Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jakub 86
16.4.12 13:14

Ahoj, já jim ještě nedal ani korunu a ani nedám :) Minulý týden jsem na ně podal trestní oznámení, společnosti jsem poslal doporučený dopis, že s jejich smlouvou nesouhlasím a že podle § 49a občanského zákoníku je neplatná. Má smlouva totiž vznikla po telefonu, aniž bych si toho byl vědom. A ještě jsem napsal stížnost na Českou obchodní inspekci. No, řešit se to musí.

• Citovat
  • Upravit
Wippies
16.4.12 14:14

Jako s těmi letáky? Já s nimi nechodím :D . Protože se mi to zdálo celé podezřelé už od začátku. I když, jelikož jsem se na ně vyprdla, mi volají doteď :lol: :mrgreen: Ale mají smůlu, já jim ty letáky roznášet nebudu, kdyby se stavěli třeba na hlavu :dance: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Jacobs
16.4.12 19:02

Zdravím,tak jsem se už taky stal jedním z Vás kteří mají špatné zkušenosti s Bestoutdoors (Bezreklamky),v pátek mě přišla obálka s zeleným pruhem.Tak a co teď ? :(

• Citovat
  • Upravit
16.4.12 19:06
@Jacobs píše:
Zdravím,tak jsem se už taky stal jedním z Vás kteří mají špatné zkušenosti s Bestoutdoors (Bezreklamky),v pátek mě přišla obálka s zeleným pruhem.Tak a co teď ? :(

Podej trestní oznámení, připoj se k nám, ať jim to neprojde. Musíme se bránit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emerica
18.4.12 13:59

Tak jek sem tu psal před pár dny že už má asi dva týdny od nich pokoj tak už to neplatí. Dneska mi přišel email do firmy Intrum Justitia s.r.o. kde po mě chtějí už místo 3390 ,– už 4390,– tisíc korun pokuta za nezaplacení. Další kuriozita že sem dneska obdržel i dopis se složenkou n stejnou částku který sem ovšem našel ve schránce po té co sem si přečetl email a šel se podívat. Sem cely den doma a paní pošťačku sem i zahlédl ale vubec nezvonila a nekotaktovala mě kvůli dopisu. Myslím že takový dopis se musí podpesat a dát do rukou člověku kterému patří a né ho jen hodit do schránky jako letáky s potravinama. Má už někdo stejnou zkušenost? osobně čekám na vyjádření právníka jak mám postupovat jestly vůbec jim mám odepisovat nebo to nechat být.

• Citovat
  • Upravit
18.4.12 14:08

Ano máme zkušenost, že nám přišly dva dopisy od Intrum Justitia a jen tak do schránky, proto jak již sem tady psala, tyto dopisy nemájí žádnou váhu, protože platební rozkaz MUSÍ BÝT VŽDY DORUČEN DO VLASTNÍCH RUKOU. Pokud to pošta vhodí do schránky jedná se o NEÚČINNOST DORUČENÍ, a proti tomu se dá bránit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emerica
18.4.12 14:50

Luciperko: A tobě už přisla výzva k soudu nebo jenom ty dva příkazy ? A jak si na ně reagovala ?

• Citovat
  • Upravit
18.4.12 14:57

Emerica

Přišly nám zatím jen ty dva dopisy. Na první sme nereagovali, na druhej sem odepsala té paní Zahradničkové z Intrum Justitia a mimo jiné jsem tam napsala i tu větu, viz. výše uvedená. Zatím je klid a nic nepřišlo, tak sme v očekávání, co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emerica
18.4.12 15:57

Luciperka: No já jim teď odpověděl na ten email i když vím že to nic neznamená a že to ani nečtou asi a proto sem sem do paní Zahradníkové nebo jak se jmenuje pěkně opřel. Jinak složenky jsou jen cár papíru který můžu vyhodit nebo někde ponechat ale nemusím je vůbec brát v potaz. Teď mi to potvrdil právník a poslal mi dva formuláře které vyplním kdyby přišla obálka od soudu tu jedinou mám brát vážně a na tu jedinou musím odpovědět na ostatní se můžu víte co.

• Citovat
  • Upravit
18.4.12 16:04

Taky nám to tak bylo řečeno od právníka, takže čekáme co bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emerica
18.4.12 16:10

Tak doufám že až dojde na soud tak se zaleknou a zruší to jak všude píšou protože jestly pujdu k soudu a ten prohraju i když právníci říkaj opak tak teprv něco udělám aby mě mohly odsoudit za něco. Jinak pevné nervy všem poškozeným a když bude mít někdo nové info proti téhle hnusné firmě jak s ní zatočit nebo se zbavit jejich dotírání doufám že si to tady povíme.

• Citovat
  • Upravit
Jakub 86
18.4.12 21:29

Ahoj, určitě! Sleduji to tu a jsem s vámi v kontaktu. Takže kdyby něco nového, tak píšu :)

• Citovat
  • Upravit
Typek
19.4.12 14:25

hromadná žaloba

na mě podala žalobu fi.BEZREKLAMKY,prodloužily automaticky smlouvu,zaplatil jsem a přesto vymáhaj neexistující dluh.Soud v Benešově předává žalobu do Vyškova k mému bydlišti.Mužu se i tak připojit k vaší žalobě?stačí pouze zajít na policii a nahlásit č.jednací které uvádíte?díky Typek

• Citovat
  • Upravit
19.4.12 18:09
@Typek píše:
na mě podala žalobu fi.BEZREKLAMKY,prodloužily automaticky smlouvu,zaplatil jsem a přesto vymáhaj neexistující dluh.Soud v Benešově předává žalobu do Vyškova k mému bydlišti.Mužu se i tak připojit k vaší žalobě?stačí pouze zajít na policii a nahlásit č.jednací které uvádíte?díky Typek

Samozřejmě, co nejdříve na ně podejte trestní oznámení pod uváděným číslem jednacím. (viz. výše uvedeném)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.4.12 10:58

tak už jsem také obdržel pohledávku od intrum justitia od jejich dvorní zahradnice a to rovnou na 4 890 kč.mají v tom zahradnictví nějakou drahou sadbu a koukám že mají rozdílné sazby nevím podle čeho to berou asi co je v tu chvíli napadne takže jsem jim založil spis a docela se to hromadí včetně kopií e mailiků které jsem od nich obdržel takže to beru jako sport ale oni asi také zatím čau

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová