Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zuzík_48
18.4.13 09:25

Paní Šimečková, tak ten jejich dopis mě fakt pobavil, také na něj čekáme! Já už se jen směju! Jedinému komu se prodraží náklady jsou oni..tak doufám, že si to vyžerou do konce :))) Já se fakt divím, že jim nedal někdo už po hubě :))) Hrajou si na chytrolíny s paragrafama a Čoikou, fakt směšné! A lidi co pro takovou společnost pracujou, jsou bezpáteřní krysy… Já bych pro takovou společnost nedělala i kdyby mi dali 50 měsíčně…Jak se říká, na každou SVINI :lol: se vaří voda a na tom něco bude :))) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Kuba1893
19.4.13 00:39

Tak jsem taky naletěl. Zítra jim odešlu odmítací dopis. Chci se zeptat v čem spočívá ten nátlak firmy která vymáhá tu pohledávku. Budou posílat dopisy, emaily, smsky a volat…setkal se někdo s tím, že by ho někdo osobně otravoval doma?

• Citovat
  • Upravit
zdran
20.4.13 22:36

žádost o radu

Dobrý večer, přidal bych se k diskuzi. Právě dnes jsem naletěl, jak se dovídám, že /kod je podpis / mám zaplatit 3.390křč do týdne. Chci zrušit „smlouvu“,v pondělí jim tam pošlu doporučený dopis se žádostí. Ví někdo jestli je to vůbec možné aniž bych něco musel zaplatit?

• Citovat
  • Upravit
jan kalina
21.4.13 09:40
@zdran píše:
Dobrý večer, přidal bych se k diskuzi. Právě dnes jsem naletěl, jak se dovídám, že /kod je podpis / mám zaplatit 3.390křč do týdne. Chci zrušit „smlouvu“,v pondělí jim tam pošlu doporučený dopis se žádostí. Ví někdo jestli je to vůbec možné aniž bych něco musel zaplatit?

Samozrejme. Citajte pozorne
http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html

• Citovat
  • Upravit
Vladimír ze Suché
21.4.13 13:04

Zdravím v klubu!

Dovoluji si psát v zastoupení své manželky. Je to plná invalidní důchodkyně (důchod má mj. i z důvodu psychiatrické diagnózy) a „vypinkali“ s ní úplně stejně, jako s Vámi zdravými. V první vteřině po dočtení „smlouvy“ jsem jí chtěl zastřelit :), pak mi teprve „sepnulo“ o jakou sviňárnu se jedná. Za své „vyjetí“ jsem se jí omluvil a snažím se jí podržet - jsou na světě horší věci, doufám, že se mi nesesype a neskončí v nemocnici. Od pátku (kdy se tak stalo) jsem proserfoval několik hodin na interneru a nevěřícně vrtěl hlavou. Jak to může těm šmejdům procházet? V pondělí odesílám odmítací dopis. Manželce se psychicky přitížilo, je nešťastná z toho, že na tom nejsme finančně nejlíp a ona nás „uvrtala“ do ještě větších problémů. Pokud by bylo někde k dostání podání za způsobenou psychickou újmu a žaloba o odškodné, kontaktujte mě na..@seznam.cz.

• Citovat
  • Upravit
Renata Šimečková
21.4.13 23:02

podvod

Koukám že nás přibývá já už 14 dní nic jiného po večer nedělám než serfuji a čtu kolik lidí a jak naletělo pustila jsem si reportáže televizí a něco mi došlo paní mluvčí šílené firmy bezreklamky tam říká že nejsou žádní operátoři a neobvolávají lidi a to je lež jako… já jim nevolala kde vzali moje tel číslo to nevím tak kdo lže těch xxxx podvedených nebo jak o sobě říkají solidní firma a ty věty co tam četla další blábol mě zatím upírují jen sms at vložím fotky kod a ani jejich stránky jsem vůbec neotvírala tak nedoporučuji nikomu každopádně odmítací dopis super ale trestní oznámení neuškodí na policii mi řekli že jsem udělala dobře budu bojovat všemi prostředky člověk se mesmí zaleknout snad sprvedlnost nebude slepá

• Citovat
  • Upravit
zdran
21.4.13 23:36

Já to otevřel a fotky vložil, následně následoval telefon, že jsem vše splnil dobře a že mi pošlou dárek zdarma, nějakou reflexní samolepku s nápisem: volná reklamní plocha, že si to mám prý nalepit na auto dokud se nenajde zájemce na tuto plochu, souhlasil jsem, následně mi operátorka zdělila že mi pošle sms číslo účtu kam mám do týdne zaplatit těch 3390kč. Tomu jsem zřetelně rozuměl právě až v tom druhém telefonátu. V tom prvním tolik podstatném telefonátu mi taková informace o platbě opravdu unikla, operátor uváděl různé částky zisku a různá identifikační čísla, ale nic důrazně, mlel jako automat. Následně jsem začal pátrat po smlouvě, je umístěná na stránce tam co je předloha jak vyfotit auto, pokud nesjedete kurzorem níže tak ji nemáte šanci vidět, v podstatě na smlouvu odkaz není jen na tu předlohu jak vytvořit fotky, a ta smlouva je tam schovaná, druhořadá /. Stejně jsem tam četl jen samé hovadiny. Je tohle vůbec možné něco takového vymyslet? To mi je pěkná forma podnikaní!!! Bezreklamky s. r.o se chovají jako vír, rozklikneš a už není cesty zpět, jediné co se dá ještě udělat je léčit napadení. Děkuji pane Davide Andrejkoviči za vytvoření antiviru, cítím se hned klidněji, určitě jej použiji..

• Citovat
  • Upravit
zdran
22.4.13 00:19

Abych byl přesný, rád bych se vrátil k těm všeobecným podmínkám, na té stránce co je ta předloha jak vyfotit auto, v levém rohu nahoře je sice napsáno všeobecné podmínky, ale ve stejném řádku v pravém rohu je telefonní kontakt, takže je to uděláno tak, jako by si tam měl člověk zavolat a ne si to přečíst.
Pak bych chtěl upozornit na chybu v odkazu, je tohle záměr společnosti? Nezasvěcený laik tomu přece nemůže rozumět, prostě se na stránky bezreklamky.cz neprokliká. KOPÍRUJI, VIZ:

/děkujeme, že jste se rozhodl nabízet Vaši plochu přes inzertní portál bezreklamky.cz.Na základě Vaší objednávky /…

• Citovat
  • Upravit
zdran
22.4.13 00:29

Asi mám bujnou fantazii, ale nemůžu si pomoci, že ta chyba odkazu na /bezreklamky.cz.Na / je tam záměrně, a to z jednoho prostého důvodu, aby se člověk včas nedověděl co se o této firmě vlastně píše, a co jsou to vlastně za křiváci :think:

• Citovat
  • Upravit
Renata Šimečková
22.4.13 09:31

Koukám že to taky pečlivě sledujete jestli jste si pouštěl televizní reportáže budete koukat co dokážou jak si protiřečí doufám že vás nebudou upírovat i za vložení fota někdo prý musel platit taky a to že je udajná smlouva nekonečná o tom se dozvíte až později proto je potřeba bojovat za každou cenu s takovou svinárnou já to povídám každému koho potkám dělám jim dost negativní reklamu oni využívají že lidi chodí hodně do práce a nemají čas sledovat každou reportáž stejně jako já a hodně tech co jsem oslovila vůbec o této firmě nevěděli musíme se všichni spojit a donich tady už snad nejde ani o peníze ale o princip

• Citovat
  • Upravit
Vladimír ze Suché
22.4.13 09:46

DO NICH!!!

Zdravím,
Pokud bude k dispozici trestní oznámení, ke kterému bych se mohl připojit, pak mi dejte vědět. Jak jsem se ovšem dozvěděl z netu, většina trestních oznámení je policií odložena…

• Citovat
  • Upravit
Vladimír ze Suché
22.4.13 10:00

Kam se registrovat pro podání svědecké výpovědi:

http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html

• Citovat
  • Upravit
nikolka27
23.4.13 08:20

Dobry den vcera mi volaly z bez reklamky jestly nabidnu plochu nabidla jsem auto a pani se me ptala kam jezdim a na tip auta a rikala ze mi bude volat nejaky pan tak nevim zda do toho jit jsem ve fin tisni s miminkem tak to beru jako prividelek deluji :D :)

• Citovat
  • Upravit
Vladimír ze Suché
23.4.13 08:23

Nikolka27 - V žádném případě nic neosouhašte!!! řekněte jim rovnou, že NIC NECHCETE!!! Oškubou Vás o peníze a budou se s Vámi tahat po soudech!!!

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
23.4.13 08:23
@nikolka27 píše:
Dobry den vcera mi volaly z bez reklamky jestly nabidnu plochu nabidla jsem auto a pani se me ptala kam jezdim a na tip auta a rikala ze mi bude volat nejaky pan tak nevim zda do toho jit jsem ve fin tisni s miminkem tak to beru jako prividelek deluji :D :)

A Vám zavolají podruhé, tak V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ neříkejte, že souhlasíte s uzavřením smlouvy - dokonce výslovně doporučuji říct, že bez písemné formy NESOUHLASÍTE s uzavřením smlouvy.

Také jim v žádném případě NESDĚLUJTE jakýkoli kód, který Vám od nich přišel! tím totiž tu smlouvu dle jejich výkladu uzavřete.

Jejich „systém“ nefunguje. Jenom Vám dají anonymizovaný inzerát bez kontaktu na svůj neviditelný web a to je VŠE.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová