Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Emerica píše:
Mě jen zaráží že já jim odepsal na všechny maily co mi poslali a nikdy sem žádnou odpověď nedostal ani od paní Zahradníkové z exekutorské agentury. A od té doby co sem je seřval po telefonu mi nezavolaly. Ale když to tady čtu tak skoro všem odepisují nebo se s nima nějak baví tak kde je chyba
Nám taky neodepsali, od té doby co jsem jim napsala, že nic platit nebudeme.
Jinak pepo a Emerica přidej se také na facebook, je tam spousta užitečných rad, také jsem se přidala i s manželem a pročítám to tam.
https://www.facebook.com/…02788975940/
A dál mě zaráží to s tím soudem jako nechápu proč já si mám zjišťovat kdo na mě podal trestní oznámení. Přeci soud který proběhne bez mojí učásti protože sem nebyl kontaktován nemůže uspět ne to se člověk musí okamžitě odvolat a musí to vyhrát nebo to nechápu. To už je naše republika tak prohnilá že se tady soudí bez obžalovaných lidí za chvíly se budem soudit po telefonu nebo jak
![]()
@Emerica píše:
Mě jen zaráží že já jim odepsal na všechny maily co mi poslali a nikdy sem žádnou odpověď nedostal ani od paní Zahradníkové z exekutorské agentury. A od té doby co sem je seřval po telefonu mi nezavolaly. Ale když to tady čtu tak skoro všem odepisují nebo se s nima nějak baví tak kde je chyba
a na jaký email jste jim napsal?
@Emerica píše:
A dál mě zaráží to s tím soudem jako nechápu proč já si mám zjišťovat kdo na mě podal trestní oznámení. Přeci soud který proběhne bez mojí učásti protože sem nebyl kontaktován nemůže uspět ne to se člověk musí okamžitě odvolat a musí to vyhrát nebo to nechápu. To už je naše republika tak prohnilá že se tady soudí bez obžalovaných lidí za chvíly se budem soudit po telefonu nebo jak![]()
a operátor Bezreklamky s.r.o. by Vám řekl: „No kde to žijete…v jednadvacátém století?…normálka…všecko po telefonu!“ ![]()
Na všechny hned na první kde přišla ta jejich hotová nabídka protom na první výhružnej že sem ještě nezaplatil i na ten od paní Zahradníkový víc mi jich nepřišlo až dneska ale na to nemá cenu odepisovat tam nic není.
Operátorka mí už neřekne nic protože když sem s ní naposled mluvil tak koktala jak kdyby viděla mimozemšťana ![]()
@Emerica píše:
A dál mě zaráží to s tím soudem jako nechápu proč já si mám zjišťovat kdo na mě podal trestní oznámení. Přeci soud který proběhne bez mojí učásti protože sem nebyl kontaktován nemůže uspět ne to se člověk musí okamžitě odvolat a musí to vyhrát nebo to nechápu. To už je naše republika tak prohnilá že se tady soudí bez obžalovaných lidí za chvíly se budem soudit po telefonu nebo jak![]()
Ano je to tak, pan Ondrejkovič nám napsal, cituji: Bohužel se takové případy staly - momentálně je řeší Policie, ale zatím na nic nepřišli. Proto z opatrnosti doporučuji lidem kontaktovat soud aktivně sami. Je to lepší než se pak zpětně několik let soudit o neplatnost rozsudku a neplatnost již proběhlé exekuce.
@Emerica píše:
Na všechny hned na první kde přišla ta jejich hotová nabídka protom na první výhružnej že sem ještě nezaplatil i na ten od paní Zahradníkový víc mi jich nepřišlo až dneska ale na to nemá cenu odepisovat tam nic není.
chtěla jsem vědět spíše emailovou adresu? Nebo jste vyplňoval formulář? Nebo jste pouze stisknul tlačítko odpovědět v emailu?
Luciperkoa jak dlouho se s nima tháte vy ? já počkámdo té doby dokud mi nepříjde další upomínka nebo něco od paní Zahradníkové a pokud by se dlouho nic neobjevovalo tak k soudu napíšu. Stačí teda ten mail jak si tu vystavovala ?
TheZuzalen jo vždy přes odpověd dokonce to tam i paní Zahradníková piše že pokud jim chce člověk odpovědět ať to udělá takhle.
Emerica od prosince 2011. Jinak vymahačský dopis ten poslední přišel v březnu, 19.3. sme jim napsali a od té doby se neozvali.
Dnes jsme psali na soud do Benešova, tedy napřed sme volali, ale chtěli to písemně nebo mejlem. Tak sme poslali mejla a čekáme, co odepíšou.
Tak to já od 22.3.2012 a zatím jeden vymahačský dopis tak že počkám jak sem psal před chvílí a uvidíme jak psal pan Ondrejkovič všechny k soudu nedávají tak třeba budem mít štěstí a skončí to u nás jen s vyhrožováním. Tak doufám že to všichni přežijem ve zdraví zatím se loučím ale určitě ne na dlouho ![]()
@Emerica píše:
Tak pokud jste jim odepisoval pouze na emaily, které Vám chodili, tak jim to ani nemohlo dojít - jelikož to jsou emaily typu NOREPLY - tzn. že na tyto emaily se neodepisuje! Pro komunikaci s Bezreklamkou musíte vyplnit jejich formulář na jejich stránkách nebo napsat na info@bezreklamky.cz
Takže bych se nedivila, že Vám nikdo neodepsal…
Posílal jste dopis doporučeně s dodejkou?
Jinak mmch. firma Bezreklamky reagovala na náš odpor pouze tehdy, kdy jsme jim do telefonu sdělili, že nic platit nebudeme. Ihned poté přišla výhružka… Ale na naše emaily adresované na info a vyplněné formuláře nereagovali!
Ještě bych chtěla podotknout, že ani poštu si nepřebírají. Ale to je jejich mínus…My máme doklad o zaslání dopisu!
Jsem rád, že se nás ozývá čím dál více více podvedených. Pište prosím i svoje tel. čísla, abychom se mohly kontaktovat. Dnes jsem našel na jiném fóroru dalších 7 napálených lidí se kterými mám kontakty. Bohužel 3 po výhružkách raději zaplatili. Můj tel je ********, jinak se připojuji k trestnímu oznámení ja je ve fóru dáno. Podívejte se rovněž na tento web: je to jen souhra náhod?
http://www.ceskatelevize.cz/…rova-1-cast/ - snad to někdo vlivný z televize nesmaže. JInak bych tímto veřeným webem nikoho nechtěl napadnout a urazit - ale?