolecna-obrana.estranky.cz. Neplaťte a dejte se do skupinky… pevné nervy m.
Na takové lidi oni čekají že na ně udělají bu bu bu a oni jim hned pošlou to co si řeknou to se jim líbí ale to je chyba ale to si musí každý srovnat v hlavě stačí si přečíst předchozí recenze a mělo by být každému zcela jasné jak to se zmíněnou firmou je, ona to ani firma není, je to jenom parta podvodníků kteří si hrají s lidmi bez ohledu na to v jaké jsou finanční situaci a to je H N U S
Přesně tak, vždy jak tyto podvodníky nazývám „firmou“ hodně mi to k nim nesedí… Neplatit a nebát se…víte co mi je proti srsti, jednatel společnosti MUDr. Brodan, už jsem ho viděla v TV např. v Sama doma - hovořil o psychologii, vliv PC na děti… působí jak inteligent a vlastní takovou zvrhlost… to jsou tedy nátury… chtěla bych se hodně mýlit, ale vystupoval i v pořadu Černé ovce se svoji bývalou firmou Bestoutdoors poté Bezreklamky… to mi mozek nebere… m.
Může mluvit o psychologii to je jasné v té se vyzná protože to co dělá jsou psychologické nátlaky na lidi a v tom je tzv.doma to je jeho parketa ale i špatná vlastnost ale to mu zřejmě nevadí má hroší kůži tyhle manýry jsou na Ukrajině běžné
Na Ukrajině by ho podřízli jako kuře tady mu to zatím vychází se zdravou kůží
S tím souhlasím… je to hroší kůže a nechápu, jak tak může existovat… já takto podnikat, tak bych to asi zabalila… boží mlýny melou pomalu, ale jistě… věřím tomu… m.
Dobrý den, tak jsem taky naletěla, dnes mám poslední den splatnosti, ale manžel říká ať nic neplatim, ale já jsem z toho tak špatná, že bych to nejraději zaplatila a měla pokoj. Neudělám to připojím se k hromadné žalobě. Nejvíc mě štve, že jsem chtěla pomoc rodině, alespoň nějakou kačkou, jelikož jsem na mateřské a pak z toho vyjde tohle jen platit a platit, ach jo.
Dobrý den, neplaťte nic a jednejte podle www.spolecna-obrana.estranky.cz. Taky jsem z toho byla špatná, ale už mě to přešlo a šla s nimi do boje… Hlavně klid a nenechte se takovou podlou firmou nějak rozházet… m.
Napište, dle výše uvedených zaslaných stránek, dopis panu Brodanovi, že s jeho pofiderním podníkání nesouhlasíte… ten dopis si tam najdete… já osobně chci napsat přes víkend dopis na Benešovský soud, kdyby náhodou mě firmička udala, ať soud přehodí do místa mého bydliště. To si dávám jako víkendový úkol… koukněte na facebook - dějte si do vyhledávače Bezreklamky - čtěte a radujte se… Pevné nervy, uvidíte, že za pár dnů budete mít chladnější hlavu a bude líp… mě to taky hodně vzalo, jak s tím manžel došel… myslela jsem, že puknu, pořád jsem hledala informace, lítala po PČR… psala, no škoda mého času…nechci ať mé děti časem narazí na takové prasečí firmy…
Tak se i já připujiji. Patřím mezi opatrné lidi, ale tato firma mě dostala. Ted řeším výzvu k okamžitému zaplacení dluhu. Dejte si pozor, na velice neseriozní jednání, at nenaletíte jako já.
Krásný den.
mně už došla složenka zaplatit 5.000 kč a to jsem nic nepodepsal, takže za co mám platit??BEZREKLAMKY-PODVODNÍCI, at přijdou, postřílim je ![]()
Nově příchozí a oklamaní touto společností, připojte se na fcb https://www.facebook.com/…02788975940/ kde najdete mnoho rad jak proti této pochybné firmě bojovat.
Chi moc poděkovat za příspěvky. Moc mi to pomohlo.Je ale neskutečné, co se tu děje a děje se to vesele dál…a kolik lidí ještě naletí. ![]()
Zdravim tak mám zaplatit, že mají vše nahrané a není proti tomu odvolání a vše prohraju.tak nevim.? poradi mi někdo? Děkuji.