Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
včera mne oslovila slečna z bezreklamky,poté jsem si přečetl recenze co o nich lidé píší azhrozil jsem se kod jsem nikomu neříkal nic jsem nepodepsal,ráno jsem jim volal že od nich nic nechci dokonce jsem jel do Prahy a to z Mostu v křižíkové ul.č.332-1 jsem nikoho nezastihl asi lepší protože by to nemuselo dopadnout nejlépe vrátil jsem se do Mostu a rovnou na policii kde miporadili nic neplatit tak bych se alespon připojil k žalobě na shora uvedené č.jednací co Vy na to Pepa
Jak již sem napsala, čím více lidí se spojí proti této firmě, tím lépe. ![]()
Nám už třeba hrozí exekutorem, ale my bojujeme!
DOUFÁM ŽE TO Č.JEDNACÍ JE DODŘE NAPSANÉ PROTOŽE ZÍTRA JDU NA POLICII A PŘIDÁM SE K vAŠÍ ŽALOBĚ A UVEDU TO Č. JEDNACÍ KTERÉ JSTE UVEDLA APOTOMSE SEJDEME U SOUDU DOUFÁM ŽE NÁS TAM BUDE VÍCE JESTLI TO NENÍ TAJNÉ ODKUD JSTE JÁ Z MOSTU
Zdravím,
před pár dny sem našel za stěračem svýho auta už třetí letáček jak si přividělat pomocí reklamy na mím vozu. Když už se to opakovlao po třetí tak sem tam zavolal na letáčku nebylo kromě čísla a kdy volat skoro nic. Po domluvě s operátorkou mi zavolal konzultan a začal mi nabízet jejich služby. Nebo spíš řek musíte souhlasit s podmínkami aby jsem mohly pokračovat dál. V podmínkách nebylo nic že když budu shouhlasit okamžitě vytvoří smlouvu která nejde zrušit atd. Ještě sem jim říkal že o firmě nevím nic nečet sem strnáky volám jen na základě letáčku tak že chci aby mi veškeré informace zdělili nebo poslali emailem. Za dvě hodiny sem měl smlouvu vytvořenou bez jakékoliv registrace, podpisu atd. Na emial mi přišel kód který mám aktivovat. Mezitím sem si něco o téhle firmě zjistil a přečet si jejich obchodní podmínky na které sem nebyl upozorněn i když sem to vyžadoval. Tím pádem sem jijich kód nezaregistroval ani sem se nepřihlásil na jejich stránky díky tomu že mi emailem přišli obchodní podmínky které by nepodepsal ani blázen. Dnes mi přislo abych jim zaplatil 3390 což ani náhodou neudělám. Tak že firmě sem odepsal že ode mne neuvidí ani korunu můžou zastrašovat nebo posílat falešné exekutory a další věci co dělají a že se spolu uvidíme maximálně u soudu přesně jak radí právníci.
@Emerica píše:
Zdravím,
před pár dny sem našel za stěračem svýho auta už třetí letáček jak si přividělat pomocí reklamy na mím vozu. Když už se to opakovlao po třetí tak sem tam zavolal na letáčku nebylo kromě čísla a kdy volat skoro nic. Po domluvě s operátorkou mi zavolal konzultan a začal mi nabízet jejich služby. Nebo spíš řek musíte souhlasit s podmínkami aby jsem mohly pokračovat dál. V podmínkách nebylo nic že když budu shouhlasit okamžitě vytvoří smlouvu která nejde zrušit atd. Ještě sem jim říkal že o firmě nevím nic nečet sem strnáky volám jen na základě letáčku tak že chci aby mi veškeré informace zdělili nebo poslali emailem. Za dvě hodiny sem měl smlouvu vytvořenou bez jakékoliv registrace, podpisu atd. Na emial mi přišel kód který mám aktivovat. Mezitím sem si něco o téhle firmě zjistil a přečet si jejich obchodní podmínky na které sem nebyl upozorněn i když sem to vyžadoval. Tím pádem sem jijich kód nezaregistroval ani sem se nepřihlásil na jejich stránky díky tomu že mi emailem přišli obchodní podmínky které by nepodepsal ani blázen. Dnes mi přislo abych jim zaplatil 3390 což ani náhodou neudělám. Tak že firmě sem odepsal že ode mne neuvidí ani korunu můžou zastrašovat nebo posílat falešné exekutory a další věci co dělají a že se spolu uvidíme maximálně u soudu přesně jak radí právníci.
Tak toho byste 100 % vyhrál. Jsou to fakt svině. ![]()
ZDRAVÍM LUCIPERKU TAK JSEM PODAL PROSTŘEDNICTVÍM OKRESNÍHO ZASTUPITELSTVÍ PŘIPOJENÍ SE K TRESTNÍMU OZNÁMENÍ ATO K TVÉMU Č.JEDNACÍMU PRÝ MI DAJÍ VĚDĚT TAK JSEM ZVĚDAV PROSÍM TĚ U JAKÉHO SOUDU TO MÁTE DOUFÁM ŽE NE V BENEŠOVĚ TO BY SE MUSELO NAPADNOUT PRO PODUJATOST SOUDU JEJICH PRÁVNÍK MÁ KANCL HNED VEDLE SOUDU A MÁ TAM KAMARÁDÍČKY TAKŽE JE TO JASNÉ JAKO OBLOHA V CHORVATSKU JESTLI MÁ NĚKDO ZÁJEM MÁM ***SEZNAM.CZ VŠE MALÉ ČÍM VÍCE PŘIPOJENÍ SE K TR.OZNÁMENÍ A TO POD Č.JEDNACÍM KRPH-14034-1 PŘ-050714 ČAU LIDI A NEBUDTE HLOUPÍ A NIC NEPLATIT
Zatím u žádného soudu, trestní oznámení leží na policii ČR v Rychnově nad Kněžnou.
tak já to podal a doufám že nás bude víc nemá cenu podávat každé tr.oznámení zvláštlepší je to hromadně můj Email ***@seznam.cz tak se tam můžete ozvat čau
Ještě se chci zeptat ják s váma firma komunikuje. Se mnou zatím jen přes emaily ale to mi připadá že si jedou furt jen tu svoji ale na mojeˇodpovědi nereagují. A další bomba že tzv aktivační klíč kterí většina podvedených musela nhalásit nebo registrovat hend mě přišel až po pěti dnech ale firma che zaplatit už po druhým dnu to je fatk k smíchu. Samozřejmě sem nic neaktivoval ani teď ani před tím a ani platit nehodlám a potvrdil mi to i právník.
Napřed po telefonu a taky pořád opakovali to svoje, pak pár mejlů a nakonec mlčení. Teď už komunikují přes vymahače s Intrum Justitia.
Tak na ty můžete z vysoka kašlat bez soudu nemůžou nic. Prváník říkal že emaily a telefonáty u soudu neobstojí jedině psané dopisy tak že co oni napíšou vám emailem a vy jim odpovíte nemá žádnou právní hodnotu a je to lehce zmanipulovatelný stejně jako telefon musí to být písemný. Tak že dokud nepošlou dopis k soudu nebo něco nemusíte vůbec reagovat. A ta jejich vymahačská firma jak sem říkal nic nezmůže bez soudu. Jedině kdyby vaši pohledávku odkoupila od Bezreklamky ale to by vám museli dát vědět a muslei by jste souhlasit a pak by ale zase firma Bezreklamky přišla o možnost se soudit. Tak že všechno to jsou planá výhružky teda alespoň to tak tvrdí právníci.
Poslala nám ta vymahačská firma dopis a složenku, Okamžitý příkaz k úhradě. Na to sme nereagovali, protože to přišlo jen tak do schránky bez doporučení.
Po necelém měsíci poslali druhý dopis, zase se složenkou a zase jen tak do schránky bez doporučení, ale tentokrát už vyhrožovali exekucí.
Na ten sem jim mejlem odepsala, (nějaké paní Zahradníkové, která se tam podepsala - j.zahradnikova@intrum.cz), že jejich výhružky neberu v potaz, že dopis který poslali nemá žádnou právní hodnotu. Protože platební rozkaz MUSÍ BÝT VŽDY DORUČEN DO VLASTNÍCH RUKOU. Pokud to pošta vhodí do schránky jedná se o NEÚČINNOST DORUČENÍ, a proti tomu se dá bránit.
Zatím neodpověděli.
Jak sem psal v předešlém příspěvku exekuce nemůže proběhnout bez soudu nebo bez odkoupení vaší pohledávky což ale taky nejde bez vašeho svolení tak že můžete být v klidu. Po mě chtěli hned 3390 bez jakého koliv aktivačního balíčku nebo kódu bez žádné registrace prostě nic jen ten telefoní hovor. Tak že sem nic nezaplatitl už mám druhou výhružku mailem dopis zatím žádný. Budu akceptovat jen to co příjde do vlastních rukou a podepíšu to z jejich strany to je opravdu jen maximálně výzva k soudu potom se začnu bránit jak radí právník. Ale tohle co vám hází do schránky jen tak budu v klidu ignorovat. Ten mailod paní zahradníkové nic neřeší buď jí napište dopis doporučeně s dodejkou a nebo to nechte plavat emaily oni asi ani nečtou.