Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.5.12 11:02

Emerica

To manželovi taky přišlo už dvakrát, v tomto přesném znění: Kopíruji E-mail.

*Vážený zákazníku portálu bezreklamky.cz,

rádi bychom Vás informovali, že máte možnost aktualizovat pohodlně a v kteroukoliv denní či noční dobu nabídku Vaší reklamní plochy přes webové rozhraní http://moje.bezreklamky.cz

Jelikož jsou aktuální a úplné informace u Vaší inzertní nabídky základem úspěchu k pronájmu Vaší plochy, máte na moje.bezreklamky.cz mimo jiné tyto možnosti:

1. Přidat fotografie Vaší plochy (fotografie prokazující atraktivitu plochy jsou pro 99% firem klíčovým prvkem při jejich výběru)
  2. Kompletně editovat informace v inzertní nabídce (jak plochu, tak informace o Vás)
  3. Aktualizovat Vaše kontaktní údaje (bez validních kontaktů Vás nebude možné kýmkoliv oslovit)
  4. Stáhnout si podklady pro platby
  5. Editovat délku trvání Vaší inzertní nabídky

A to vše 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce!

Navíc na Vás na http://moje.bezreklamky.cz čeká malý dárek.

Děkujeme, že nabízíte Vaši plochu přes http://www.bezreklamky.cz

Jaroslav Staněk
Manažer zákaznického centra*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.12 12:00

P O Z O R !!!

Jak již jsem psala je důležité si zjistit, zda není proti vám vedena žaloba u okresního soudu v Benešově. Jsem ve spojení s panem Ondrejkovičem, který radí raději z opatrnosti kontaktovat soud aktivně sami. Je to lepší než se pak zpětně několik let soudit o neplatnost rozsudku a neplatnost již proběhlé exekuce.

Můžete to napsat asi takto jako my:
podatelna@osoud.ben.justice.cz

Dobrý den,

chci se zeptat, zda na mou osobu:

Jméno a příjmení, datum narození
adresa trvalého bydliště

není vedená žaloba u okresního soudu v Benešově firmou:

Bezreklamky, s.r.o.
IČ: 25797778
Křižkova 332/1
186 00 Praha 8 - Karlín
Jednatel společnosti MUDr. Filip Brodan

A pokud ano, žádám bližší informace.

Důležité je uvést (jak sme se dozvěděli z telefonátu k soudu 317/723871)
celé jméno a příjmení, datum narození a přesnou adresu trvalého bydliště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
3.5.12 13:23

Drzost nad drzostí...

toto nám dnes napsal pracovník z Bezreklamky s.r.o. - podle něj nejsme féroví…a oni jsou???
"Dobrý den,

po pročtení Vašeho e-mailu Vám sděluji, že s Vaším názorem nesouhlasíme. Klientka s námi uzavřel smlouvu o propagaci reklamní plochy podle § 53 zákona č.40/1964 Sb. Vše bylo uzavřeno prostřednictvím telefonického hovoru, který máme nahraný a který dále archivujeme. Dle našeho právního zástupce je vše v pořádku.

Jelikož jsme pro ni službu splnili, t.j. vytvořili jsme pro ni nabídku reklamní plochy, opravdu mi nepřijde férové, že za tuto službu odmítá zaplatit dohodnutou částku. Pro vyrovnání závazku uhraďte 4390 Kč na účet 8900195786/2600,VS:316019.

Věříme ve Vaše rozumné rozhodnutí a že uhradíte danou částku tak, aby nemusela být vymáhána externí agenturou.

S pozdravem

Zdeněk Novák
Klientské centrum BEZREKLAMKY s.r.o."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.12 13:33

Odmítací dopis Bezreklamky

@TheZuzalen
Tak to udělej jako my, pošli jim doporučený dopis s dodejkou kde mimo jiné napíšeš:

Výše uvedené skutečnosti prokazují, že jádro vašeho „podnikání“ nepředstavuje vámi formálně deklarovaná „služba“, ale právě skutečnost, že subjekty uzavírající smlouvu s vaší společností budou při tomto právním úkonu jednat v omylu pro jeho uskutečnění rozhodujícím. Takovéto jednání je v zásadním rozporu s dobrými mravy a s pravidly poctivého obchodního styku. Je vám jistě známo, že výkon práva, který je v rozporu se zásadami poctivého obchodního styku, nepožívá právní ochrany.

Přikládám šablonu (vzor) Odmítacího dopisu, tak jak nám ji poslal a poradil pan David Odrejiček, který se zabývá touto kauzou.

VZOR:

Vaše jméno, příjmení (titul)
Vaše adresa
IČ:

UP Promotion s.r.o.
IČ: 62742680
Křižíkova 254/5
(nebo pro případ, že jde o firmu Bezreklamky, místo shora uvedeného napište)
Bezreklamky s.r.o.
Křižíkova 332/1
(nechte jen tu firmu a adresu, která se týká Vašeho případu, tu druhou smažte)
186 00 Praha 8 - Karlín

K rukám jednatele MUDr. Filipa Brodana
Doporučeně s dodejkou

Věc: Dovolání se neplatnosti smlouvy

Filipe Brodane,
obracím se na vás jako na jednatele společnosti UP Promotion s.r.o. neboť jste to dle obchodního rejstříku právě vy, kdo je oprávněn za vaši společnost jednat.

Nikdy jsem se vědomě nezavázal k tomu, že bych již rozbalením balíčku uzavíral nějakou smlouvu (pokud „balíček za 890,– Kč“ není Váš případ, pak předchozí větu vynechte). Má vůle v žádném případě nesměřovala k uzavření smlouvy v té podobě, ve které ji vůči mně prezenzujete. Pokud jsem tak podle vašeho soukromého právního názoru přesto učinil, pak Vám sděluji, že to bylo to na základě omylu, který byl pro údajný právní úkon „uzavření smlouvy“ rozhodující a o kterém jste vzhledem k délce a po celou dobu věcně totožnému způsobu vašeho „podnikání“ museli vědět. S ohledem na vaši pověst, která je snadno dohledatelná ve veřejném prostoru (internet, média…) jsem si prakticky jist, že jste tento omyl vyvolali úmyslně.

Jak jste již jistě pochopil, jsem v kontaktu s mnoha dalšími subjekty, které ve shodě se mnou potvrzují, že při uzavírání údajné smlouvy s vaší společností jednaly v omylu vycházejícím ze skutečnosti, jež je pro uvedený právní úkon rozhodující a jehož vyvolání ve shodě s nimi i já připisuji vám neboť není možné, aby tolik lidí udělalo stejnou chybu, aniž by to bylo vaším úmyslem. Zároveň mi není známo, že by se komukoli podařilo dohledat jakéhokoli zákazníka, který by objednávku učinil vědomě a záměrně ve shodě s vámi uplatněným výkladem celého rozsahu vašich smluvních podmínek. Pokud takový zákazník skutečně existuje, pak se nikde veřejně neprojevuje na rozdíl od tisíců osob, které potvrzují, že byly vámi uvedeny v omyl.

Výše uvedené skutečnosti prokazují, že jádro vašeho „podnikání“ nepředstavuje vámi formálně deklarovaná „služba“, ale právě skutečnost, že subjekty uzavírající smlouvu s vaší společností budou při tomto právním úkonu jednat v omylu pro jeho uskutečnění rozhodujícím. Takovéto jednání je v zásadním rozporu s dobrými mravy a s pravidly poctivého obchodního styku. Je vám jistě známo, že výkon práva, který je v rozporu se zásadami poctivého obchodního styku, nepožívá právní ochrany.

Tímto uzavírám, že s ohledem na výše uvedené skutečnosti považuji jakoukoli smlouvu mezi UP Promotion s.r.o. a mnou za absolutně i relativně neplatnou a v žádném případě vám nehodlám nic platit.

Pokud máte na celou věc „jiný právní názor“, pak si jej laskavě strčte do..............třeba do obálky a uplatněte u věcně a (toto zvláště zdůrazňuji) místně příslušného soudu – já se vás rozhodně nebojím!

V takovém případě vás však ubezpečuji, že se budu bránit všemi prostředky, které mi umožňuje (či lépe řečeno - výslovně nezakazuje) zákon. V této obraně, na které budu spolupracovat a sdílet veškeré náklady se stejně poškozenými, nebudu litovat námahy, času ani prostředků.

Mějte na paměti, že budu též velmi důsledně usilovat o náhradu všech škod, které mi vzniknou v důsledku vašich aktivit a to bez ohledu na svůj čas, úsilí a náklady! Budu též maximálně spolupracovat se všemi stejně poškozenými subjekty na tom, aby vašim nekalým obchodním praktikám byla učiněna přítrž všemi zákonem výslovně nezakázanými prostředky. Stejně důsledně hodlám postupovat i proti všem třetím subjektům, které s využitím obcházení zákona (IN FRAUDEM LEGIS) s vámi za účelem zisku na těchto nekalých obchodních praktikách spolupracují.

Vše podstatné, co jsem vám chtěl v této věci sdělit jsem již učinil a tímto vám oznamuji, že na žádnou další korespondenci od vaší společnosti ani od případných vymahačů v této věci nebude z mé strany nijak reagováno. Jediné, na co naopak reagovat hodlám a to velmi důsledně a prakticky obratem je případný platební rozkaz zaslaný nám věcně a (opět zdůrazňuji) místně příslušným soudem, případně výzva téhož soudu k mému vyjádření ohledně vámi podané žaloby.

V (doplnit) dne (doplnit)  podpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
3.5.12 13:48
@LUCIPERKA-ddub píše:
@TheZuzalen
Tak to udělej jako my, pošli jim doporučený dopis s dodejkou kde mimo jiné napíšeš:

Přikládám šablonu (vzor) Odmítacího dopisu, tak jak nám ji poslal a poradil pan David Odrejiček, který se zabývá touto kauzou.

VZOR:

Vaše jméno, příjmení (titul)
Vaše adresa
 IČ:

UP Promotion s.r.o.
IČ: 62742680
Křižíkova 254/5
(nebo pro případ, že jde o firmu Bezreklamky, místo shora uvedeného napište)
Bezreklamky s.r.o.
Křižíkova 332/1
(nechte jen tu firmu a adresu, která se týká Vašeho případu, tu druhou smažte)
186 00 Praha 8 - Karlín

K rukám jednatele MUDr. Filipa Brodana
Doporučeně s dodejkou

Věc: Dovolání se neplatnosti smlouvy

Filipe Brodane,
obracím se na vás jako na jednatele společnosti UP Promotion s.r.o. neboť jste to dle obchodního rejstříku právě vy, kdo je oprávněn za vaši společnost jednat.

Nikdy jsem se vědomě nezavázal k tomu, že bych již rozbalením balíčku uzavíral nějakou smlouvu (pokud „balíček za 890,– Kč“ není Váš případ, pak předchozí větu vynechte). Má vůle v žádném případě nesměřovala k uzavření smlouvy v té podobě, ve které ji vůči mně prezenzujete. Pokud jsem tak podle vašeho soukromého právního názoru přesto učinil, pak Vám sděluji, že to bylo to na základě omylu, který byl pro údajný právní úkon „uzavření smlouvy“ rozhodující a o kterém jste vzhledem k délce a po celou dobu věcně totožnému způsobu vašeho „podnikání“ museli vědět. S ohledem na vaši pověst, která je snadno dohledatelná ve veřejném prostoru (internet, média…) jsem si prakticky jist, že jste tento omyl vyvolali úmyslně.

Jak jste již jistě pochopil, jsem v kontaktu s mnoha dalšími subjekty, které ve shodě se mnou potvrzují, že při uzavírání údajné smlouvy s vaší společností jednaly v omylu vycházejícím ze skutečnosti, jež je pro uvedený právní úkon rozhodující a jehož vyvolání ve shodě s nimi i já připisuji vám neboť není možné, aby tolik lidí udělalo stejnou chybu, aniž by to bylo vaším úmyslem. Zároveň mi není známo, že by se komukoli podařilo dohledat jakéhokoli zákazníka, který by objednávku učinil vědomě a záměrně ve shodě s vámi uplatněným výkladem celého rozsahu vašich smluvních podmínek. Pokud takový zákazník skutečně existuje, pak se nikde veřejně neprojevuje na rozdíl od tisíců osob, které potvrzují, že byly vámi uvedeny v omyl.

Tímto uzavírám, že s ohledem na výše uvedené skutečnosti považuji jakoukoli smlouvu mezi UP Promotion s.r.o. a mnou za absolutně i relativně neplatnou a v žádném případě vám nehodlám nic platit.

Pokud máte na celou věc „jiný právní názor“, pak si jej laskavě strčte do..............třeba do obálky a uplatněte u věcně a (toto zvláště zdůrazňuji) místně příslušného soudu – já se vás rozhodně nebojím!

V takovém případě vás však ubezpečuji, že se budu bránit všemi prostředky, které mi umožňuje (či lépe řečeno - výslovně nezakazuje) zákon. V této obraně, na které budu spolupracovat a sdílet veškeré náklady se stejně poškozenými, nebudu litovat námahy, času ani prostředků.

Mějte na paměti, že budu též velmi důsledně usilovat o náhradu všech škod, které mi vzniknou v důsledku vašich aktivit a to bez ohledu na svůj čas, úsilí a náklady! Budu též maximálně spolupracovat se všemi stejně poškozenými subjekty na tom, aby vašim nekalým obchodním praktikám byla učiněna přítrž všemi zákonem výslovně nezakázanými prostředky. Stejně důsledně hodlám postupovat i proti všem třetím subjektům, které s využitím obcházení zákona (IN FRAUDEM LEGIS) s vámi za účelem zisku na těchto nekalých obchodních praktikách spolupracují.

Vše podstatné, co jsem vám chtěl v této věci sdělit jsem již učinil a tímto vám oznamuji, že na žádnou další korespondenci od vaší společnosti ani od případných vymahačů v této věci nebude z mé strany nijak reagováno. Jediné, na co naopak reagovat hodlám a to velmi důsledně a prakticky obratem je případný platební rozkaz zaslaný nám věcně a (opět zdůrazňuji) místně příslušným soudem, případně výzva téhož soudu k mému vyjádření ohledně vámi podané žaloby.

V (doplnit) dne (doplnit) podpis

Ano, obdobný dopis jsme poslali hned od druhého dne napálení…oni si tento dopis nepřevzali…vyplňovali jsme i formulář…a bez odezvy…jedou dál…dokonce jsme i volali a oni arogantně sdělili, že jsme jim vše odsouhlasili…takže máme smůlu…a prý kde to žijeme…

Ta firma si jede své…nereaguje na naše podněty…absolutní arogance! Mají toto dopředu připravené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.12 14:10
@TheZuzalen píše:
Ano, obdobný dopis jsme poslali hned od druhého dne napálení…oni si tento dopis nepřevzali…vyplňovali jsme i formulář…a bez odezvy…jedou dál…dokonce jsme i volali a oni arogantně sdělili, že jsme jim vše odsouhlasili…takže máme smůlu…a prý kde to žijeme…Ta firma si jede své…nereaguje na naše podněty…absolutní arogance! Mají toto dopředu připravené…

Pokud máte s maminkou v rukou doklad o poslání doporučeného dopisu, pak už na telefonáty a mejly od nich nereagujte.
Jen a pouze pokud by přišla obsílka DOPORUČENÁ od soudu. Na tu reagovat musíš.
Ale jak již sem psala napiš i mejla na benešovský soud a chtěj vědět, zda proti mamince není vedená žaloba.
Teď už nezbývá než čekat co bude dál a pak se bránit (zatím nashromažďovat veškeré důkazy, a být v kontaktu s ostatními podvedenými), protože oni nedají pokoj nikdy a proto proti zlu je třeba bojovat ne se jim nechat zastrašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
3.5.12 14:22
@LUCIPERKA-ddub píše:
Pokud máte s maminkou v rukou doklad o poslání doporučeného dopisu, pak už na telefonáty a mejly od nich nereagujte.
Jen a pouze pokud by přišla obsílka DOPORUČENÁ od soudu. Na tu reagovat musíš.
Ale jak již sem psala napiš i mejla na benešovský soud a chtěj vědět, zda proti mamince není vedená žaloba.
Teď už nezbývá než čekat co bude dál a pak se bránit (zatím nashromažďovat veškeré důkazy, a být v kontaktu s ostatními podvedenými), protože oni nedají pokoj nikdy a proto proti zlu je třeba bojovat ne se jim nechat zastrašit.

ano, my máme svou právničku a ta nám též řekla - neodpovídat - všechno teď řeší právnička za nás…dali jsme ji plnou moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.12 15:30

Není třeba komentáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikiki
3.5.12 19:40

přdání

Zdravim volal jsem do Rychnova nad Kněžnou na tu společnou žaloubu a je to zastavené .Prý se ničeho nedopustily.Tak nevím co a jak teda bude .Poradte prosím.

• Citovat
  • Upravit
238
3.5.12 19:52
@mikiki píše:
Zdravim volal jsem do Rychnova nad Kněžnou na tu společnou žaloubu a je to zastavené .Prý se ničeho nedopustily.Tak nevím co a jak teda bude .Poradte prosím.

Zachovejte klid! Také mi toto sdělili… Policie je na takovýto čin krátká…rozhodne až soud! Vy se brańte všemi silami…My máme svou právničku, která vyřizuje vše za nás…Kdo právníka nemá, ať si přečte veškeré potřebné informace z internetových stránek proti firmě Bezreklamky - která zde již zazněla…a těmito informacemi se řiďte!
Pokud využíváte sociální síť Facebook, přidejte se k této stránce zde: http://www.facebook.com/…67005605941/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikiki
3.5.12 20:04

A jak to je stěma penězma mám to teda platit nebo ne ?Už vyžadují 7650kč.

• Citovat
  • Upravit
2
3.5.12 20:16

Bezreklamky

Taky jsme naleteli ale nic neplatili !!! naštěstí. To hromadné trestní oznámení jeste plati? jestli ano určitě se s manželem přidáme! je to hnus a STÁT to podporuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
3.5.12 20:22
@Bublifukk píše:
Taky jsme naleteli ale nic neplatili !!! naštěstí. To hromadné trestní oznámení jeste plati? jestli ano určitě se s manželem přidáme! je to hnus a STÁT to podporuje!

NE! Hromadné trestní oznámení neplatí…Policie nic nezmůže. Pomůžou leda právníci a stránky proti firmě Bezreklamky…předsedou je pan Mgr. Ondrejkovič - velmi rád poradí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.12 22:40
@TheZuzalen píše:
NE! Hromadné trestní oznámení neplatí…Policie nic nezmůže. Pomůžou leda právníci a stránky proti firmě Bezreklamky…předsedou je pan Mgr. Ondrejkovič - velmi rád poradí!

Také jsme s ním v kontaktu, přes mejly. Jinak díky za odkaz, už sme se s manželem oba přidali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pepča100
3.5.12 22:47

také jsem dostal Email jako by nic v tom samém znění jako Vy dnes jsem koukal na zprávy na Čt.1 v 19 00 a tam Bezreklamka že hází lidem do schránek složenky s nabídkou výdělku 5 000 kč.tak č.pošta zvažuje podání tr.oznámení to už sahá do nebe ta jejich drzost to není možné že proti nim ještě nenastoupil někdo komu to v palici šrotuje lépe než těm šmejdům to neumí ošetřit takovou lumpárnu zákonem který by takové chování nepřipouštěl nebo přímo zakazoval, to asi budeme muset požádat Kalouska aby je tam vyfackoval to jediné on zvládne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová