Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Wippies
11.4.12 17:25

To bohužel netuším, jestli má právě člověk roznášet tyto letáky. :nevim: Ale myslím, že to bude ono. Určitě jim jde zas jen o to oblbovat lidi.

Jinak slibovaný přivýdělek má činit něco kolem 4 000Kč.
Zde je odkaz: http://www.prace.cz/pd/346211559?…

• Citovat
  • Upravit
Wippies
11.4.12 17:28

Ještě jsem zapomněla sdělit, že mi ten „milý“ pán po telefonu nechtěl vysvětlit, jak ty letáky vypadají. Ačkoli jsem se ho několikrát ptala. :mrgreen: :evil: Vždycky začal jen mlžit. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
11.4.12 17:55

Mě by docela zajímalo, jak probíhá taková roznáška? Bo jak píšou pošlou letáky, aby je človk roznesl. A co když je nahážu do popelnice, aby nenaletěli zase další chudáci. To mi za to pak ještě zaplatí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wippies
11.4.12 18:17

Prý to funguje tak, že vy roznesete v rámci brigády asi těch 5 000letáků za měsíc. Nebo i víc, jak to zvládnete. Na 1000 letáků vám musí vycházet, alespoň 6 telefonistů, kteří do firmy zavolají. Jak mi vysvětloval ten člověk, to znamená, že po tom co roznese těch 1000 letáků musí se firmě Bezreklamky.cz ozvat alespoň 5-6 lidí. Tohle si oni kontrolují -PRÝ! No a vy prý budete v rámci jakési pofidérní registrace mít také přístup k těmto údajům. Když budete mít větší úspěšnost třeba 10 lidí a víc bude finanční odměna větší, pokud méně bude peněz méně. :twisted: 8o Mě jde hlavně o to, že pokud chtějí od vás zaplatit 200 za letáky, které by vám měli přijít zdarma. Je to levárna. :! :roll:

• Citovat
  • Upravit
Jakub 86
11.4.12 18:41

Ahoj, zeptám se. To trestní oznámení nemusí být písemnou formou, že ne? Stačí přijít na státní policii a říct k čemu došlo, že? Děkuji, Jakub.

• Citovat
  • Upravit
11.4.12 19:47
@jakub 86 píše:
Ahoj, zeptám se. To trestní oznámení nemusí být písemnou formou, že ne? Stačí přijít na státní policii a říct k čemu došlo, že? Děkuji, Jakub.

Stačí přijít na policii a ti už s váma sepíšou zprávu, tak jak jim to řeknete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jakub 86
12.4.12 11:10

Děkuju ;)

• Citovat
  • Upravit
13
12.4.12 11:17

lepší je když si doma v klidu napíšeš zhruba jak asi si to představuješ aby jsi si potom na vše vzpoměl ale stačí to napsat volnou formou jako dopis takhle mi to řekla ta doktorka na st.zastupitelstvu a zároven že se připojuješ k č. jednacímu hlavě dvojmo jeden pro tebe s razítkem a č. jednacím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jakub 86
12.4.12 13:26

Díky a to číslo jednací je tohle? KRPH-14034-1/PŘ-2012-050714 ? Našel jsem ho totiž na nějaké stránce tady a nejsem si úplně jistý, zda je to správné číslo. Zda je to vyzkoušené :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12.4.12 13:40
@jakub 86 píše:
Díky a to číslo jednací je tohle? KRPH-14034-1/PŘ-2012-050714 ? Našel jsem ho totiž na nějaké stránce tady a nejsem si úplně jistý, zda je to správné číslo. Zda je to vyzkoušené :nevim:
Č.jednací: KRPH-14034-1/PŘ-2012-050714 ano pod tímto číslem je podané trestní oznámení už od více podvedených lidí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jakub 86
12.4.12 14:19

Tak děkuju moc ;)

• Citovat
  • Upravit
2
13.4.12 09:19

podvodnici

zdravi vsechny co nalitly,nemu priteli jiz 4dny vyhrozuji at zaplati nebo na nej poslou exekutora,ale pritom se s nimi bavil jen po telefonu ani zadny kod nedostal,ja sem s nimi v kontaktu na emailu,a muzu vam rict ze se s nima moc nes…pokud se bude podavat hromadna zaloba radi se pripojime :* :cert: :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emerica
15.4.12 15:24

@Wippies já jen doufám že ty letáčky nejsou ty malinký kryplí co sem dostal tři krát za stěrač auta a když sem na to číslo zavolal tak mě Bezreklamka napálila stejně jako ostatní a to sem jim neřek žádné osobní údaje nic. Chtěj po mě 3390,– nikde sem se neregistroval a ten jejich aktivační kód mi řpišel na mobil až po 5 dnech ale prachy po mě chtěly hned za dva dny. Tak že sem kontaktoval právníka ten řek ať se s nima nebavím dokud to nepodaj k soudu. Dostal sem 2 emaily že nechci zapaltit a že moje poheldávká půjde k té jejich vymahačské firmě. Opět sem jim odepsal že sem s nima nic neuzavřel že to je podvod atd. a už tak 10 dní mám od nich pokoj žádný telefon,email, prostě nic. Tak sem zvědavej s čím příjdou až se ozvou že dlužím milióny za reklamu všech podvedených co nezaplatili :D Takový lidi si zasloužej jen :pocitac: nic víc.

• Citovat
  • Upravit
Wippies
15.4.12 18:21

Myslím si, že se jedná právě o ty letáky. Sice jsem se moc nedozvěděla jak vypadají a ani to co naich má být. Ale nakonec jsem z toho pána vyzvěděla alespoń rozměr, prý A5. Což je malý formát. Navíc mi pořád říkal, jak je důležité letáky dávat právě za stěrače aut a nebo za gumu na bočním okénku u řidiče.

• Citovat
  • Upravit
13
16.4.12 11:04

po zkušenosti kterou s nimi mám,je jisté že z takových lidí jestli se dají nazvat lidmi protože to jsou hyeny které se snaží živit se na slabších povahách které nevydrží jejich nápor a pro klid platí peníze i když jich mají sami málo je mi z nich špatně a je mi jich líto jak jsou ubozí že se nedovedou živit poctivě ale oni mají krásný příklad viz.naši političtí činitelé kteří ženou tuhle naši krásnou republiku do p…e a proto jim roznášejte letáčky aby se měli dobře a lidi budou nadávat na Vás kteří ve finále z toho úsilí budete mít stejně prdlajs protože až na to příjdete tak si najdou jiného BACILONOSIČE popř.změní název firmy a to do té doby než někomu prdnou nervy a vezme spravedlnost do svých rukou a BUDE ZLE já bych se bál chodit venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová