Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
28.4.12 12:53
@LUCIPERKA-ddub píše:
To je to co sem semka dávala včera. :) Ale nevadí alespoň si toho lidé všimnou líp. Jinak toto sem vyšťourala na internetu.
jednatel: MUDr. Filip Brodan, r.č. 810312/0641
Beroun, Tyršova 75, PSČ 266 01
den vzniku funkce: 17.června 2008
Jednatel jedná jménem společnosti samostatně.
Tak mě napadlo co pána navštívit a trochu mu porovnat fasádu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale ne musíme být realističtí a nesmíme se nechat unášet emocemi a zlobou, snad i v našem státě platí spravedlnost a dobré mravy. Zkusme v to aspoň věřit.

:lol: já jsem tak napjatá, že to sem dávám znovu :D
ale jak říkáte…alespoň si toho lidé všimnou :)
já bych takovýhle vychytralý podvodníky :pocitac:
:cert: však nebojte…ono se jim to vrátí…aniž bychom jim museli něco udělat…sice ne hned…ale vrátí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.12 12:59

@TheZuzalen ano Boží mlýny melou, někdy pomalu, ale melou… :)
Věřím, že se mu to ošklivě vrátí, všem těm co s tím mají co do činění. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fanys67
28.4.12 15:46

Tak mě při pročídání těchto a dalších stránek napadlo když hlavní aktér této podvodnické firmy je MUDr, tak proč nedělá svoji odbornou práci ve zdravotnictví a zabývá se těmito podvodnými praktikami.Co tak na něj podat stížnost k lékařské komoře ČR?! Zkuste to! Možná by se toho mohl dobře zhostit ten kdo má již nashromážděné důkazy od více takto podvedených lidí… :think:

• Citovat
  • Upravit
238
29.4.12 22:37

firma Bezreklamky si nepřebírá poštu!!!

mmch. už máte někdo zkušenosti se zasíláním pošty na adresu firmy Bezreklamky s.r.o.
Ptám se proto, že my jsme jim posílali odmítací dopis přes službu EMS s dodejkou a jak jistě víte, tak díky této službě můžete sledovat zásilku a zjistli jsme, že firma si poštu nepřevzala…
zajímavé, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.12 22:51

A to chtějí posílat vše písemně. Jim stačí, že smlouvu uzavřeme po telefonu aniž to tušíme, že sme se upsali k smlouvě a oni to chtějí písemně a pak poštu nepřevezmou a dál žádají peníze. Hmmmm chytře to mají vymyšleny! :cert: :cert: :cert:
To je tedy pěknej bludnej kruh, to jim jako budeme pořád platit a platit bez možnosti výpovědi? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.4.12 22:55
@LUCIPERKA-ddub píše:
A to chtějí posílat vše písemně. Jim stačí, že smlouvu uzavřeme po telefonu aniž to tušíme, že sme se upsali k smlouvě a oni to chtějí písemně a pak poštu nepřevezmou a dál žádají peníze. Hmmmm chytře to mají vymyšleny! :cert: :cert: :cert:
To je tedy pěknej bludnej kruh, to jim jako budeme pořád platit a platit bez možnosti výpovědi? :poblion:

oni ještě v těch obchodních podmínkách píší, že můžete vypovědět přes formulář, či telefonicky…ale u soudu prý nikoho nezajímá telefon ani email, ale hlavně písemné dokumenty! Tím, že jim někdo po telefonu zavolá, či napíše email - to oni mohou zapřít…každopádně každý z nás máme důkaz o tom, že jsme to posílali 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.5.12 18:05

Pavlíková v Černých ovcích lže!!!

Pavlíková v Černých ovcích lže jak když tiskne…prý klientovi řeknou všechno…to jsem zase jednou vytočená… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 18:39

To byl ale mazec, koukala sem na to. A je to hrozný jak s lidma zametají. Aby sme se sami chodili informovat, zda na nás není u benešovského soudu podaná žaloba? Kde to žijeme? Předvolání nepříjde a odsoudí nás tzv. o nás bez nás? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.5.12 18:42
@LUCIPERKA-ddub píše:
To byl ale mazec, koukala sem na to. A je to hrozný jak s lidma zametají. Aby sme se sami chodili informovat, zda na nás není u benešovského soudu podaná žaloba? Kde to žijeme? Předvolání nepříjde a odsoudí nás tzv. o nás bez nás? 8o 8o 8o

ostatně z pořadu Černé ovce jsme se nic nového nedozvěděli…jako vždy…firma Bezreklamky se nám prostě vysmívá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 18:46
@TheZuzalen píše:
ostatně z pořadu Černé ovce jsme se nic nového nedozvěděli…jako vždy…firma Bezreklamky se nám prostě vysmívá!!!

To ano, všechno co řekli už sem si dávno zjistila na netu. Takže nic nového. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 21:06

Černé ovce

Kdo dneska neviděl Černé ovce tak tady je odkaz Bezreklamky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emerica
2.5.12 23:23

Tak tu Pavlíkovou bych potahal za ty její vlasy co to tam mlela to není možný do telefónu ani takový věci neříkaj z toho co četla. Jinak tam říkali vše co už víme a to že nám ani pošta nedojde to je už velká drzost člověk aby denně volal jestly na něj někdo nepodal žalobu to je moc ne. Před dvěma dny mi dvě moje kamarádky zavolali taky na lístek co dostaly za stěračem auta. Samozřejmě šlo o společnost Bezreklamka když sem to zjistil okamžitě sem jim řek ať se s nimi vůbec nabaví nic neříkají a pošlou je do pr… Naštěstí v první telefonátu po nich nic nechtěly ale v druhém když jim chtěly zdělit tyjejích supr podmínky ale obě dvě jim řekly že s nima nechtějí mít nic společnýho že se jedná o podvdnou firmu co si mezi tím zjistily tak jím do telefónu nadávly proč teda vůbec volaj na to číslo a že jsou krávy blbí atd. Zrovna tenhle hovor bych si nechal poslat jak se chovjí k zákazníkům co jim řeknou pravdu a dotyčný pán co volal by zasloužil pár pěstí aby se probral jak se má chovat.

• Citovat
  • Upravit
2.5.12 23:36

Já nevím, ale příjde mi podivný, že benešovský soud nepošle obsílky žalovaným firmou bezreklamky. Je přeci povinnost soudu, obě zúčastněné strany plně informovat, kdy, kde a v kolik se mají dostavit.
Což podle mě znamená, že i někdo od benešovského soudu v tom jede s nima. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emerica
3.5.12 10:07

Co já zas slyšel tak jak soud tak prej mají i někoho na poště kdo to schávlně nedoručí tak nevím ale je to kravina od policajtů vždy všechno příjde a tady ne. Přeci člověk nemůže furt zjišťovat jestly na něj někdo zrovna teď nepodal žalobu pokud ano tak kde to žijem !!!!

• Citovat
  • Upravit
Emerica
3.5.12 10:15

A tedˇdalší gól otevřu email a tam od Bezreklamky vážený zákazníku na našem portálu mužete měnit fotky,informace vše co se týká vaší nabídky 24 hodin denně 365 dní v roce a blá blá blá. Tak nevím jak to mám chápat už skoro 2 měsíce se ze mě snaží dostat ty jejich podvodný peníze vyhrožujou posílaj exekutorský výhružky a teď tohle jako bych byl platící spokojený zákazník tak co to je ??? :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová