Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mikiki
11.5.12 23:46

co se děje že tu nikdo nepíše????Asi je už vše vyřešený.

• Citovat
  • Upravit
Fanys67
12.5.12 01:42

Tak to vypadá, že podvodníkům z Bezreklamky došel dech a již další lidi neoblbují.
To je samozřejmě jen šťouchnutí. Ti se jen tak nevzdají. Ale taková masivní negativní odezva tisíců lidí z celé republiky je určitě nenechává v lidu :cert:

• Citovat
  • Upravit
Jakub 86
12.5.12 18:08

Ahoj, já jsem psal také na ČOI a oni mi odpověděli, že s tímhle nemohou nic dělat :lol: vtipné, že?

• Citovat
  • Upravit
pepča100
12.5.12 20:06

pojd na facebook tam je založena skupina panem MGR.Ondrejkovičem :P :P

• Citovat
  • Upravit
13.auluška
13.5.12 22:52

aluška

Ahoj všichny mám kamaradku a tak také naletěla neví co má dělat volala na inzerat a chtela jen informace a už se veze žadny kod nehlasila ani o balíčku nic neřikali tak nevim co dal jen chcou uhradit častku kolem 3tísíc poradte chtela bych ji nejak pomoc :(

• Citovat
  • Upravit
mikiki
15.5.12 11:03

mikki

Tak se ničeho nemusí bát vždyt nic nepdepsala ani s ničim nesouhlasila.To má dobrý. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3
15.5.12 13:36

Dobry den ja jsem cizinka i nemam českeho občanstvi,mam jen doklady na trvale bydlište ,prostě nevim co mam dělat,kam se obratit o pomoc? Před par dny sem našla za stěračem svýho auta letáček jak si přividělat pomocí reklamy na mím vozu. Po domluvě s operátorkou mi zavolal konzultan a začal mi nabízet jejich služby. Nebo spíš řek musíte souhlasit s podmínkami aby jsem mohly pokračovat dál. V podmínkách nebylo nic že když budu shouhlasit okamžitě vytvoří smlouvu která nejde zrušit atd. Ještě sem jim říkla že o firmě nevím nic nečetla strnáky, volám jen na základě letáčku tak že chci aby mi veškeré informace zdělili nebo poslali emailem. Za dvě hodiny sem měla smlouvu vytvořenou bez jakékoliv registrace, podpisu atd. Na emial mi přišel kód který mám aktivovat. Mezitím sem si něco o téhle firmě zjistila a přečetla si jejich obchodní podmínky na které sem nebyla upozorněna i když sem to vyžadovala. Tím pádem sem jijich kód nezaregistrovala ani sem se nepřihlásila na jejich stránky Pak mi přislo abych jim zaplatila 3390 což ani náhodou neudělám. Tak že firmě sem odepsala že ode mne neuvidí ani korunu a že se spolu uvidíme maximálně u soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pepča100r
15.5.12 21:45

zloději a podvodníci

dobře děláš cizinko Olgo přečti si recenze zde na eMiminu a popř. přejdi na facebook tam se dozvíš co jsou zač a jak se máš zachovat hlavně jim nic neplatit popř. se připoj a podej tr. oznámení v místě bydliště na jmenovanou firmu hlavně se nenech odbýt od policajtů

• Citovat
  • Upravit
vpodra
16.5.12 21:02

nika

tak holky sem dalsi napalena a to jsem chtela jen informace

• Citovat
  • Upravit
mikiki
16.5.12 21:38

miki

To bude dobrý dopadne vše dobře nakonec

• Citovat
  • Upravit
vpodra
16.5.12 21:45

poradte jestli zaplatit mam na to jeste dva dny??

• Citovat
  • Upravit
mikiki
16.5.12 21:53

miki

Ne ne určitě ne pakto znich nedostaneš .

• Citovat
  • Upravit
mikiki
16.5.12 21:54

miki

Jsou to podvodníci nic jim neplatit!!!

• Citovat
  • Upravit
vpodra
16.5.12 21:58

je tu nekdo kdo tech prvnich 3390kc nezaplatil??

• Citovat
  • Upravit
3
17.5.12 07:27
@pepča100r píše:
dobře děláš cizinko Olgo přečti si recenze zde na eMiminu a popř. přejdi na facebook tam se dozvíš co jsou zač a jak se máš zachovat hlavně jim nic neplatit popř. se připoj a podej tr. oznámení v místě bydliště na jmenovanou firmu hlavně se nenech odbýt od policajtů

Ja nezaplatíla,ale včera mí prišel meil že mam zaplatíi i tu 1000 pokuty,zatim nic neplatim tak poradil pan Ondrejkovič na facebook,zatim čekam co dal :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová