Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TheZuzalen píše: Žádali jste si nahrávaný hovor od firmy Bezreklamky? Nám už přišla ta nahrávka…a podle poslechu té nahrávky si nejsem zcela jistá, zda bychom uspeli…Moje mamka jim totiž na vše jaksi souhlasila a nakonec řekla, že si to nepamatuje, že jí to maj poslat do majlu…ale myslela si, že jí teprv pošlou smlouvu, kterou bude muset podepsat a pak teprv ta smlouva bude platit…chtěla je prostě už mít z krku a bohužel tím, že souhlasila…tak to má prohraný…
Ale podle mě by tam stejně měla být lhůta na zrušení smlouvy. Tak to přece bývá, když něco uzavřete na ulici nebo po telefonu. Jak si přes ten telefon mohla přečíst obchodní podmínky? Tohle je podle mě velký nátlak a myslím, že uspějete.
@Sumaya píše:
Ale podle mě by tam stejně měla být lhůta na zrušení smlouvy. Tak to přece bývá, když něco uzavřete na ulici nebo po telefonu. Jak si přes ten telefon mohla přečíst obchodní podmínky? Tohle je podle mě velký nátlak a myslím, že uspějete.
já říkám…ta firma moc dobře ví, co dělá…prostě bazíruje na tom, že lidé neznají zákon…a že jsou důvěřiví…firma záměrně dala do obchodních podmínek, že nemůže člověk odstoupit od smlouvy, jelikož plnění již bylo splněno…okamžitě a to při hovoru!!! jejich plnění je pouze umístit jejich inzerát na internetové stránky…toť vše…je to nehoráznost…podlost…ale jim je to jedno…dál obvolávají lidi, kteří nejsou chodící justice…a nechají se chytnout do pastičky
@TheZuzalen píše:
já říkám…ta firma moc dobře ví, co dělá…prostě bazíruje na tom, že lidé neznají zákon…a že jsou důvěřiví…firma záměrně dala do obchodních podmínek, že nemůže člověk odstoupit od smlouvy, jelikož plnění již bylo splněno…okamžitě a to při hovoru!!! jejich plnění je pouze umístit jejich inzerát na internetové stránky…toť vše…je to nehoráznost…podlost…ale jim je to jedno…dál obvolávají lidi, kteří nejsou chodící justice…a nechají se chytnout do pastičky
To chápu, že to dali do obchodních podmínek, že se nemůže odstoupit, ale stejně nedává smysl to, že si člověk nemá možnost pročíst obchodní podmínky a až poté něco uzavřít. To je v rozporu s dobrými mravy..já bych je všechny spráskala bičem z této firmy.
@Sumaya píše:
To chápu, že to dali do obchodních podmínek, že se nemůže odstoupit, ale stejně nedává smysl to, že si člověk nemá možnost pročíst obchodní podmínky a až poté něco uzavřít. To je v rozporu s dobrými mravy..já bych je všechny spráskala bičem z této firmy.
já taktéž to mi věřte…jsem stejného názoru, že je to v rozporu s dobrými mravy
@Sumaya píše:
Luciperko nebo ostatní. KDybych měla u sebe nějaký kvalitní diktafon nebo nahrávač, tak si nechám od bezreklamky zavolat a nahrávala bych hovor s tím, že oni to neví. Myslíte si, že i kdybych jim řekla, že nemám zájem o jejich služby, že i přesto by mi došel dopis, že mám zaplatit?Nebo jak to funguje, na základě čeho se vám ozvali? Vy jste jim poslali mail nebo nějaký kontaktní formulář?
Nic jsme nepodepsali, žádná smlouva nepřišla mejlem ani poštou, vše bylo po telefonu.
@TheZuzalen píše: Žádali jste si nahrávaný hovor od firmy Bezreklamky? Nám už přišla ta nahrávka…a podle poslechu té nahrávky si nejsem zcela jistá, zda bychom uspeli…Moje mamka jim totiž na vše jaksi souhlasila a nakonec řekla, že si to nepamatuje, že jí to maj poslat do majlu…ale myslela si, že jí teprv pošlou smlouvu, kterou bude muset podepsat a pak teprv ta smlouva bude platit…chtěla je prostě už mít z krku a bohužel tím, že souhlasila…tak to má prohraný…
Tak sem to vyslechla, byl to hodně dlouhý hovor, dost zavádějící a pořád kecal o výdělku, mátl paní a pak už se v tom automaticky ztrácela. Pořád je tu naděje, že by to dobrý právník zvládl. Zkuste se obrátit na tu paní Juráčkovou a vše ji přeposlat.
Možná by bylo dobrý, kdybychom se spojili a této právničce všechno předali, aby nás všechny zastupovala. Chtělo by to spojit síly a domluvit se jak dál.
@LUCIPERKA-ddub píše:
Tak sem to vyslechla, byl to hodně dlouhý hovor, dost zavádějící a pořád kecal o výdělku, mátl paní a pak už se v tom automaticky ztrácela. Pořád je tu naděje, že by to dobrý právník zvládl. Zkuste se obrátit na tu paní Juráčkovou a vše ji přeposlat.Možná by bylo dobrý, kdybychom se spojili a této právničce všechno předali, aby nás všechny zastupovala. Chtělo by to spojit síly a domluvit se jak dál.
Já si právě nejsem jistá…proč by jinak tato firma dál fungovala takhle dlouho?
My už jsme teda kontaktovali dobrou známou právničku a domluvíme se zítra co dál, uvidíme…určitě sem napíšu
Proč by fungovala dál? Ale ona je to původní Bestoutdoors, která změnila kabát za Bezreklamky. A dál až toho bude hodně zase změní kabát.
Firma Bezreklamkyje firma, která se pouze přejmenovala z původního názvu Bestoutdoors (ještě dříve Gravertin)Sídlo firmy dle obchodního rejstříku je Praha 8, Karlín, Křižíkova 332/1, PSČ 186 00
Firma UP Promotion (dříve pod názvem U Nových lázní 1 s.r.o.) má jako předmět podnikání (vzhledem k tomu co skutečně dělá) dosti absurdně zapsán pronájem bytových a nebytových prostor a základní služby spojené s pronájmem, provozem a údržbou domu U Nových lázní 1, Teplice v rozsahu § 4 zák. 455/91 Sb. Sídlo firmy dle obchodního rejstříku je Praha 8, Karlín, Křižíkova 254/5, PSČ 186 00
Všechny tyto firmy spojuje jméno MUDr. Filipa Brodana z Berouna (ročník 1981).
jednatel: MUDr. Filip Brodan, r.č. 810312/0641
Beroun, Tyršova 75, PSČ 266 01
den vzniku funkce: 17.června 2008
Jednatel jedná jménem společnosti samostatně.
Vymáháním jejich údajných pohledávek u soudu se zabývá benešovský advokát JUDr. Pavel Budil (ročník 1978), absolvent pověstných Plzeňských práv, který má z každého soudního řízení (ke kterému se protistrana nedostaví a nevyjádří) automaticky zisk přibližně 9 tisíc korun.
Tato podvodná firma se zaměřuje zejména na spotřebitele (tedy fyzické osoby - nepodnikatele bez IČO), kteří obvykle neoplývají penězi a pronájmem svého vozu či domu (nebo plotu) jako reklamní plochy si chtějí přivydělat nějakou tu korunu. Jde však o důmyslně připravenou past založenou jednak na značně nepřehledné smlouvě (tedy pro člověka bez právního vzdělání) a zejména na předpokladu, že si dotyčný chudý člověk nebude moci dovolit právní pomoc, bez které je INDIVIDUÁLNÍ obrana proti nim relativně obtížná.
Vše o této podvodné firmě je mimo jiných stránek psáno tady:
Stránky pro boj nejen s katalogovými podvody
http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…01991431.jpg
@LUCIPERKA-ddub píše:
Proč by fungovala dál? Ale ona je to původní Bestoutdoors, která změnila kabát za Bezreklamky. A dál až toho bude hodně zase změní kabát.Firma Bezreklamkyje firma, která se pouze přejmenovala z původního názvu Bestoutdoors (ještě dříve Gravertin)Sídlo firmy dle obchodního rejstříku je Praha 8, Karlín, Křižíkova 332/1, PSČ 186 00
Firma UP Promotion (dříve pod názvem U Nových lázní 1 s.r.o.) má jako předmět podnikání (vzhledem k tomu co skutečně dělá) dosti absurdně zapsán pronájem bytových a nebytových prostor a základní služby spojené s pronájmem, provozem a údržbou domu U Nových lázní 1, Teplice v rozsahu § 4 zák. 455/91 Sb. Sídlo firmy dle obchodního rejstříku je Praha 8, Karlín, Křižíkova 254/5, PSČ 186 00
Jednatel jedná jménem společnosti samostatně.Vymáháním jejich údajných pohledávek u soudu se zabývá benešovský advokát JUDr. Pavel Budil (ročník 1978), absolvent pověstných Plzeňských práv, který má z každého soudního řízení (ke kterému se protistrana nedostaví a nevyjádří) automaticky zisk přibližně 9 tisíc korun.
Tato podvodná firma se zaměřuje zejména na spotřebitele (tedy fyzické osoby - nepodnikatele bez IČO), kteří obvykle neoplývají penězi a pronájmem svého vozu či domu (nebo plotu) jako reklamní plochy si chtějí přivydělat nějakou tu korunu. Jde však o důmyslně připravenou past založenou jednak na značně nepřehledné smlouvě (tedy pro člověka bez právního vzdělání) a zejména na předpokladu, že si dotyčný chudý člověk nebude moci dovolit právní pomoc, bez které je INDIVIDUÁLNÍ obrana proti nim relativně obtížná.
ano máte pravdu…ale já to nemyslela jako názvem…ale jako firma jako taková…oni sami se chlubí, že fungují 9 let…
@LUCIPERKA-ddub píše:
Ale pořád se přejmenovávají což také o něčem vypovídá…
a taktéž ty jejich obchodní praktiky…
cituji: „Dívejte se 2.5. v 17:45 na pořad Černé Ovce - bude tam nahrávka úplně stejného hovoru a následně její právní rozbor.
Ta smlouva není neplatná z toho důvodu, že by smlouvu nešlo uzavřít po telefonu - je neplatná proto, že jste jí (resp. maminka) uzavírala v omylu o kterém ta druhá strana MUSELA VĚDĚT - takto je formulován paragraf 49a občanského zákoníku. Důkaz, že o tom musí vědět je v tom množství stejně poškozených a v té dlouhé době, kterou už tohle dělají. Oni mohou u soudu uspět pouze tehdy, pokud Vy by jste se k soudu nedostavili, což bohužel spousta lidí udělalo. Pokud by Vás žalovali, tak mi napište - máme už obranu připravenou a oni jakmile na tu obranu narazí, tak stahují žalobu - důkaz je v tom článku na Černé listině nepoctivých firem na našich stránkách.
Mgr. David Ondrejkovič“
@TheZuzalen píše:
cituji: „Dívejte se 2.5. v 17:45 na pořad Černé Ovce - bude tam nahrávka úplně stejného hovoru a následně její právní rozbor.
Ta smlouva není neplatná z toho důvodu, že by smlouvu nešlo uzavřít po telefonu - je neplatná proto, že jste jí (resp. maminka) uzavírala v omylu o kterém ta druhá strana MUSELA VĚDĚT - takto je formulován paragraf 49a občanského zákoníku. Důkaz, že o tom musí vědět je v tom množství stejně poškozených a v té dlouhé době, kterou už tohle dělají. Oni mohou u soudu uspět pouze tehdy, pokud Vy by jste se k soudu nedostavili, což bohužel spousta lidí udělalo. Pokud by Vás žalovali, tak mi napište - máme už obranu připravenou a oni jakmile na tu obranu narazí, tak stahují žalobu - důkaz je v tom článku na Černé listině nepoctivých firem na našich stránkách.
Mgr. David Ondrejkovič“
Ano je to tak, smlouva uzavíraná po telefonu, člověk o tom nemá ani tušení.
Stahují, ale pak prý to zkusí ještě jednou znovu podat žaložu, je třeba to dobře hlídat. Sou to svině vyscaný.
Doufám, že mi do toho nic nevleze (třeba porod) a budu se moct na ovce kouknout.
Stále to tady sleduju, co je nového. A je dobře, že se bráníme a nerezignovali jsme jako většina oklamaných a podvedených lidí. Se zlem je třeba bojovat, ne se mu podřídit.
jen tak pro zajímavost a pro další poškozené…NIC JIM NEPLAŤTE!!!! Poštu přebírejte - kromě balíčků - ale nereagujte na telefonáty, emaily… a čekejte na soud… Bohužel, jiné východisko zde není…jak už jste se jednou s tímto ďáblem zapletli, musíte to dotáhnout do konce…Nenechte se! Braňte se! Nejideálnější je mít svého právníka a předat mu veškeré dokumenty a ten vás pak u soudu bude zastupovat. Oni si totiž nepřestanou nikdy vynucovat si od vás peníze, i kdybyste zaplatili - ozvou se s exekucí třebas za 5 či 7 let…opravdu jsou velmi výborné stránky tyto: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…otion.2.html
Přeji všem i nám PEVNÉ NERVY!
@LUCIPERKA-ddub píše:
Proč by fungovala dál? Ale ona je to původní Bestoutdoors, která změnila kabát za Bezreklamky. A dál až toho bude hodně zase změní kabát.Firma Bezreklamkyje firma, která se pouze přejmenovala z původního názvu Bestoutdoors (ještě dříve Gravertin)Sídlo firmy dle obchodního rejstříku je Praha 8, Karlín, Křižíkova 332/1, PSČ 186 00
Jednatel jedná jménem společnosti samostatně.Vymáháním jejich údajných pohledávek u soudu se zabývá benešovský advokát JUDr. Pavel Budil (ročník 1978), absolvent pověstných Plzeňských práv, který má z každého soudního řízení (ke kterému se protistrana nedostaví a nevyjádří) automaticky zisk přibližně 9 tisíc korun.
To je to co sem semka dávala včera.
Ale nevadí alespoň si toho lidé všimnou líp. Jinak toto sem vyšťourala na internetu.
Jednatel jedná jménem společnosti samostatně.
Tak mě napadlo co pána navštívit a trochu mu porovnat fasádu…
![]()
Ale ne musíme být realističtí a nesmíme se nechat unášet emocemi a zlobou, snad i v našem státě platí spravedlnost a dobré mravy. Zkusme v to aspoň věřit.