Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak mě dnes také došlo zaplatit bezreklamky mám zaplatit skoro 9000 a nevím za co nic jsem od nich nedostala žádnou službu nic .Nevím co dělat poradte mi někdo prosím děkuji
@mamina 5 píše:
tak mě dnes také došlo zaplatit bezreklamky mám zaplatit skoro 9000 a nevím za co nic jsem od nich nedostala žádnou službu nic .Nevím co dělat poradte mi někdo prosím děkuji
Pojď sem mezi nás https://www.facebook.com/…02788975940/ Tady je spousta rad jak se proti nim bránit. Hlavně jim nic neplať.
ale mě to dnes přišlo od soudu ne tedy exekuce ,ale že to mám zaplatit
@mamina 5 píše:
ale mě to dnes přišlo od soudu ne tedy exekuce ,ale že to mám zaplatit
Jako jak od soudu? A od kterého?
@mamina 5 píše:
Soud Benešov
Počkej soud Benešov
A byla jsi přítomná u soudu? Bylo ti doručeno předvolání?
ne U soudu ne a je tam podepsaný nějaký samosoudce a ani to nepřišlo doporučeně ,protože jsem to měla jen tak ve schránce
@mamina 5 píše:
ne U soudu ne a je tam podepsaný nějaký samosoudce a ani to nepřišlo doporučeně ,protože jsem to měla jen tak ve schránce
To je podvod na entou! Nic neplať. Předvolání k soudu ti MUSÍ přijít doporučeně! Není možné jednat bez toho, aby pozvali obžalovaného k jednání.
Platební výměr zovněž musí přijít DOPORUČENĚ!
Prosím tě pojď sem https://www.facebook.com/…02788975940/ tady to všechno řešíme jak se bránit a co dělat. Je tam pan Mgr. David Ondrejkovič, on ti pomůže.
Přihlaš se na facebook a přidej se do skupiny.
@mamina 5 píše:
díky moc ,protože fakt nevím co dělat
David Ondrejkovič: „Platební rozkaz je automatický nástroj, který soud vydá, aniž by vůbec četl žalobu. Proti platebnímu rozkazu je třeba podat odpor a zároveň namítnout místní nepříslušnost soudu v Benešově. Ať mi paní napíše na ondrejkovic@klikni.cz, ale pokud možno HNED.“
Koukám co se tu děje .Já tyky jsem napálenej mne napáli 1 května jak dlouho seto bude táhmout tenhle bordel?
@mikiki píše:
Koukám co se tu děje .Já tyky jsem napálenej mne napáli 1 května jak dlouho seto bude táhmout tenhle bordel?
Tak se přidej je nás tu víc https://www.facebook.com/…02788975940/
Příspěvek upraven 04.05.12 v 20:21
Asi dokud to někdo nevezme do svých rukou a nevystřílí je tam !!!!
Ahojky tak kdy to vše skončí tento kolotoč celý.No maj to pěkně ošéfovaný . ![]()
Omlovám se za chybyčky, ale pokud by jste chtěl někdo další webové stránky jak se bránit prozi praktikám pana BRODANA a dalších, pište prosím co nejdříve do diskuze, anpíši více informativních webů ze kterých si můžete stáhnout obranu. Škoda, že včera nebyl přítomen v ČT 1 - na Ćerných ovcích ani jeden liduprostý právník a nepodal návod, nebo alespoň nenastínil jak se právně bránit proti takovým praktikám. Proč tato fyrma ač přejmenovaná a s takovým to „černým kabátem“ může stále již mnoho let zpět podvádět stovky lidí a uvádět je vědomě v omyl. Kam to vlastně spějeme? Vždyť jsou to trpění paraziti přiživující se na většině obyčejných a většinových lidí v našm státě. Kam to spějeme? Ale můžeme jen doufat, až se ti všichni podvodníci nabaží (a to nejen pan BRODAN a jeho blízcí a kamrádi jako kamarádka tisková mluvčí … jenž mi totálně klesla v její osobnosti - každý ji snad zná jako propagonistku ČT. Jo hold za prachy všechno - i snížení osobnosti. Jo, zapomněl jsem dopsat, až nás všechny tyto pijavice vysají, tak taky zgebnou. Akorát je nebude moci nikdo už zahrabat, nebo spálit. To je zákon přírody, který neznají. Navíc prachy co mají naškrblený na hromadách vždy dělají zle a těžko se jim bude narozdíl od nás už jen usínat, aby je zase takový parchant jako jsou oni neokradl. Jinak prosím volejte a pište, zadarmo jim naš našrblený penízky nedáme, to je raději až se sejdem projíme a propijeme. JInak další informace, trestní oznámení dávejte pod značkou -
KRPH-14034–1/PŘ-2012–050714 - na policii si to již vylustrují - A V JEDNOTĚ JE SÍLA - A KDO SE BOJÍ NESMÍ DO LESA - to vás každého již snad učila Vaše MAMINKA. Pkud by chtěl někdo formulář jak ho podat, raději zavolejte,domluvíme se, mejly nejsou uveřejňovány. tel ********* Jinak těch diskuzí je více na dalších webwch a přibývá jich, koukněte i tam. stačí dát a vyfiltrovat si na jiných portálech - seznam.cz, centrum.cz a dalších heslo BEZREKLAMKY