Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejen, že to nemá cenu, ale přímo Vás před tím varuji!!! Je to promyšlená past! Opravdu, nemá smysl se s nimi vybavovat, mohlo by to skončit tím, že Váš rozhovor bude z jejich strany brán jako „závazná smlouva“ a sekundu po položení telefonu už bude na internetu zveřejněna Vaše „nabídka“ a vznikne Vám pohledávka 3390,– Kč se splatností do 1 týdne a pokutou 1000,– Kč, pokud do týdne nezaplatíte! Ale kdo chce kam, pomozte mu tam. Je to na Vaší svobodné vůli - dělejte, co uznáte za vhodné. Já jsem se Vás jen snažil varovat.
Jsou tni kdyz jsem jim to vypla tak mam obavu aby nenasly nekde mou adresu a nechtely neco platit
Jsou tni kdyz jsem jim to vypla tak mam obavu aby nenasly nekde mou adresu a nechtely neco platit
@nikolka2 píše:
Asi nema cenu snim mluvit
Akakolvek komunikacia s nimi je stratou casu a nervov. Oni od sameho zaciatku vedeli, ze vas chcu oklamat a vsetko uz k tomu prisposobili.
No prave ze nemaji no aby me nenasly podle cisla no zitra urco budou volat tak tomu cloveku reknu co si myslim
No ale ta obava a ted strach je mluvily semnou nekolikrat drnne a vzdy nejaka baba zr zavola nejakky chlap da tak dale vzdy jsem to vypla zkousel to i z jinych cisel a ja to uz pak nebrala
@nikolka2 píše:Řekněte jim, že NIC NECHCETE A NEMÁTE O JEJICH SLUŽBY ZÁJEM. To snad ani není možné, co si dovolují… až mi to tak připadá, že celá Vaše konverzace je hoax a záměrná provokace Bezreklamky… Pokud jste v tom nevinně, pak sorry.
No ale ta obava a ted strach je mluvily semnou nekolikrat drnne a vzdy nejaka baba zr zavola nejakky chlap da tak dale vzdy jsem to vypla zkousel to i z jinych cisel a ja to uz pak nebrala
Nevim zda nevine nasla jsem si na internetu komu bych nabidla svou fabii vyplnila zadost jmeno a email cislo ani uz nevim kde a odpovedeli ze az najdou pro me majitele firmi ze se ozvou a najednou volaly z bez reklamky ja se zaradovala a rekli bude vam volat majitel firmi a tak to sl od pondely kazdy den a jenze jsem cetla tito komentare tak me vse doslo az vcera chap volal a chtel 3390 do tydne za to ze to vyvesi na rok
Tak mi to doslo a pak stale telefonoval a daval otazky a to myslim z 5 cisel a ja to vypinala kdybich necekala telefon tak jsem to nebrala a pak samozdrejmne jsem to nevzala a od doticne osoby mela pruser a to kvuli chlapovy z bez reklamky omlouvam se za chybi pisu s tel. no a jak to dopada stemi chudaky co se soudi ty jim podepsaly smlouvu jinak hoax je taky nejaka podvodna firma o te nic nevim
@Jan Kalina píše:
Teraz neviem, ci sa chapeme. Ja som myslel nikolku27, pretoze sposob, akym to bolo napisane, plus emotikony, plus milion negativnych ohlasov, a ona aj tak napise to, co napisala. Znelo mi to ako vysmech.
Spíš popíchnutí. Ono je někdy třeba některé lidi nakonout, aby začali jednat samostatně.
@nikolka2 píše:
Nevim zda nevine nasla jsem si na internetu komu bych nabidla svou fabii vyplnila zadost jmeno a email cislo ani uz nevim kde a odpovedeli ze az najdou pro me majitele firmi ze se ozvou a najednou volaly z bez reklamky ja se zaradovala a rekli bude vam volat majitel firmi a tak to sl od pondely kazdy den a jenze jsem cetla tito komentare tak me vse doslo az vcera chap volal a chtel 3390 do tydne za to ze to vyvesi na rok
Teď jste to pochopila správně: Oni vám nezaručují, že vám najdou firmu: Oni vyvěsí váš inzerát, za to vyvěšení po vás budou chtít 3390 Kč ročně a jestli vám nějaká firma bude za reklamní plochu platit nebo ne (jako že platit nebude), je zajímat nebude: http://www.youtube.com/watch?…
Zdravím včera mi přišel email od Intrum Justita že mam zaplatit 3950kč dnes jsem tam volal a docela nepřijemny mi sdělil že mam na to 14 dni jinak mam smulu ani o den vic bohužel jsem si naběhl společnosti bezreklamky a lituji toho že jsem to tady nečetl před tim než jsem je kontaktoval jsem id a beru 5400 škoda že nejsem poslalnec
Jsou taj otravnu